-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ogi

Sayfa: 1 2 3 ... 9
1
 [wow]  Eren'i zaten manga ve anime tüm hatlarıyla işleyecektir. Kanımca bu ova harika olacak. Naruto da yan karakterlerin ovalarıyla harika işer yapabilir ama neyse :)

2
Naruto Tanıtım / Ynt: Naruto Özlü Sözler
« : 03 Mayıs 2014, 18:48:54 »
Naruto ufaklığından beri ötelendiği itelendiği için herkesin kabullendiği biri olmak istiyor herkesin kahramanı köyün hokagesi ;)

3
Sevgili Fairy Tail fanları Anime Sandığı adında güncel yayın yapan bir kota dostu anime arşivi blogu açtık henüz yeniyiz ama desteklerinizi bekliyoruz Dark san sitemizin linkini konuya ekledi eski bölümleri de en kısa zamanda yükleyeceğiz hepinize iyi seyirler dileriz :) Dark san'a teşekkürü bir borç biliriz, Teşekkürler Dark san :)

4
Sevgili One Piece fanları Anime Sandığı adında güncel yayın yapan bir kota dostu anime arşivi blogu açtık henüz yeniyiz ama desteklerinizi bekliyoruz Dark san sitemizin linkini konuya ekledi eski bölümleri de en kısa zamanda yükleyeceğiz hepinize iyi seyirler dileriz :) Dark san'a teşekkürü bir borç biliriz, Teşekkürler Dark san :)

5
Sevgili Naruto fanları Anime Sandığı adında güncel yayın yapan bir kota dostu anime arşivi blogu açtık henüz yeniyiz ama desteklerinizi bekliyoruz Dark san sitemizin linkini konuya ekledi eski bölümleri de en kısa zamanda yükleyeceğiz hepinize iyi seyirler dileriz :) Dark san'a teşekkürü bir borç biliriz, Teşekkürler Dark san :)

6
Naruto Tartışma / Ynt: Naruto Sorularınız
« : 16 Nisan 2014, 00:24:05 »
sevgili naruto fanları kardeşlerim abilerim ablalarım önümüzdeki fill bölümlerinde sormayı unuttuğum bir soru geldi. 1) uchiha shisui mangekyosunu nasıl açtı?(bu unuttuğumdu)
         2) itachi neden shisuiyi danzonun engelledğini söylemediki 3.hokageye? ( bu fillerden bir soru)
ya bu danzo nasıl bir adam çıktı ya ( bunu da bir haykırış gibi düşünün)

7
ilk yorum ilk oy benden hadi hayırlısı olsun :)

8
Anime Tanıtım / Ynt: Shingeki no Kyojin: Ilse no Techou
« : 23 Ocak 2014, 01:39:02 »
vaay be harika bir tanıtım olmuş, çok ustaca, bayıldım ve ellerine sağlık  :ok:

9
beyler boşun tartışıyorsunuz burada herkes kendine göre sıralamayı yazabilir :D herkesşn kendine göre sebepleri olabilir ve her karakterin diğerine göre üstün yanları olabilir unutmayın lütfen  :ok:

10
güzel tanıtım ancak düzeltilmesi gerek bir yer var kuchiyose tekniği her zaman el mühürleriyle yapılmaz ve bunu yapmak için baş parmağın kanaması şartı yoktur. Kuchiyose tabiri caizse kan bağı ile yapılan bir teknik olduğu için kişinin ağzından çıkan kanla da yapılbilir maksat kan olsun yani :D zaten şu sıralar animede hiç parmak falan kanatmadan kafadan çağırıyolar :D

11
Bleach Tartışma / Ynt: kurosaki isshin
« : 06 Kasım 2013, 18:41:08 »
sevgili pullox anime bitti ama mangada olan olayları burda paylaşmayın lütfen burası anime bölümüne ait bir sayfa. Mangayı okuyan var okumayan var. Çok paylaşasınız gelirsede mangadan diye belirtip spoiler içine alın bi zahmet.

12
Şahsi görüşümdür bleach benim için bitti artık arkadaş en güçlü bldiğn yanına kmse yaklaşamyan aizenin bile korktuğu 1. takım kaptanı bankaisi çalındı diye küstü ve adam onu 2ye ayırdı. Zampoktosu mühürlendiğinde yumrukla dalmıştı aizene oysaki. Hadi buraya kadar tamam b,raz anlaşılabilir affedileblir her şey. Arkadaş sıradan quincy leri bile öldüremedğini anladım 1. takım kaptanının şu son mangada(550. manga). Shinigamiler ne kadar basitlermiş böyle eğer en güçlüleri böyleyse bıraksınlar bu mnagayı devam etmesin resmen dragon ball çakması bir manga okuyorum gibi geldi. Herkes savaşarak zaman kazanmaya çalışıyo sonra açılın ulen ichigo geldi(DB seyreden bilir.) 1000 yıl önceki savaşı nasıl kazanmış bu shinigamiler hayret.Ya sen en güçlü kaptansın en güçlü zanpaktouya sahipsin tamam adamların liderlerine bişey yapamadın bari yanındakileri öldürebilseydin. Bence tadında kalmalıydı aizen yenildikten sonra ichigo güçlerini kazanınca sonsuza kadar mutlu olmalılardı. Büyük hayal kırıklığına uğradım açıkçası. İçimi dökmek istedim. Thank you for reading....

13
Naruto Tartışma / Ynt: Naruto Anime Tartışma [Güncel]
« : 17 Ağustos 2013, 18:17:04 »
aslında mantıken olmalı sıradan dahi olsa olmalı sonuçta öğrencilerinin hepsini chunin yapabilen bir sensei kendine yetiştirmek üzere yeni öğrenciler alabilir çünkü chunin derecesindeki shinobiler artık ayrı bir lidere gerek duymadan belirli seviyelerdeki görevleri kendi başlarına yapablecek seviyeye gelmişler demektir. ayrıca kuranai asuma gai kakahi gbi yetenkli shinobiler sıradan dahi olsa sağlam shinobiler yetiştirebilir bkz. konohada bir çok chunin var kotetsu hagame ve izumo kamizuki gibi uzun lafın kısası yetenekli hocaların yetenekli öğrencileri olabilir doğal olarak :) ama bu adalar çok iyi ninja s seviye görevlere gitmekten yeni öğrenci yetiştirmeye fırsat bulamıyolar derlerse bilmem :D nacizhane görüşümdür.. :D

14
Naruto Tartışma / Ynt: Naruto Anime Tartışma [Güncel]
« : 02 Ağustos 2013, 01:54:58 »
bence çizimlerde bir bozulma var nasıl desem mesela kakashiye falan bakın eskisi gibi detaylı çzimler değil sanki üstünkörü çizilip geçilmiş gibi sanki serinin ilk başlangıcındaki çizimleri arar oldum desem yeridir ama efektif olarak aksiyon olarak çok iyi ona lafım yok nacizhane görüşümdür :)

15
ilk bölümlerden itibaren kaliteli fairy tail yayınımız başlamıştır en kısa zamanda tüm seri tamamlanacaktır iyi seyirler dileriz http://animesandigi.blogspot.com/

Sayfa: 1 2 3 ... 9