-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Haru

Sayfa: 1
1
Tanışma / Yo ! Minna-san.
« : 25 Eylül 2013, 21:43:37 »
Merhaba arkadaşlar , hemen başlıyayım kendimi tanıtmaya  :hi: İsmim Efe yaşım 14. Bir iki arkadaşın tanıtımına baktım bende öyle bir tanıtım yapayım dedim.

Anime hayatım şöyle başladı ;
1-2 Yıl önce isim vermeyeyim bi YouTube kanalının canlı yayınındaydım ve orda anime izleyen arkadaşlar canlı yayın yapan kişiye Bleach Naruto bitirdinmi gibi soru sordular bende merak etmiştim ne bu Naruto ? diye. Sonra googleye yazayım dedim Naruto yazdım 1.bölüm vs vs. çıktı girdim seyrettim bayada hoşuma gitmişti sonra anime izleyen birkaç kişiyle tanıştım animenin Japonlar tarafından yapıldığını öğrendim ve Japon kültürüne biraz merak saldım ordan oraya ordan oraya derken şimdi Anime izleyen birisi olup çıktım Naruto olsun Bleach olsun OnePiece olsun hepsini seyrettim.Yani animeye başlamam böyle oldu.Başka anime "Tür"lerine merak sardım.Harem olsun Ecchi olsun   :k: o tür animeleride seyrettim.Böyleydi yani  :ds:

Ayrıca Naruto böyle bi rasenganını atınca ilk evde bi zıpladım helal lan Naruto diye dayak yiyodum  :kg:

Anime hayatım ve Ben böyle işte İyi Forumlar.. :)

Sayfa: 1