Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori  (Okunma sayısı 3570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Shiniori

  • Seviye 4
  • *
  • İleti: 81
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/animeler/gto1999liveaction/dvd2.jpg

Dizinin Adı: Great Teacher Onizuka / Harika Öğretmen Onizuka
Türkçe Adı: Harika Öğretmen Onizuka
Kategori: Okul, Komedi, Drama
Yönetmen: Masayuki Suzuki
Senaryo : Brian O'Hara, Mitsuru Tanabe
Yapım : 1999 Japonya Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/japon.gif
Müzik: Takayuki Hattori
Yapımcı Şirketı: Fuji Television Network, Kansai Telecasting Corporation
Oyuncular: Takashi Sorimachi, Norika Fujiwara, Rena Tanaka, Hideyuki Kasahara, Akiko Kinouchi


Eski bir motosiklet çetesi üyesi, Eikichi Onizuka’nın hayatında tek bir amacı vardır. “En iyi öğretmen” olmak. Zar zor girmeyi başardığı okuldan, aynı şekilde zar zor mezun olup eline diplomasını alır. İş için başvurduğu ilk okulda kötü bir tecrübe geçirir ve kendini yollara vurur. Ama bilmediği şey okulun müdürünün Onizuka’dan etkilenmiş ve onu işe almak istediğidir. Bunu haber alan Onizuka tam gaz okula geri gider ve işi alır. Ama ne yazık ki Onizuka’nın hayalini kurduğu cici öğrencilerin yerinde okulun en problemli ve öğretmenlerden nefret eden sınıfı vardır. Onizuka’nın işi bu sınıfı adam etmektir. Ne de olsa Onizuka “En iyi öğretmen” olmak için çabalamaktadır bu da bunun için iyi bir fırsattır.

* GTO dizisi son bölümüyle bir dizi için Japonya'da ulaşılan en büyük rating oranını almıştır. (yanılmıyorsam %35,6 rating almış ve Japonya'da 98' yılının en iyi dizisi ödülü kazanmıştı) Başarısı üzerine uzun metrajlı bir GTO filmi de yapılmıştır.
* GTO dizisinin ilk bölümünde marketin porno bölümünü incelerken birisi yanından geçerken Onizuka işi bozuntuya vermemek için "Afedersiniz Kinpachi sensei'yi nerede bulabilirim?" diyor."Kinpachi sensei" 1979 yapımı bir öğretmen temalı bir drama dizi olup 5 kere devam sezonu almış yanılmıyorsam.Onizuka bu diziye gönderme yapıyor.
* GTO Anime'si ve Manga'sıdna olan birkaç karakter Live Action'da yok. (Urumi Kanzaki yok mesela) Ayrıca Anime-Manga versiyonu ile Live Action versiyonunda Onizuka'nı nsaç rengi ve Onizuka'nın öğretmen olmayı istemesinin nedenleri farklı.Dizi versiyonu çok otosansürlü gibi duruyor ama daha önce değdiğim gibi , bu bir artı puan bence.
* GTO filminde Onizuka'nın giydiği t-shirt'in üzerinde ne yazıyor dikkat ettiniz mi?
* Fuyutsuki'yi canlandıran bayanın Ringu'nun orjinal uyarlamasındaki gazeteciyi canlandırdığını biliyor muydunuz?
* GTO dizisi çekimleri bittikten sonra , Şubat 2001'de Takashi Sorimachi (Onizuka) ve Nanako Matsushima (Fuyutsuki) evlenmişler.


Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori-http://www.onepiece-tr.com/images/torrent.jpg Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori

(click to show/hide)

 


Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori

Great Teacher Onizuka 1999 536p DVD x264 AAC-Shiniori