-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - toprakezgi

Sayfa: 1
1
Tanışma / Merhabalar :D
« : 21 Temmuz 2012, 03:05:44 »
Merhaba arkadaşlar.  :hi: Öncelikle bu sitenin girişi falan ne kadar güzelmiş ya ben direkt linklere girdiğim için açılışı bilmiyordum.  :utangaç:  Açıkçası arkadaşımın hesabından faydalanıyordum ama bugün üye olmaya karar verdim. :D

Ben Ezgi. 6 ay sonra 18 olacağım.  :ss: Bu sene sınava hazırlanacağımdan anime izleyemeyeceğim o yüzden bu yazı anime izleyerek ve manga okuyarak değerlendiriyorum. :D Anime dünyasına katılalı sanırım 1 sene oldu.  :? Tabi Ay Savaşçısı ve Pokemon gibi çocukluk animelerimizi saymazsak. :D Bilinçli olarak izlediğim ilk anime Lovely Complex. :D Uzun soluklu animelerden olan ve favori animem olan Bleach'i de Temmuz'un başlarında bitirdim. Çok hızlı anime izleyemiyorum.  :utangaç: Delicesine sevsem de bir süre sonra sıkıyor ara vermek zorunda kalıyorum. :( Bu yüzden uzun animelerde hep yarıda kalmışımdır.  :utandim:

Sitedeki linklerinizi sürekli kullanıyorum. :D Yalnız bir üyenin mediafire hesabı silinmiş sanırım.  :uhu: Sabırla onun linklerini yenilemesini bekliyorum.  :8: Benden bu kadar sanırım. Aklıma geldikçe söylerim. :D Eğer kalıcı olabilirsem zaten beni yavaş yavaş tanırsınız.  :ok:

2
Manga - Sorularınız / Smut Manga
« : 21 Temmuz 2012, 02:21:25 »
Evet büyük ihtimalle bu sefer doğru yerdeyim. :D Merhaba arkadaşlar  :hi: Sitenize baktım göremedim ama belki aranızdan bana yardım edecek birileri çıkar diye soruyorum . :)

Türkçe'ye çevrilmiş ya da çevrilmekte olan bildiğiniz smut mangalar var mı ?  :? Ben pek bulamadım. :D Fansub gruplarından indiriyorum genelde ama çok fazla yok gibi geldi. Neyse yardımlarınızı bekliyorum.  :8: Şimdiden teşekkürler. :)

Sayfa: 1