-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - EvilAngel

Sayfa: 1
1
AD:
YAZILACAK METİN:
RENK:
ANİME:
KARAKTER:
bunlar bana gerekli bilgiler.

(click to show/hide)

İstekler

2
Fan Fiction / Guardia (İlk yazışım )
« : 20 Nisan 2012, 23:17:42 »
                                                      GUARDİA
 
Çok önceden insanlar o kadar çok kavga ederlermişki içlerindeki nefret savaşa dönüşmüş. Bu savaş binlerce yıl süren bir nefretmiş. Sonunda 3 kıtadan oluşan ulus savaşını durdurmak için 3 ulusun
 "Keşiş","Bilge","Büyücü" olarak bilinen, her kıtada bir kulede yer alan bu 3 takım birleşip bir toplantı yapmışlar. 1. ulus olan " Muy Verde " , 2. ulus olan " Muy Rojo " , 3. ulus olan " Muy Azul " adları imiş. 1. ulus yeşil renk anlamına gelen "verde " ismini kullanmış. Verde (yeşil) tarafsızlık, ormanlık anlamına geliyormuş. Bu ulusta amazonlar yaşarmış. 2. ulus Rojo - kırmızı anlamına gelen güç, ölüm, kan ve savaş ismini almış. Bu ulusta ise vampir ve benzeri şeyler yaşarmış. 3. ulus Azul-mavi rengini almış. Bu renk özgürlüğü, teknolojiyi ve içimizdeki sırları temsil ediyorumuş. Burada sihirli varlıklar yaşarmış. Keşişler, bilgeler ,büyücüler karar almış. 3 kıtanın ortasına onları ayıran bir yer yapmışlar. Onun yanına bir tane yapmışlar. Biri beyaz biri siyah olan bu yerlerin beyazına " MUY ", siyahına " Malo " denmiş. Muy iyi insanlarla doluymuş. Malo ise kasvetli yerlermiş. Bu 5 ulusu birbirine bağlayan  kişilere Guardia denirmiş.Guardia'lar çok özel yeteneklere sahipmiş. Bu olay 7 dünyayı temsil edermiş. Uluslar artık bir gezegenmiş. Guardia lar her gezegene giriş yapabilen canlılarmış.Dünya bu gezegenlerin ortasındaymış. Guardia'lar Dünya'ya huzur getirmelilermiş. Her gezegenin bir Guardia sı varmış. Bunların hepsini bulmak Keşiş,bilge,büyücülerin görevleriymiş. Şimdiki zamanın Guardia'Ları namı değer " MM " leri bulunmuş, eğitimleri tamamlanmış ama birbirlerini tanımayan MM lerin öyküsü bu.
  Merhaba ben Alice. Çok küçükken annemler ormandaki canlıları kontrol edebildiğimi fark etmiş.O günden sonra ailemi çok az görebildim. Artık 15 yaşındayım. Beyaz saçlı , yeşil gözlü bir adam beni eğitti. Yanımda bir arkadaşım daha var. Adı Keiko . Şansımıza. O da bir MM. O küçükken hep teknoloji vb. konularda uzmandı. Bir gün su ve hava  yani mavi olan herşeyi kontrol edebildiğini öğrendi. O da beyaz saçlı , mavi gözlü bir öğretmen tarafından eğitiliyor. Keiko bir oğlan . Yakışıklı  bir oğlan. Şimdi sıra 5 ini bulmaya geldi.Ben ve Keiko her yeri gezdik sayılır. Bilgimize göre 1 MM öldürülmüş.

                                                      1.BÖLÜM KIZILLARIN ARASINDA
 Keşişler Keiko ve benim çok önceden içimizde bulunan öfkenin yok olduğunu   söylüyordu. Şimdi seyhatimiz yağmur ormanları. Söylenen göre orada kendine "Kızıl Melek" dedirten bir kız yaşıyormuş.
Keiko " Alice ne olur, kontrol et şu toprağı. Topraktaki

3
Tanışma / Konichiva Selam
« : 20 Nisan 2012, 16:58:01 »
Adım: Elif

Yaşım: 16

Nereden: Denizin altından

Takip Ettiğim Animeler: An No Ex.
Avatar Korra
Naruto Sh.
Bleach


Takip Ettiğim Mangalar: Death Note (Türkiye )
Naruto (Türkiye)


Kendim Hakkında: İşte öyle böyle. Çizimim iyidir. Bir çok bu site gibi forum gibi şeyler içeren sayfalara üyeyim.

Sayfa: 1