-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - _mAgy_

Sayfa: 1 2 3 4 5 ... 11
31
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Mod Olmuşum?!
« : 03 Temmuz 2013, 00:35:38 »
Ayrıca böyle yarı-ergen heyecanlı hallerine aldanmayınız, bunlar hep oyun, numara. 20li yaşlardaki Egemen, hata affetmez. :)

sus kıs

Kıs  :haha: rolüne çok kaptırma derim :ss: Neyse buraya iki ergen fazla. Ben yaşımın kadını olup son kez hoşgeldiniz diyor, iyi banlamalar diliyorum.

32
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Mod Olmuşum?!
« : 03 Temmuz 2013, 00:30:45 »
Ayrıca böyle yarı-ergen heyecanlı hallerine aldanmayınız, bunlar hep oyun, numara. 20li yaşlardaki Egemen, hata affetmez. :)

33
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Mod Olmuşum?!
« : 03 Temmuz 2013, 00:21:05 »
Allah seni kahretmesin. Konuya bak :puf: Hoşdöndün :8:

Dipnot: Bu nazi kılıklının mail adresi asiege20liyaşlar@hotmail eklemek isteyenler ekleyebilir ;)

34
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 01 Temmuz 2013, 23:48:31 »
http://youtu.be/bzuW8BjlsRA

Hissettiklerini şarkılarla anlatan adam. Konuşmayı beceremez, becerse de ben duymam. Böyle şarkılar gönderir arada. Seni tanıyorum, kızmıyorum ama kırıyorsun der. Sorarım, alışkınım der. Tanır çünkü, bilir. Önemlidir aslında ama önemli değil der. Bilir çünkü hiçbir zaman kök salmamış ki.. Sırf bir gün çekip gitmek için. Çekip gitmeyeceğimi bilir mi? Çekip gitmem mi gerçekten? Ben kendime söyleyemem ama o bana söyler. Ben cevabı bilmiyorum ama o biliyor sanki.

Gece gece düşündüren şarkı. Kelimesi kelimesine aynaya bakıyormuş hissi yaratan şarkı.

35
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 24 Mayıs 2013, 20:09:24 »
Adele-Someone like you



Bu yoğunlukta Adele dinlemeyi çok aksatmışsam demekki, şarkının girişiyle beraber ilk kez dinliyormuşum gibi tüy ayaklanması yaşadım. Çok güzel sesli, çok güzel kadına selam olsun.

36
O kadar yoğunum ki... Ben bile bu kadar yoğun olmama rağmen hala yemek yiyor, uyuyor olmama şaşırıyorum. Bu okulu bitiriyorum seneye fakat benden bi on yıl götürdü, çok net...

37
Tanışma / Ynt: Merhaba
« : 25 Mart 2013, 21:04:34 »
Enee Yaman, hoşgeldin. :hi: Keyifli vakit geçirmen ve benden daha aktif olman çogzel olur gerçekten. :puf2:

38
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Üye Resimleri
« : 15 Mart 2013, 23:37:49 »
Üç yıl yetecek kadar koyup kaçmaca.

(click to show/hide)

39
Güzel haberler gelmeye devam ediyor. Kagen no Tsuki'nin tekrar basılması bir tarafa-ve tabi şahane kapakta bir yana- Yazawa-sensei gerçekten geri dönmüş gibi görünüyor. Umarım NANAyı bitirir. Hadi diyelim bitirmedi, umarım yeni bir seriye başlar ve bizi yine depresyonlara koşturur. Bekliyoruz...

40
Shoujo Anime Tanıtım / Ynt: Amnesia
« : 02 Şubat 2013, 19:43:42 »
Çünkü sonunda ne olacağını merak ediyorsunuz, ama bir yandan da reverse harem sinirinizi bozuyor :D

41
-http://cdn03.animenewsnetwork.com/thumbnails/max250x250/cms/news/59243/bbbltnncmaajqlm.jpg-large.jpeg

Evet Ai Yazawa hayranları, aşıkları- benden başka varsa tabi eğer- başlık umutlandırma amaçlı değildir elimizde kanıtlar var! :8: NANA, Paradise Kiss, Kagen no Tsuki gibi şaheserlerin yaratıcısı mangaka Ai Yazawa bilindiği üzere 2009 yılından beri hiçbir şey çizememekteydi rahatsızlığından ötürü.

LAKİN! Cookie'nin Mart ayında yayınlanacak olan sayısında yeni, iki sayfalık bir 'Junko's Room' çizdiği görülmüş ve umutlar birden tavana yapışmıştır an itibariyle. Şu bir gerçek, hastaneden çıktığında da bulutlardaydık ama olmadı, çizmedi. Fakat bu sefer yarım kalan NANA'nın bir parçası olan 'Junko's Room'lardan çizmiş olması ve görebildiğim kadarıyla çizimlerinin hala eskisi kadar iyi ve kusursuz olması bana sorarsanız iyiye işaret... Çok umutlanmak istemiyorum demek isterdim ama yerimde duramıyorum yapacak bir şey yok. Buyrunuz o haber: kaynak


Sitemizde yapılan haberleri paylaşırken AniTR Fansub'tan alıntı olduğunu belirtmeyi unutmayın.Yazan: panres (yeliz-art)

42
Manga Genel / Ynt: Mangakalar (Manga çizerleri tanıyalım)
« : 31 Ocak 2013, 01:19:57 »
Hayatımı değiştiren iki mangakadır Ai Yazawa ve Oda-sensei. Biri gerçek dünyamı biri hayal dünyamı. İkisine de aşığım :k: Teşekkürler Panres *-*

43
Sadece müziğiyle değil, kaliteli oyunculukları, kaliteli yapımı ve asıl senaryoya sadakatiyle de beğenimi kazanmış, ilk 3 Live Action içinde rahatlıkla yer alacak bir güzellik. İzlemeyenlere tavsiye olunur.

44
Shoujo Anime Tanıtım / Ynt: Amnesia
« : 28 Ocak 2013, 01:10:55 »
İlk üç bölümünü izledim ve evet itiraf geliyor sırf biraz kaliteli fan servis için başladım. (İki renkli gözler filan, çizimler efsanevi bağyanlar) Lakin bu anime beni üç bölümde dumurlara uğrattı :o Eğer adam gibi devam ettirirlerse benden alacağı puan 9dan aşağı olmayacak.

45
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 24 Ocak 2013, 16:59:44 »
Dünyanın en güzel şarkısını. Abartı yok. En azından benim için. 9 yıl önce Nightwish grubuyla tanıştığımda aşık olduğum Ghost Love Score Tarja gittikten sonra ilk kez tekrar hayat buldu ve bu kez-şahsi fikrim- gerçekten söylenmesi gerektiği gibi söylendi. Floor Jansen şarkıya öyle bir ruh vermişki bir yerden sonra o konser salonunda, en ön sırada ağlayanların, sahnede kendinden geçen grup üyelerinin arasında hissettim kendimi. Yok, anlatacak kelime yok... Özellikle 9:27 de şarkıyı bu dünyadan olmaktan çıkarıyor. 'High as Ghost Love Score' bir vaziyette kala kalıyorsunuz.


Sayfa: 1 2 3 4 5 ... 11