-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - _mAgy_

Sayfa: 1 2 3 4 ... 11
16
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Sizi En Çok Zorlayan Animeler
« : 31 Temmuz 2014, 16:59:19 »
Hakuouki. 3 sezondu sanırım üçü için de geçerli. Her şeyden biraz koyup içine etmeseler aslında güzel bir çıkış npktası vardı hikayenin. Devam etme sebebim: görsellere bakan hemcinslerim anlayacaktır. O mu bu mu şu mu, hangisi daha yakışıklı diye dertlenirken bitti gitti anime. Hiçbir şey de anlamadım.

17
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 31 Temmuz 2014, 16:23:33 »
Ayreon- Day 16: Loser

https://www.youtube.com/watch?v=pAYSxxYCBgc

The Human Equation albümünün hepsini dinleyin mümkünse. :muzik:

18
Tamamlanmış Animeler / Ynt: sailor moon crystal
« : 31 Temmuz 2014, 16:19:10 »
Açıkcası ben beğendim. Eski çizimlere mümkün olduğunca sadık kalınmış yani şimdi böyle saçlar böyle gözler kalmadı piyasada hala nostaljik bana göre bir nebze de olsa. Öte yandan hikayenin kaldığı yerden devam etmesi mümkün müydü bilmiyorum çünkü zaten bitmişti? bundan çok emin değilim nereden baksak 11-12 yıl oldu izleyeli ama final yapmıştı diye hatırlıyorum. En baştan başlaması, hem hatırlamak açısından iyi oldu hem de yıllar sonra sailor moon keyfini yeniden yaşamamı sağladı. Usagi'nin seslendirmesi rahatsız edici olmuş. Bir de tabi üstüne çok acayip animeler görmüş bu bünye sailormoondan eskiden aldığı o hazzı almıyor. Şimdi izleyince aslında epey çocuksu bir anime olduğunu farkediyorum (evet daha yeni farkettim). Devam etseydi keşke isteğinin sebebi de bu olabilir, son bölümlerde biraz daha yetişkinlere de hitap eden bir derinliği vardı hikayenin. Aynı tadı vermesi zaten imkansız siz de ilk izlediğiniz zamanlardaki kişiler değilsiniz nihayetinde kabul edelim yaşlandık. :D Beni geçmişe götürme ve keyifli vakit geçirtme misyonunu başarıyla yerine getirdiği için ben başarılı buldum şahsen. Keşke Candy Candy e de böyle bir ayar çekseler de baştan izlesek.  :8:

19
Shoujo Manga Tanıtım / Ynt: Ao Haru Ride -Tanıtım-
« : 31 Temmuz 2014, 15:36:51 »
Strobe Edge ile aynı mangakanın elinden çıktığı için güzel, shoujo klişelerinden yeterince nasibini almış ama çokta baymayan bir şeyler beklerken daha güzelini bulduğumdur.  :ok: Mangakanın tek problemi farklı mangalarda aynı çizimleri yapması. Mangalarını peşpeşe okuyunca karakterler birbirine giriyor :D

20
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Bayramda Nerdesiniz ?
« : 23 Temmuz 2014, 22:01:34 »
Bolu :8: Ankaraya en yakın dinlenme & huzur bulma mekanı olması sebebiyle kıbrıscıkta olacağım.

21
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Hayalleriniz Neler ?
« : 23 Temmuz 2014, 00:34:20 »
Gerçekleşmesini istediğim hayaller, gerçekleştirdiklerim ve sonuçta elde ettiklerimle ilgili uzuuun, deriiiin ve baya umutsuz bir yazı yazmak yerine hala benimle olan ve gerçekleştirmeyerek ama gerçekleştirecekmiş gibi hep heyecanla hayal ederek benimle tutmaya niyetli olduğum hayallerimden bahsedeceğim. Öhöm.

1-Dünyayı gezmek tabiki. Girilmedik köşe kalmayana kadar.
2-Çin'e tekrar gitmek ve bu sefer uzun süre kalmak. Dil kursu olur yüksek lisans olur iş olur. O tip.
3-Jang Geun Suk ve Lee Hyun Jae ile tanışmak. Hatta abartıp sahnede beraber şarkı söylemek. (24 yaşında, hayatımın baharında fangörllük yapmicam da ne zaman yapıcam?)

Bi de son olarak...O posta baykuşunu bekleyeceğim. Hala mı? dediğinizi duyar gibiyim :D
Her zaman.
 

