-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - CloudT

Sayfa: 1 2 3 4 5 ... 12
31
Duyurular / AniTR Batoto
« : 27 Temmuz 2014, 22:45:57 »
AniTR resmi Batoto hesabımız açılmıştır arkadaşlar. Daha yeniyiz, yavaş yavaş ilerleriz şeklinde düşünürken, küçük bir adımda olsa paylaşmak istedik.

Takip edin!!!  :muck:

AniTR Batoto
-http://i.imgur.com/o9JILCi.png


32
Tamamlanmış Animeler / Tokyo Ghoul
« : 26 Temmuz 2014, 00:32:24 »
-http://img819.imageshack.us/img819/5238/9xjj.jpg

Bölüm 4

Bu bölümde aklıma gelen yegane sahne(ler)...

(click to show/hide)

Adamın hallerini gördükçe aklıma sadece Hisoka geldi. Bir seride daha bir tane sapık ve psikopat karakterlerinin birleşimi bir karakter çıktı. Tek gözü de görünce, soyu tükenmek üzere olan bi hayvanı görüpte, koruma altına alan biri gibi hemen sahneye atladı.

İlginç bir bölümdü.


33
Naruto Tartışma / Naruto - Sayı 686
« : 23 Temmuz 2014, 22:01:00 »
Naruto - Sayı 686


Sonunda büyük toplar bir şeyler yapacak gibi. Bunun dışında, Narutonun *acımadı ki gibi, ölmüş numarası çok aptalcaydı ama zekice nitelendirildi. xD

Ayrıca, Kakashi tam dramatize bir duruma düşmüşken, Narutonun yine hobarey diyerek ortalığı ayağa kaldırıp, bütün dramın içine etmeside hoşuma gitmedi. Hep böyle oluyor arkadaş, bırakın biraz üzülelim. Tabi, Obito yine yaptı yapacağını. Sağolsun, Kakashi kurtuldu. Yine...

Aklımdayken söyleyeyim, Kagura-chan normalde iyi biridir, efsanelerde oldukça naif biri olarak anılır ama Naruto'nun mangasında şirret bi kadın gibi gösterilmiş. Tabi büyük ihtimal, o lanet siyah gölge bozuntusu yüzünden olsa gerek. O, olmasaydı belki bu savaş yaşanmazdı.

34
Sohbet-Muhabbet / -Anime Soru Bankası-
« : 23 Temmuz 2014, 01:26:32 »
Başka bir forumda denk geldiğim keyifli ve öğretici bir oyundur. Yani ne kadar oyun diyebilirsek...

Kurallarımız;
  • Her sorunun başına başlık boyunca kaçıncı soruyu soruyorsak o sorunun seri numarasını ekliyoruz.
  • Yeni soruyu bilen kişi mutlaka bir soru soruyor ve elimizden geldiğince orjinal sorular üreterek birbirimizi bilgilendirmek, bunu yaparkende eğlendirmek için çabalayalım.
  • Pas geçmek yok. Bilen yeni soruyu mutlaka sorar.
  • Eğer ki maximum 2 gün içerisinde sorduğumuz soruya yanıt gelmez ise mevcut sorunun cevabı soran kişi tarafından verilmeksizin (!!) aynı kişi bir soru daha sorarak sorularını arttırmış olur. İsteyen istediği soruya cevap verir ve herhangi bir soruya doğru (!!) cevap veren kişi bir soru daha ekler. Böylece cevabı bilinmeyen soruların sayısı artarak sürekli olarak başlık altında kalırlar. Soruyu soran kişi aradan kaç gün geçerse geçsin kimsenin bilemediği sorunun cevabını kendisi vermeyecektir!
  • Sık sık başlığın ilk mesajını güncelleyerek gelen soruları ve cevaplarını oraya eklemeye çalışacağım. Ben yapamazsamda yetkisi olan bir arkadaş el atacaktır.
  • Düzgün bir takip için ilk mesajı kullanabilirsiniz arkadaşlar. Cevapları boş olan sorular her zaman cevap bekleyen sorulardır!


