-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - doruk6

Sayfa: 1
1
Bakemonogatari'ye dün başladım. Normalde çok laf az iş olayını sevmem ama hoşuma gitti Bakemonogatari. Bu da güzeldir umarım. Paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler.

2
1. resim cok güzel olmuş. :ok: İlk kez tek oy attım.
Oylarım 5. ve 1. katılımcının resimlerine gitti. İki resim aralarından en çok beğendiklerim oldu. Aslında 4. resmide beğendim ama 1. resimin detayları daha cezbedici oldu ^^

Bu arada 1. resmi çizen kişi İllumunati gibi sübliminal mesaj vermiş.. Sitemizde Satan'a tapan bir hain var!  :haha:
Gece gece iyi güldüm. Güzel tespit. Onlar heryerde!!!! :haha:

3
Bleach Anketler / Ynt: En Güzel Bayan Karakter
« : 19 Nisan 2012, 22:17:40 »
Ah ah Kuukaku'u gibi güzelim karekteri çok az kullandılar efkarlandım listeyi görünce. Favorilerimden Hiyori Sarugaki listede yok yav. Terliğiyle vurusları, tavırları falan çok hoşuma gidiyodu. Yachiru Kusajiji da candır, baldır. Koy omzuna dolaş :ok:. Gerçi liste güzellik listesi Kuukaku'yu tek geçiyorum o konuda :k:.

4
Anime Tanıtım / Ynt: ANOTHER
« : 16 Nisan 2012, 02:19:42 »
Galiba gerilim türünde izlediğim ilk animeydi. Ben beğendim ve tavsiye ederim ama Misaki Mei ile son kanlı olaylar biraz saçma geldi. Nedenini diyemiyiceğim spoiler vermiş olurum:)

5
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Anitr'yi nasıl buldunuz?
« : 16 Nisan 2012, 02:07:29 »
2 gün önce ichiban ushiro no daimaou'nun altyazısını arıyordum. Bulursam torrentden falan indirmeyi planlamıştım. Ararken burda direk altyazılı varmış. Öyle buldum siteyi. Aslında bende Animekolik'e üyeydim de burdan haberim yoktu yada oldu da tekrar üye olmadım tam hatırlıyamıyorum.(ön izlemeden baktımda sanki sorguda cevap vermişim o saatde marketden birşeyler almaya gitmiştim olay anını tam hatırlamıyorum ama şahitlerim var:D)

6
Cosplay / Ynt: Cosplay Arşivimden(SBY)
« : 16 Nisan 2012, 01:18:07 »
Wanted Sanji yaratıcı olmuş. :ok: Epey güldürdü beni.

Sayfa: 1