-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - _mAgy_

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 ... 11
46
One Piece Tartışma / One Piece 696
« : 23 Ocak 2013, 13:01:36 »
Bu sayıyı ne kadar çok bekledik ama :8: :http://www.mangapanda.com/one-piece/696

(click to show/hide)

47
One Piece Tartışma / One Piece 695
« : 23 Ocak 2013, 12:55:09 »
Geç olsun güç olmasın efenim: http://www.mangapanda.com/one-piece/695

48
Daha eve yeni düşmüşüm sandalyeme yeni konmuşum ama yaa :( Tamamlayacağım dedim, sözümden dönmem merak etmeyin. :)

49
Son projeni, son raporunu, son ödevini, son sınavını bitirdiğin bir günün ardından eve gelmek, ders çalışmak ve bir şeyleri yetiştirmek derdi olmadan kendini koltuğa bırakmak ve...

''Ee şimdi?'' demek :bnn: Bu 3 haftalık bıdık tatil ne yapacağımı bilemeden bitecek diye korkuyorum.

50
-http://cdn.myanimelist.net/images/manga/3/66993l.jpg


Tür: Drama, Romance, Slice of Life, Psychological, Seinen
Bölüm sayısı: 8
MAL puanı: 9.10


"Kaybetmek istemediğim bir şey var."

Hepimizin hemen hemen hergün söyleyebileceği bir cümle bu. Ancak üç kez intihar girişiminde bulunmuş piyanistimiz Juri'nin söyleyeceği bir şey değil.

Watashitachi no Shiawase na Jikan hayattan hiçbir beklentisi kalmamış olan ve ölmek isteyen iki bambaşka insanın hikayesini anlatıyor. Juri halasının yardım teklifini kabul edip ölüm cezasına çarptırılmış katillerin tutulduğu bir hapishaneye gider. Burada Yuu adında 3 kişiyi öldüren ve ölüm cezasına çarptırılan, hapishanede bulunduğu süre içinde de sayısız kez intihar girişiminde bulunan bir adamla tanışır.

Bir annenin kini, bir kardeşin ölümü...

Tamamen farklı hayatları olsa da ikisi de büyük yaralar taşımaktadır ve birlikte, ruhlarındaki derin yaralarının sebep olduğu isyanı göğüslerler. Ancak bu kabullenme beraberinde bir şey daha getirir... Umut...

''Yaşamak istiyorum''

Watashitachi no Shiawase na Jikan bir aşk hikayesi değil. İki umutsuz insanın birbirlerine tutunup umutlarını geri kazanmalarının hikayesi.

Online okuman için tıklayınız.

Çevirmen: CloudT, panres, Yosun
Edit: yeliz-art (panres)


İndirme Linkleri






Tanıtım: AniTR _mAgy_

51
Şahanesiniz! Hepsi birbirinden güzel olmuş bence. Meast gerçekten damardan girmiş :D Panres yılbaşı heyecanını güzel vermiş, Neversoft'un noel kızı hem renklendirme hem çizim olarak çok başarılı. Hepsini o kadar beğendim ki seçim yapmak çok zor oldu. Diğer çizim yarışmalarından farklı olarak bu hayal gücünü sınırsız kullanma özgürlüğü veriyordu, o yüzden içerik olarak en çok hoşuma gidene gitti oyum, DarkMP adminim ellerinize sağlık. :ok:

52
One Piece Tartışma / One Piece 694
« : 29 Aralık 2012, 14:32:12 »
Ve güzel vs. ler bizi bekler :speh: : http://www.mangareader.net/one-piece/694