Sorulara başlayabiliriz arkadaşlar, cevabı olmayan sorularla ilgili olarak aşağıda toparlayacağım, ve aşağıda toplanan sorulardan cevabı bilenler çıkarsa, mesela 4. sorunun cevabı şudur diye o sorunun cevabını da aşağıya yazacağım.

Neyse, oynadıkça her şey çok daha iyi netleşir.

-Anime Soru Bankası-




-Cevap Anahtarı-





1. Sorumuz:

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesi olan, basketbol temalı, temelde basketboldan hiç anlamamasına rağmen hoşlandığı kızın peşine düşerek baskebola başlayan, kızıl kafalı Sakuragi Hanamichi isimli baş rol karakterine sahip anime...


Ve eğer arkadaşlar, sorularınız bilinmediyse iki gün sonra yeni soruyu, bir öncekinin cevabını vermeksizin sorunuz.

35
Tamamlanmış Animeler / Haikyuu!
« : 21 Temmuz 2014, 02:00:40 »
Haikyuu!! serisiyle ilgili tartışma ve muhabbetlerinizi buradan yapabilirsiniz.

Bölüm 15

(click to show/hide)

Bölüm 16

(click to show/hide)

36
Tamamlanmış Animeler / Nobunaga Concerto
« : 17 Temmuz 2014, 01:53:45 »
-http://www.jpopasia.com/i1/news/4/16230-wvivzsgxb7.jpg

Bölüm Sayısı: Bilinmiyor
Yapımcılar: Fuji TV
Tür: Tarihsel olaylar, Romantizm, Shounen

Konu:

Saburou, adındaki genç liseli arkadaşımız, derslerde mızmızlanan, umursamaz bir gençtir ve bir gün okul sonrası yaptığı işlerden sonra başına bir şekilde iş alarak, zamanda yolculuğa maruz kalır.

Sengoku Çağı'na giden Saburou, tarihsel akış ve gelecek için, ünlü savaş lordu Oda Nobunaga olmak zorunda kalır. Ve olaylar yavaş yavaş şekillenir.

Tanıtım Videosu



Kapanış Şarkısı



Bölüm 1

Oldukça iyi başladı, çizim tarzı herkese hitap etmeyebilir, fakat dönemin verdiği rahatlatıcı atmosfer seyrederken hoş bir etki bıraktı. Ayrıca, sırıtmayan bir seiyuu kadrosu var.

Oda Nobunaga olma şekli ve olayların gelişimi biraz üstün körü olabilir. Bunun dışında, gözüme sıratacak herhangi bir şey olmadı. Kapanış şarkısı da iyi hazırlanmış.

Keyifli bir başlangıç yaptılar. Umarım böyle devam eder.

Unutmadan, savaş sahnelerini dört gözle bekliyorum.

Küçük bir not: Eser, live action olacak şekilde dizi ve film olarakta gelecek.

37
Tamamlanmış Animeler / Zankyou no Terror
« : 10 Temmuz 2014, 20:35:06 »
-http://i.imgur.com/N6lPWAI.jpg

Bölüm Sayısı: 11
Yapımcılar: Aniplex, FUNimation EntertainmentL, Fuji TV, MAPPA
Tür: Psikolojik, Gerilim.

Konu:

Tokyo'nun merkezinde, Sphinx adlı iki gencin arkasında olduğu düşünüldüğü, bir bombalı saldırı ve bu olay üzerine gelişen olay döngüsü... Seri herhangi bir manga yada vn gibi çeşitli kaynaklara sahip değil, orjinal bir seridir.


Tanıtım Videosu



https://www.youtube.com/watch?v=hjUZEjYE0tk


Serinin 11 bölüm olması üzücü. 11 bölümde ne yapabilirler merak ediyorum. Sırf bu yüzden, hayallerimde kırılmalar meydana geldi -ki 11 bölüm olupta akla kazınan seri sayısı azdır, hatta var mı emin bile olamadım. 25-26 bölüm civarında olsa örneklendirme yapılabilir lakin bu durumda malesef... Not: Cowboy Bebop serisine bakınız...