22
İnansanızda inanmasanızda sonuç olarak ben çirkin bi kızım  :al: <--- cinayete kurban giden yine ben :D
Ortaokulda aynalarla tanıştığımdan beri güzel olmadığımı fark ettim.Babama benzemişim ne yazıkki.Anneme benzeseymişim çok şanslı olacaktım.Sokakta övgüleri hep annem alır.Bana baktıklarında da gelininiz mi/gelini misin? yada kızınız mı/kızı mısın? diye anneme/bana sorarlar.Annemi övdükten sonra bakıyolarki yüzüm asılıyoo-ki belli etmemeye çalışsamda çirkinliğimi kabul etmiş olsamda-nezaketen,sen de güzelsin, diyolar.Bunu derkenki söz ve bakışları inandırıcı olmadı hiç.Acıyarak söylenen itici sözler.Duymasam daha iyiydi :) Yarım ağızla söylenen bi iltifat  :ihih: Acıyın diye yada sizden nezaketen yalandan iltifat duymak için burayı kirletmiyorum.Aksine annemle ve kendi içimde defalarca dertleştiğim bu sözleri bu başlıkta yazıyorum.Çirkinliğimi kabul etmekte bi erdemliktir :P
Güzel olan tek bişiim var. O da sıcacık kalbim.
Ne yazıkki toplumda kalp dıştan görünmüyo.İnsanlar dış görünüşe baktığıı için insanları tanımak için önce tanışmak gerekir ve fırsat vermek gerekir diye düşünüyorum.Kalbini,ruhunu ve ahlakını zamanla öğrenirsin :)
Herneyse 2010 senesine kadar okul hayatımda dahil hiç arkadaşım olmadı.Takii 2010da faceten bi kız arkadaşım düşüncelerimi tavsiye ettiği bi forumda yazmamı isteyene kadar.Yazdım ilk defa.Ve insanlarla forumlarda chatlerde tanıştım.Beni görmeden sevdiler ^^ Kalbimi,ahlakımı ve kişiliğimi samimiyetimi gördülerde sevdiler.
Düşünüyorumda o insanlarla  yüzyüze tanışma fırsatım olsaydı aynı tanıma şansı verirlermiydi?
Uzaktan mutluyum.Forumdayım ve içtenliğimle sevdirttim kendimi sizlere ^^
Böyle daha iyi.Dış görünüşümle değilde iyi niyetim ve temiz kalbimle arkadaş edindim.
Beni seven ve sevmeyen herkese teşekkür ederim :)  :ok:



Güzellik görecelidir. İş olsun diye değil gerçekten görecelidir. Öncelikle kendini sevmenin & beğenmenin kadını daha da güzel yaptığına inananlardanım. Herhangi bir ortamda hatlarının güzelliğinden tamamen bağımsız olarak kendini gösteren kadınlar hep kendine güvenenlerdir. En azından benim dikkatimi çekenler onlardır. O yüzden tamamen görecelidir. Aynaya bakarken görmeyi beklediğin şeyi değil de görmek istediğini görmeye çalış. Güzelleşeceksin. :D

23
Anime Genel / Ynt: Unutamadığınız Anime Replikleri?
« : 21 Temmuz 2014, 18:30:09 »
''Nana... Neden mutlu olmak ve hayallerini gerçekleştirmek farklı şeyler? Bugün bile nedenini bilmiyorum...''

Nana animesinin her repliğini buraya yazabilirim elbet ama hayatımın her döneminde başka bir tanesini yaşıyor gibiyim. Bu dönemin repliği bu :D

24
Kore versiyonu daha iyi olsa da yine de yeterince iyi olmayan hikaye. Yine de yeni mezun olmuşsanız, gerçek olamayacak kadar güzel aşkları izlemek hoşunuza gidiyorsa ve hayat gerçekten çok sıkıcıysa kore versiyonunu izleyin.

25
Üyelerden Gelen Haberler / Ynt: Yeni Sailor Moon!
« : 21 Temmuz 2014, 18:08:33 »
Çıktı, iki haftada bir bölüm gibi bir şey söyleniyor. İlginçtir takip etmeyenin gözüne sokulacak kadar yankı bulmadı o yüzden ben de yeni öğrendim.

26
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu sıralar okuduğunuz kitap?
« : 21 Temmuz 2014, 18:02:50 »
Yıldız Tozu - Neil Gaiman

Epey güzel. Baya güzel.

27
Haftada 2 gün uyuyup 5 gün sabahlayarak bitirilen okul sonrası depresyon.  :uhu: Ne aklım ne bedenim boşlukta olduğumu kabullenmek istemiyor, kafamda bir sürü plan, sonunda hiçbir şey yapmadan oturmaca. :blm: Uzuun bir aradan sonra çevrimiçi olduğumda en azından bilinen yerlerin (anime forumu bile olsa) hala bıraktığın yerde olduğunu görmek güzel, benim hayatımda çok şey değişti zira. İnsan bir şeyler değişmesin istiyor. :uc:

28
Üyelerden Gelen Haberler / Ynt: Yeni Sailor Moon!
« : 21 Temmuz 2014, 17:44:56 »
Zaman nasıl geçecek filan derken ikinci bölümü çıktı bile.  :8:

29
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Şu an ne dinliyorsun?
« : 13 Temmuz 2013, 17:12:08 »

30
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Mod Olmuşum?!
« : 03 Temmuz 2013, 12:39:18 »
Hayırlı olsun. Bu arada, gramer nazisiyim demişsin lakin hiçbir kelimesini ayrı yazmışsın.  :?

Ne var ki kendi yazıma nadir dikkat ederken milletinkisine kancayı takarım :speh:


İşin sinir bozucu kısmı da o zaten. Kendisi hatalı yazar, uyarırız, pişman oluruz. Yanlış yazarız, pişman oluruz. :puf:


Ayrıca şuradaki muhabbetlerinizi görünce bir kez daha ikinizi de tanımadığıma karar verdim @Xaron @uzumakijutaro. Pis ergenler :puf: SIFIR COOLNESS.

Sayfa: 1 2 3 4 ... 11