-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Roronoa_Zoro

Sayfa: 1 2 3 ... 5
1
Diğer Fansub Grupları / Ynt: Only Webtoon
« : 11 Şubat 2018, 19:15:53 »
2018 / 3 Günceli: http://onlywebtoon.blogspot.com.tr/2018/02/2018-3-gunceli.html

Useful Good-for-Nothing 36. Bölüm eklenmiştir.

Keyifli okumalar...

2
Diğer Fansub Grupları / Ynt: Only Webtoon
« : 01 Şubat 2018, 16:10:04 »
2018 / 2 Günceli: http://onlywebtoon.blogspot.com.tr/2018/02/2018-2-gunceli_1.html

Useful Good-for-Nothing 35. bölüm bölüm eklenmiştir.

İyi okumalar...

3
Sohbet-Muhabbet / Ynt: kimse mi kaldı ki
« : 27 Ocak 2018, 14:51:46 »
Ben de 3 senedir bir şey yazmıyormuşum. İnsan anime forumlarındaki o eski aktifliği özlüyor. Eskilerin işi filan çıkıyor da foruma giremiyor. Ama yeni üyeler de gelmiyor. Gelen de üye olup anime, manga vb. indirip çıkıyor. Sosyal medya çıktı forumların pabuçu dama atıldı.  :uhu:

4
Diğer Fansub Grupları / Only Webtoon
« : 27 Ocak 2018, 14:42:29 »
-http://1.bp.blogspot.com/-3YD0AJqtGtY/VbuQjUfupAI/AAAAAAAAABI/baTmgL6PWj8/s1600/usefull.jpg
Yavaş ve az sayıda webtoon çeviren çeviri grubu. Şu anlık sadece Useful Good-for-Nothing'i çeviriyoruz. Daha doğrusu grup değil tek kişiyim yanıma adam almayı da düşünmüyorum.Ama kafanız esip de bir veya bir kaç bölümün çevirisinde veya editinde yardım etmek isterseniz kapım açık. Veyahut başka bir webtoon için editör arayan bir grup varsa ortak proje yapabiliriz belki (Webtoon hoşuma giderse). Useful Good-for-Nothing'i Aniourya Fansub'da çeviriyordum ama orası kapanınca ben de kendi halimde takılmak istediğimden böyle bir girişimde bulundum. Ayrıntılı bilgi blogta mevcut.

Only Webtoon Blog: http://onlywebtoon.blogspot.com.tr/

Useful Good-for-Nothing'in bölümlerini indirmek veya okumak için: http://onlywebtoon.blogspot.com.tr/p/useful-good-for-nothing.html

Noblesse S'i okumak için: http://onlywebtoon.blogspot.com/p/noblesse-s.html

Manga-tr Only Webtoon Sayfası: http://www.manga-tr.com/fansub.php?list=Only%20Webtoon

Herkese keyifli okumalar...

5
Ben liseden 2010'da mezun oldum. Lisedeyken de anime izler, manga okurdum ve benim gibi arkadaşlarımda vardı okuldan olsun dershaneden olsun. Aramızda animelerden mangalardan da muhabbet dönerdi ama senin anlattığın tarzda bir muhabbet hiç dönmedi. O zamanlar otakunun ne demek olduğunu biliyor muyduk hatırlamıyorum ama muhabbet sarıyordu. Belki o zamanlar anime ve mangayla ilgilenen kişi sayısı az olduğundandır veya benim daha yeni bu camiaya adımımı attığımdandır. Şimdi lise yıllarım aklıma geldi be  :8: Animelerle ilgili yanlış bilinen çok fazla şey var ama bunlar yavaş yavaş düzeliyor bence. Mesela önceden anime izleyen herkes kendini otaku sanırdı veya animeler çizgi film değil derdi herkes. (Gerçi en sinirime gidenler sadece bir iki tane okuyup manhwalara veya webtoonlara dil uzatan densizler olmuştu.) Ama zaman geçtikçe bunların sayısı azalıyor. Önemli olan milleti doğru bilgilendirmek. Birde anime izlemeyenlerin ön yargıları ve çok yanlış bildikleri şeyler var. Bazıları animeleri sadece hentaiden ibaret sanıyor bazıları sadece kodomodan. Bazıları bütün çizgi filmlere anime diyor bazıları animenin sadece bir oyun türü olduğunu sanıyor.Veya daha da kötüsü anime izleyen akrabası için "Yeğenim delirdi gece gündüz çizgi film izliyor" diyene bile rast geldim. Bu tür kişilerde zamanla düzelir inşallah ki anime hakkında kötü ön yargıları olup sonradan anime izlemeye başlayanlara da şahit oldum. Her şey zamanla oluyor.

6
Diğer Fansub Grupları / Ynt: Aniourya Fansub - Çalışmalar
« : 03 Şubat 2015, 05:13:56 »
Useful Good-for-Nothing 6.bölüm eklenmiştir. İyi okumalar.

7
Son yazdığımdan bu yana.
Tonari no Seki-kun (Manga) 13.bölüm
Useful Good-for-Nothing (Webtoon) 4. ve 5.bölüm eklenmiştir. İyi okumalar.