53
Olmazsa olmazdı zaten, çok iyi bir anime ve epey heyecanlı bir yerde bitti ilk sezon. Merakla bekliyoruz :)

54
Durdurulan Projeler / Ynt: Joshiraku Türkçe Fansub [AniTr]
« : 29 Aralık 2012, 14:15:51 »
Takip eden, yeni bölümü bekleyen herkesten özür dileyerek çok yoğun bir dönemde olduğumu belirtmek isterim. Üniversite 4. sınıf öğrencisi olmama rağmen bu yıl mezun olamıyorum ve sonraki yıl mezun olabilmek için de ders bırakmadan devam etmem lazım, bu sebeple finaller bitene kadar yeni bölüm gelemiyor. 1 aydan uzun bir süre olan tatilde seriyi bitirmeyi planlıyorum, bakalım. Anlayışınız ve sabrınız için teşekküler :)

55
One Piece Tartışma / One Piece 692
« : 17 Aralık 2012, 16:42:24 »
Luffy'e iş inan...  ;D: http://www.mangapanda.com/one-piece/692

56
One Piece Tartışma / One Piece 691
« : 05 Aralık 2012, 22:45:52 »
Bu da yeni çıktı daha taze taze: http://www.mangareader.net/one-piece/691

57
One Piece Tartışma / One Piece 690
« : 05 Aralık 2012, 22:45:03 »
Konu açmayı unutmuşum ben! : http://www.mangareader.net/one-piece/690  :hero:

58
Tanışma / Ynt: Merhabaaa
« : 03 Aralık 2012, 15:45:29 »
Hoşgeldin Betül-chan  :hi: Animeye ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olduğu görüşündeyim. Ben üniversiteye başlayınca başladım, şimdi yoğunluktan izleyemiyorum doğru düzgün. :uhu: Hoşgeldin! Lütfen kalıcı ol ve çok eğlen. :)

59
O kadar güzel bir uyarlama olmuşki bu gerçekten Japonlar mı yaptı diye düşünmeden edemedim. Evet Japonlara hayranım ama kabul etsinler sinema sektörü en azından LA kısmı ayağa düşmüş durumda. Herkesi oyuncu yapıyorlar, olamayacak kadar kötü olanları da yönetmen. Ama Paradise Kiss... Beni adeta kalbimden vurdu. Çok sevdiğim bir Ai Yazawa mangasıdır ParaKiss. Işıltılı bir dünyayla gerçekleri bir araya getiren tipik bir Yazawa güzelliği. Rüyaların gerçek olması için feda edilen bir sürü şeyi anlatan... Animesi mangasının yanında çok, çok sönüktü. Adeta fiyaskoydu. Sadece 12 bölüme sığdırılmaya çalışılan kocaman bir büyüme hikayesiydi.

Gelelim buna. Filmi ayrı değerlendireceğim zira son 15 dakikasına kadar neredeyse harfiyen animeyi takip eden film son dakikalarda cozutuyor ve bambaşka bir sonla bitiyor. Şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın, sadece hikayenin insana en ağır gelen kısmını attıkları için biraz daha az etkiledi beni o kısımlar diyebilirim. Ama geriye kalan 100 dakika gerçekten çok iyiydi. Oyunculukların kötü olması bile aldığım hazzı azaltamadı.
(click to show/hide)
Dediğim gibi oyunculuklar kötü, kızın gerçekte modellik yaptığına inanmak çok güç zira sıfır estetik pozlar, yürüyüşler... Yukari'nin büyüsünün onda birine sahip değil. Ama duygular öyle güzel verilmiş ki bir an için ParaKiss'i ilk okuduğum günlerime döndüm.

Yukari'nin tam da George'un dilediği gibi bir kadın olup hayallerine giden yolda kendi ayakları üstünde durduğu bir zamanda, spot ışıkları altında geçirdiği yıllardan sonra ettiği şu Ai Yazawa vari cümleyle bitireyim yazımı: ''Benim yolumu sen buldun...ve bana o yolu kendi ayaklarım üzerinde yürümemi söyledin. Ama George... Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken... Yalnız başına yürümek acı veriyor.''

Hayat işte Yukariciğim ne yaparsın. :(

60
One Piece Tartışma / One Piece 689
« : 20 Kasım 2012, 17:32:14 »
Nihayet: http://www.mangareader.net/one-piece/689

(click to show/hide)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 ... 11