AniTR Manga > Manga Tanıtım

Donten Prism Solar Car

(1/2) > >>

Öktebir:


Bölüm: 9
Yayımlanma: Eylül 4 2010, Haziran 4, 2011
Tür: Dram, Okul, Shounen, Spor
Yazar: Murata Yuusuke (Çizim), Ohtagaki Yasuo (Hikaye)
Dergi: Jump SQ



Kaneda Shouta 10 yaşında trafik kazasında babasını kaybetmiş ve bu tüm yaşamını değiştirmiştir. Annesi ne kadar çalışsa da gelirleri iyi değildir ve Shouta kolej masraflarını karşılayamadığı için koleje girememiştir. Amcasının yanında çalışırken part-time bir işte daha çalışan Shouta'nın tek hedefi yeteri kadar para biriktirebilip koleje kayıt olmaktır. Amcasının atölyesinin üst katında kalan Shouta yalnız bir yaşam sürer. Her yere bisikletiyle gider, kulaklığını takar ve babasını ondan alan arabaların sesinden kurtulmuş olur.

Mali durumların değişmesi ile amcası maaşını yarıya indirir ve atölyenin alt katını kolejli birkaç öğrenciye kiralar. Öğrencilerin amacı güneş enerjisi ile çalışan bir araba üretip yarışa katılabilmektir. Fakat ne kadar okumuş olsalar da pratikte becerileri yoktur ve Shouta'dan yardım istemektedirler. Acaba Shouta arabalara karşı olan nefretini kırıp onların yarışa katılmalarında yardımcı olacak mıdır?

(click to show/hide)
Şahsi görüşüm
Hikayesi olsun çizimleri olsun çok iyi bir mangaydı. Bir oturuşta hepsini okumuştum. Okumanızı tavsiye ederim ama Türkçe çevirisi yok sanırım.

massalia:
çok güzel bir şeye benziyor,kız karakteri sevdim :8: türkçesi olmaması yazık olmuş :uhu:

panres:
nereden indircez  :?

Öktebir:

--- Alıntı yapılan: massalia - 24 Aralık 2011, 08:19:55 ---çok güzel bir şeye benziyor,kız karakteri sevdim :8: türkçesi olmaması yazık olmuş :uhu:

--- Alıntı sonu ---


Anitr, duy bunu  :speh:


--- Alıntı yapılan: panres - 24 Aralık 2011, 19:10:34 ---nereden indircez  :?

--- Alıntı sonu ---


Buradan okuyabilirsin.
MangaReader

panres:
teşekkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git