8
Diğer Fansub Grupları / Ynt: Aniourya Fansub - Çalışmalar
« : 28 Aralık 2014, 19:41:03 »
Şu an bölüm verebildiğimiz seriler ve en son çıkan bölümleri:

Anime:
Tsukuyomi Moon Phase (25/25 Ovası kaldı)

Manga:
Useful Good-for-Nothing (3/73) (Webtoon & Manhwa)
Tonari no Seki-kun (12/?)

9
Çizim Çalışmaları / Ynt: Çizdiklerimden Bazıları
« : 28 Aralık 2014, 04:30:05 »
Aboooo ben burayı hiç güncellememişim   :dv:

Neyse bir ara çeşitli kalınlıklarda pilot kalemlerle denemeler yapıyordum sonuçlarını ekleyeyim bari. İlkini Photo Shop'da renklendirdim. Bir şeyleri referans aldım ama orjinal sayılır fazla benzemiyorlar çizerken baktığım şeylere.
(click to show/hide)

10
Sizin Siteleriniz / Ynt: Webtoon TR
« : 14 Kasım 2014, 18:54:27 »
Üç tane duyuru yapmak istiyorum.

1. Yakın bir tarihte webtoon yazar ve çizerleriyle röportaj yapmayı deneyeceğiz. Bunun için röportaj yapılmasını istediğiniz kişilerin isimleri, sorulmasını istediğiniz sorular ve bunun gibi başka konulardaki düşüncelerinizi bize iletebilirsiniz kesinlikle dikkate alınacaktır. Ayrıntılı bilgiye şu yazıdan ( http://webtoontr.blogspot.com.tr/2014/11/roportaj-yapma-planmz.html ) ulaşabilirsiniz.

2. Özellikle ilk başlarda profesyonel bir şeyler ortaya koyamayacağımızı bilsek de yerli bir webtoon ve webnovel portalı oluşturmayı en azından temellerini atmayı da düşünüyoruz. Ama bunun için azimli yazar ve çizerlere ihtiyacımız var. Eğer bir şeyler yazmayı, çizmeyi seviyorsanız buradaki ( http://webtoontr.blogspot.com/p/iletisim-forumu.html ) iletişim adreslerinden birinden bizimle iletişime geçmenizi öneririz.

3. Çeviri & Edit yapmıyoruz yapmayı da düşünmüyoruz. Ama diğer konularda bize katılıp yardım etmek isterseniz ayrıntılı bilgileri bu sayfadan ( http://webtoontr.blogspot.com/p/blog-page.html ) bulabilirsiniz.

11
Shuna no Tabi
Online veya indirme fark etmez hiç bir yerde Türkçesi yok ama anianka tarafından çevrilmişti eğer arşivinde varsa eğer tekrar okumak isterim bu tek ciltlik güzel mangayı.

12
Sizin Siteleriniz / Ynt: Webtoon TR
« : 29 Ekim 2013, 22:47:49 »
Biraz inceledim iyi gerçekten hoş bi şey ortaya çıkarmışsın takdir ettim  :ok: Ama bazı şeyler eksik gibi. Bide o 'undefined' yazısını halletsen iyi olur :)
Yorumun için teşekkürler.
Düzeltmeye çalıştım temanın htmlsindeki kodunuda buldum sildim olmadı normalde yazarla ilgili bişeymiş bloga uygun şekilde düzenlemeye çalıştım onuda beceremedim. Zaten bir kaç güne temayı tekrar değiştirmeyi düşünüyorum hatta bunu düşünerek slider için 4 tane resim bile hazırladım. banneride hazırladıktan sonra geriye bir tek yeni temayı düzenlemek kalıyor.

13
Sizin Siteleriniz / Ynt: Webtoon TR
« : 29 Ekim 2013, 15:23:29 »
Yazıyı düzenledim (Neredeyse tekrar yazdım)
Birde blogun tasarımını baştan aşşağa yeniledim konuyada yazdığım gibi bakıp nasıl olduğunu söylerseniz iyi olur.

14
Çizim Çalışmaları / Ynt: Çizdiklerimden Bazıları
« : 10 Ekim 2013, 17:41:24 »
3. resim için diyebilirim ki benden iyi çiziyorsun  :al2:

Çok çabuk olarak kendini geliştirebileceğine tamamıyla inanıyorum ^.^
Aralarında en son çizdiğim oydu zaten. Dahada gelişirde elime kalem almaya fırsatım fazla olmuyor.

15
Çizim Çalışmaları / Çizdiklerimden Bazıları
« : 10 Ekim 2013, 02:57:25 »
(click to show/hide)
İlk ikisini boyayla yaptım baya uğraştırdı o yüzden. İlkini full bakarak çizdim ama 2.sinde değişiklikler yaptım o yüzden kolunu yamuk çizmişim bitirdikten sonra fark ettim bi daha uğraşmak istemediğimden düzeltemedim. 3.sünü bakarak çizdim ama bazı yerlerini hoşuma gitmediğinden değiştirdim. 4.sünü derste hoca 15-20dk sonra geldi o arada telefondan açıp resmi bakarak çizdim başımda kalabalık olduğundan iyi olmamış olabilir. Sonuncusu kendim çizdim saçları gözü filan olmamış sonradan fark ettim.

Sayfa: 1 2 3 ... 5