Serinin yönetmeni, bir çok seriden bildiğimiz, ünlü isim Shinichiro Watanabe ve müzikler konusunda yine birlikte çalışacakları dahi isim Yoko Kanno.


Seriyi şu an indirmekle meşgulum, ve buna rağmen nasıl olduğuna dair fikir beyan etmek için erken. Ve hala kafamda 11 bölüm sorusu...

38
Tamamlanmış Animeler / Barakamon
« : 10 Temmuz 2014, 02:28:29 »
-http://deadfish-encod.es/Post_Pics/Post_Pics_2/Barakamon.jpg


Bölüm Sayısı: 12
Yapımcılar: VAP, FUNimation EntertainmentL, Kinema Citrus
Türler: Komedi, Yaşamdan Kesit
Süresi: 23 dakika

Konusu:

Handa Seishuu, kaligrafi sanatıyla uğraşan bir sanatçıdır lakin son sergide yaşadığı olaydan sonra babasınında ısrarıyla küçük bir adaya gitmek zorunda kalır. İlk kez bir adaya, şehir dışında ki köy hayatına alışmak zorunda kalan Handa-san'ın başına bir de küçük sevimli bir bela musallat olur. Sanki köy hayatı yeterince zor değilmiş gibi... Bakalım, hem köy hayatına hem de komşularıyla ve tabi unutmadan sevimli yaramazımız Naru-chan ile nasıl bir macera bekliyor.


Tanıtım Videosu:

https://www.youtube.com/watch?v=J2KYJRshRdQ

Açılış Şarkısı

"Rashisa" - SUPER BEAVER
https://www.youtube.com/watch?v=qN9uQYwDFYM

Kapanış Şarkısı
"Innocence" - NoisyCell
https://www.youtube.com/watch?v=09CLgLylM3Y

Sezona ait beklediğim üç seriden birisidir. Ve beklediğime kesinlikle değdi!!! İzlemeyenler, canı sıkılanlar, hayattan bıkmışlar, mutlaka izlesin.

Niye bitti ki sanki... T_T 1. bölüm biter bitmez, 2. bölüm için alarm kurma niyeti güdümleyen acayip keyifli bir seri.

Unutmadan, hem açılış hem kapanış şarkısıda olmuş. Çoğu seride bir tanesi iyidir deriz, ama bu seride ikisi de keyifli.


Seri tavsiye edilir.

39
Tamamlanmış Animeler / Rail Wars!
« : 10 Temmuz 2014, 02:28:04 »
-http://otakukokka.com/wps/media/2014/03/railwars-anime-screen-fi-955x1024.jpg


Bölüm Sayısı: Belli değil
Yapımcılar: Lantis, TBS, Sentai FilmworksL, Passione
Türler: Aksiyon
Süresi: 24 dakika


Konu:

Japonya'nın farklı bir paralel evrenine yolculuk ettiğimiz bu seride, demir yolları olduğundan çok daha farklı bir konumdadır. Yani, seride demir yolları oldukça önemlidir ve bu önemli konumdan dolayıda bir çok kişi için ekmek kapısıdır. Ve tabi bir çok kişinin de hayallerini süsleyen *rüyalarımın işidir. Dolasıyla, burada çalışmak isteyen Naohito Takayama, ilginç bir gurubun ortasına düşer. Ve bu gurupla birlikte, sıradan kapkaççılardan tutunda, demiryollarını özelleştirmek isteyen büyük bir guruba karşıda mücadele etmek zorundadır.

Tanıtım Videosu:





Geç fark edip başladığım bir seridir. Öyle ahım şahım bir yanı yok lakin keyifli yanları da mevcuttur. Şimdilik bir şans verme niteliğinden öteye geçmeyen seride, oldukça hoş enstantanelerde mevcuttur. Ayrıca, Sakurai karakteri izlemek için bir sebebtir.


