-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Redamazhri

Sayfa: 1
1
 süpersiniz teşekkürler (:

2
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Dennou Coil Türkçe Fansub
« : 22 Ocak 2013, 06:57:18 »
serinin çevirisi devam ediyor mu ? Bölümler için teşekkürler

3
link ölü sanırım indiremedimde yenileyebilirmisinz ?

4
bölümler için teşekkürler .

5
ilk bölümü indiriyorum teşekkürler .

6
Proje için teşekkürler . (:

7
yeni bölüm için teşekkürler .

8
Yeni Bölüm İçin teşekkürler .

9
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 29 Şubat 2012, 20:57:13 »
8. Bölüm için birşeyler demek istiyorum. Öncelikle netim kötü olduğundan salı günü yani dün indirip cevirmeye başladım yarısı bitti bu günde kalanını tamamlarım çok eğlenceli ve bol ecchi li bir bölümdü. :k:  Bunun dışında ben normalde commie den ceviriyordum fakat commie de cok fazla hareketli yazı olduğundan çok zahmeli oluyordu, o yüzden horriblesub dan cevirmeye başlıdım bu bölümde. commie ye göre ceviri kalitesi yönünden biraz daha kötü ama commie yi de indirip ikisini bir harmanlıyacam. Yani demek istediğim  artık arka plandaki yazıları cevirmeyeceğim, zaten konuştukları şeyler yazıyor. Böylece bölümü daha hızlı cevirip siteye katabiliriz. Birde bu bölümde yeni bir opening var fakat horriblesub bunu cevirmemiş bu hafta bende cevirmeye bilirim. :8:
merakla bekliyorum (:

10
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 23 Şubat 2012, 20:05:12 »
evet idm ilede denedim aynı sonuc nese önemli degil 2-3 saat sabrederim ( : yeni bölüm için teşekkürler .

11
Tamamlanan Çalışmalar / Ynt: Nisemonogatari Türkçe Fansub
« : 23 Şubat 2012, 02:44:13 »
Öncelikle Tüm bölümler için teşekkürler . Ancak bi sorum olucaktı . Rapidshare'da indirme sorunu yaşayanlar varmı bende indirirken hızda takılma gibi bi olay var bi anda 400 oluyor hız sonra donup 0'a düşüyor 20 - 25 sn sonra 5-10 saniyeliğine 400e cıkkıyor ve bu olay tekrar tekrar yaşanıyor  . internette gezmeye başladıgmda ise zaman aşımına ugruyor 1 bölümün inmesi 2-3 saat sürüyor interneti kullanmazsam bu 5 bölümü zar zor indirdim acaba bu benim pcde olan bişeymi yoksa rapidshare daki sunucularla ilgilimi ? Tekrardan Teşekkürler Projede Yer alanlarada kolay gelsin .

Sayfa: 1