AniTR Diğer > Sizin Siteleriniz

Anime Rpg

(1/2) > >>

Byakuya:
Şuanda açtığımız bir sitedir, anime ve manga rol yapma oyunları oynanmaktadır. Bleach, Naruto ve Fairy Tail evrenleri şuan ki ana evrenlerimiz. Yönetim kadromuz ve sistemlerimizin oldukça kaliteli olduğuna inanıyorum tabii ki sizler daha iyi yargılayabilirsiniz bunu.

Hepinizin desteğini bekliyoruz, biraz önce açıldık ama sizlerin sayesinde büyüyeceğimizi umuyoruz. Sorusu olanlar buradan veya oradan sorabilirler. Şimdiden teşekkürler okuduğunuz için ^^

http://themarauders.net/index.php

oqueys:
sonra bakıcam merak ettim ama karakter sınıflandırması nasıl anlamış değillim daha üyelik almadım alınca daha iyi anlarım ^^

Byakuya:
Eğer sorduğun konu karakterler nasıl başlayacak neye göre karar veriyorsunuzsa. Herkes aynı seviyeden başlıyor ve ilerledikçe kendini geliştiriyor. Örneğin naruto'da genin olarak başlıyorsunuz. Bleach'de ise shikai'sini yeni açmış bir kullanıcı olarak yani başlangıçta daha zanpaktou'nuzu yaratarak başlıyorsunuz x.x Demek istediğin bu muydu? Gece gece yanlış anlamışta olabilirim.
Son Ekleme: 01 Ekim 2011, 00:58:18
--- Alıntı yapılan: Byakuya - 01 Ekim 2011, 00:56:22 ---Eğer sorduğun konu karakterler nasıl başlayacak neye göre karar veriyorsunuzsa. Herkes aynı seviyeden başlıyor ve ilerledikçe kendini geliştiriyor. Örneğin naruto'da genin olarak başlıyorsunuz. Bleach'de ise shikai'sini yeni açmış bir kullanıcı olarak -eğer shinigami olursanız, fullbringer olursa ilk seviyeden başlarsınız. Hollow olursnız Adjuchas olarak- yani başlangıçta daha zanpaktou'nuzu yaratarak başlıyorsunuz x.x Demek istediğin bu muydu? Gece gece yanlış anlamışta olabilirim.

--- Alıntı sonu ---

Raika-Kun:
Bence temanız RPG sitesi için uygun değil temanız üzerinde çalışmalısınız. :ok:

Utauyo:
Ben temayı beğendim bence güzel ancak biliyorsunuz ki naruto, bleach rpleri geniş bir sitede yapılıyor. Yani bleachten emin değilim ama naruto için pek rp yapan olacağını sanmıyorum :blm: Bu 2 rp çıkarılıp yerine yine ünlü animelerden (one piece hariç ;D) konulabilir diye düşünüyorum :) Özellikle de khr rpsi uygun olabilir :D Tabi bu benim önerim yannış annamayın :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git