Ayrıca bir kaç gif;

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

40
Devam Eden Animeler / Akame ga Kill
« : 10 Temmuz 2014, 02:27:40 »
-http://www.moetron.com/uploads/20140121_akame01_resize.jpg


Bölüm Sayısı: 24
Yapımcılar: Square Enix, White Fox, Sentai FilmworksL, TOHO animation
Türler: Aksiyon, Macera, Fantastik
Süresi: 23 dakika

Konu:

Tatsumi, köyünü açlıktan ve hastalıktan kurtarmak için iki arkadaşıyla birlikte imparatorluk şehrine doğru yola çıkar. Yolda giderken, bir tür toprak ejderine karşı, iki kişinin hayatını kurtarır. Bu vatandaşlar, Tatsumi'yi gitmemesi gerektiği konusunda uyarır -ki şehir bildiğinden çok daha farklı ve pislik içinde yüzen iğrenç bir şehir olduğunu dile getirir. Ama her şeye rağmen yoluna devam eder... Eh ne de olsa köyünü kurtarması gerekiyor. Daha sonra, başına türlü türlü olaylar gelir ve en sonunda o iki kişinin ne demek istediğini çok iyi anlar ama iş işten geçer. Ve artık Night Raid adlı bir suikastçı gurubuna katılır. Ve deli dolu macerası çoktan başlamış olur.


Tanırım Videosu



Açılış Şarkısı



Kapanış Şarkısı




Ve serinin mangasını okuyanların anlayacağı bir şey paylaşmak istedim. Benim baya hoşuma gitti, çok iyi tespit olmuş. xD
Ve okumayanlar lütfen bakmasın... Yoksa dolaylı olarak gizli bilgi(ler) yer.

(click to show/hide)

41
Tamamlanmış Animeler / Re Hamatora
« : 10 Temmuz 2014, 02:26:22 »
-http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/86f200283510b134c5eee0ffaeadb99f1400138303_full.png


Bölüm Sayısı: Bilinmiyor
Yapımcılar: DAX Production, Lerche, NAZ, DIVE II Entertainment
Tür: Komedi, Gizem, Shounen, Süper Güçler.


Tanıtım Videosu:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sx51XAIOdsI
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SgNHzMKJCAo
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6hk3YAoYHWQ
https://www.youtube.com/watch?v=ZCMChUoWK7M

Serinin 2. sezonudur.

Konu:

2014 yılında, ''Minimum Holders'' diye adlandırılan seçilmiş insanların doğaüstü yetenekleri olduğu keşfedilir. Nice ve Murasaki adında 2 ''Mimimum Holders'' arkadaş Yokohama da Nowhere Café de arkadaşlarıyla bütün gün oturup müşteri bekledikleri bir dedektiflik bürosu kurarlar. Polis memuru Art şehirdeki meydana gelen seri cinayet olaylarının soruşturmasında yardım isteyince ikilimiz istemeden de olsa kendilerini katilin tek hedefinin ''Minimum Holders'' olduğu gerçeğini öğredikleri bir davanın içinde bulacaklardır.

Alıntı
Anime.web.tr

42
Tamamlanmış Animeler / Sengoku Basara: Judge End
« : 10 Temmuz 2014, 02:26:03 »
-http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20140316173320/s__/sengokubasara/images/thumb/b/b7/SBJE_Promo_Art.png/415px-SBJE_Promo_Art.png

Bölüm Sayısı: 12
Yapımcılar: VAP, Telecom Animation Film, FUNimation EntertainmentL
Tür: Aksiyon, Tarih, Dövüş Sanatları, Samuray, Süper Güç


Konusu:

Sekigahara savaşını konu alan seride, bir çok ünlü tarihi karakterle birlikte, olabildiğince gerçekler baz alınarak kurgulanmıştır.


(click to show/hide)


Tanıtım Videosu

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2w4QipPpDcg

43
Bleach Tartışma / Bleach 577
« : 18 Nisan 2014, 12:12:25 »
Bleach 577

Ve sonunda Kenpachi'nin nihai halini gördük, en azından yeni formunu.

44
Bleach Tartışma / Bleach 571
« : 06 Mart 2014, 14:48:00 »
Bleach 571

Sonunda beklenen sahne ve işte huzurlarınızda, Sanpo Kenjuu!  :hero:


45
Fairy Tail Tartışma / Fairy Tail 373
« : 01 Mart 2014, 15:08:14 »

Sayfa: 1 2 3 4 5 ... 12