-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - smlyhee

Sayfa: 1
1
Manga Genel / Bleach Türkçe'ye Çevriliyor!
« : 07 Ekim 2012, 19:18:23 »
-http://i.imgur.com/bvton.jpg

Naruto ve One Piece gibi uzun soluklu ve büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan mangalara el atan Gerekli Şeyler, Bleach'e de el attı. Çıkışının belli bir zamanı yok. Açıkçası ben Gerekli Şeyler'in mangalarını takip etmiyorum :/ Naruto'nun ilk cildini aldıktan sonra bayağı bir hayal kırıklığına uğramıştım. Öyle ki One Piece'i bile henüz almadım. Diğer ciltlerde bir değişme var mı yoksa yine aynı şekilde çıkmaya devam mı ediyor bilmiyorum ama görünüşe göre insanların ilgisi yoğun ki yeni seriler çevrilmeye başlıyor. Yazmadan edemeyeceğim, Akılçelen Kitaplar'ın da yeni serilere el atmasını sabırsızlıkla bekliyorum :uc:

2
Manga Tanıtım / BTOOOM!
« : 09 Ağustos 2012, 00:19:22 »
-http://cdn.myanimelist.net/images/manga/3/62199l.jpg

Diğer İsim: ブトゥーム (Japonca)
Tür: Aksiyon, Drama, Psikolojik, Macera, Bilim Kurgu, Seinen
Tema: Ecchi, Trajedi
Mangaka: Junya Inoue

Konusu: BTOOOM!, 22 yaşındaki işsiz, annesiyle birlikte yaşayan ve her gün online video oyunları oynayan Sakamoto Ryuuta'yla ilgilidir. Gerçek hayatta pek bir özelliği olmamasına rağmen Sakamoto, BTOOOM! adlı bir online savaş oyununda dünya sıralamasındadır.

Bir gün yanında bomba dolu bir çantayla oraya nasıl geldiğini hiç hatırlamaz bir şekilde tropikal bir adada uyanır. Sonradan fark eder ki video oyunu BTOOOM!'un gerçek versiyonundadır ve bu şiddetli çatışmada olabildiğince uzun hayatta kalmalıdır.

Kaynak: MAL, ANN


------------------

Manganın içinde küçük bir bölümü mangaka kendini tanıtmaya ayırmış. Bir ara bir online oyun şirketinde çalışıyormuş. Karakterler tasarlıyorlar, onlara hikayeler yazıyorlarmış. Buradan bile manganın ne kadar kaliteli olabileceğini anlayabilirsiniz.
BTOOOM! insanı gerçekten bir anda içine çekiyor, başladınız mı okumayı bırakmak istemiyorsunuz. Bir bölümde yemin ederim ödüm bile koptu ._. Bir mangada "Ay!" diye bağıracağım hayatta aklıma gelmezdi O.o Belki de ben fazla ödleğimdir ne bileyim :D Kesinlikle tavsiye ettiğim bir manga, ecchi sevmeyenler içinse ben de ecchi sevmem ama bunda gereksiz yerlerde gösterilmesi olarak bir kere rastladım, onda da "üff ne gereği var şimdi" dedirtti ama -__- Onun dışında hayatın talihsizlikleri gösteriliyor diyelim :) Neyse sözün kısası okuyun, pişman olmazsınız ^^~

Bu arada animesi de çıkacakmış *-* Omg! Dört gözle bekliyorum :8:

3
Tanışma / Ben Gelmişim Hoş Gelmişim
« : 21 Temmuz 2012, 23:14:21 »
Herkese merhabalar! Bendeniz Selin, 20 yaşındayım. Bilinçli olarak 5 senedir anime izliyorum. En sevdiğim animeler One Piece (tabii ki de), Death Note, FMA ve bu tarz animeler işte. Diğer izlediğim animeler için buradan buyrun~!
Manga pek sık olmasa da okurum. Bu aralar Slam Dunk ve 20th Century Boys okuyorum. İkisi de favori mangalarım arasında ilk iki sırada yer alıyorlar :ss2: Başka da diyecek bir şey yok herhalde :? Unuttuğum bir şey varsa söylersiniz yazarım. Tekrardan herkese merhabalar ^^
Yoroshiku ne~ (yazmadan edemedim :uc: )

Edit: Bu arada buraya smlyfuu'nun tavsiyesi üzerine geldim :ss:

Sayfa: 1