Anitr Fansub - Anime ve Manga

AniTR Anime => Anime Tanıtım => Konuyu başlatan: CloudT - 13 Nisan 2012, 17:04:31

Başlık: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: CloudT - 13 Nisan 2012, 17:04:31
Tsuritama
つり球
(http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/7d03c5f0cc35c7976b089a7d632426541331985097_full.jpg)
(http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/4fb2676067c72f01c1daef19265e69f31331985098_full.jpg)

Bölüm: 11
Durum: Yayınlamakta
Çıkış Tarihi: 7 Nisan 2012
Çıkış yeri: Aniplex, A-1 Pictures
Tür: Sci-Fi, Shounen

Karakterler ve Ses Aktörleri

Haru (ハル) : Irino, Miyu
(http://cdn.myanimelist.net/images/characters/10/162919.jpg)
Kendisinin bir uzaylı olduğunu ve balık avlamak için uzaydan Dünya'ya geldiğini söylemektedir. ''Hadi arkadaş olalım ve birlikte balığa gidelim!'' der ve acemi Yuki'yi zorla balıkçılık dünyasına çeker. Nedense, o her zaman neşelidir.

Yuki Sanada (真田ユキ) : Ohsaka, Ryota
(http://cdn.myanimelist.net/images/characters/9/162921.jpg)
Bu hikayenin ana karakteridir ve sadece dörtte bir Japondur. O Fransız büyükannesi ile birlikte yaşamaktadır. Şimdiye kadar, hiç arkadaşı olmamıştır ve onun tek iletişimi akıllı telefonu sayesinde olmuştur.

Natsuki Usami (宇佐美夏樹) :
(http://cdn.myanimelist.net/images/characters/3/162923.jpg)
Enoshima'da doğmuş ve büyümüş hakiki bir yöre sakinidir ama her zaman sinirlidir çünkü muhtemelen doğduğu ve büyüdüğü bu yeri sevmiyordur. Balığa çıkmayı sever ve yeteneği profesyonel bir düzeydedir.

Akira Agarkar Yamada (アキラ・アガルカール・山田) : Sugita, Tomokazu
(http://cdn.myanimelist.net/images/characters/14/155107.jpg)
 Haru ile aynı zamanda Enoshima'ya gelmiş bir Hintli'dir. O çok yaklaşmadan Yuki ve Haru'yu takip eder. Çok gizemlidir. Her zaman ördeği “Tapioca” ile birliktedir.

Konusu:

 Yuki Sanada tek bir arkadaşı bile olmayan ve insanlarla iletişim konusunda da pek gelecek vaat etmeyen bir lise öğrencisidir. Fransız büyükannesiyle birlikte Enoshima adasında yaşamaktadır. Derken bir gün Haru isimli bir gençle yolları denk düşer. Haru dünyaya balık avı için gelmiş bir uzaylı olduğunu söyler bizim liseli gencimize. Bu ikiliye Natsuki ismindeki diğer bir liseli genç ve Hindistanlı, gizemli bir çocuk olan Akira da katılınca üzerinde yaşadıkları ada dünyanın kaderini belirleyecek bazı olayların merkezi haline dönüşür.


Tanıtım videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=QTqNjtnfVH8&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=QTqNjtnfVH8&feature=player_embedded)
http://www.youtube.com/watch?v=yGNYb7uAUwY&feature=player_embedded (http://www.youtube.com/watch?v=yGNYb7uAUwY&feature=player_embedded)


Yorum: Bu yılın en iyi serilerinden biri olacağını düşünüyorum. İlk bölüm başlangıcından itibaren kensine bağlayan bir atmosferi var ilerleyen dakikalarda karakterlerin olaya dahil olması ve etkileşimleriyle birlikte daha da hız kazanarak tadından yenmez bir durum alıyor.

Seiyu'lardan "Sugita, Tomokazu" dahil olduğu an sesini duymamla birlikte gülmeye başladım. Malum kendisini ilginç anime karakterleriyle özdeşleştirdiğimiz için sesi bir an da anıları canlandırıyor.

Nakamura Kenji'nin üstlendiği bu yapım sadece kendisinin olmasıyla bile adından söz ettirirken, benim asıl merak ettiğim konu 11 bölüm de neyi ne ara birleştirip tamamlayıp animeyi tamamlayacaklar.

Eminim bizi 11 bölümde ilginç olaylar bekliyor, yılın en izlenesi serilerinden biri olarak "Tsuritama".
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: NeverSoft - 17 Nisan 2012, 23:35:35
Konusu guzelmis. Tanitimin icin de tesekkurler cok guzel olmus.
Genelde ilk konuyu sonra karakterleri yazarlar seninkisi degisik geldi birden ;D
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: CloudT - 18 Nisan 2012, 02:20:04
Değişik olması kötü olmasından iyidir, sanırım. :blm:

Bu anime iç ferahlatan bir cinsten herhalde balık tutmayı da sevdiğim için olabilir yine de seiyular'dan müzik ve çizimler kadar hikaye açısından da tatmin edeceğini düşünüyorum.
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: ika musume - 07 Eylül 2012, 10:35:51
tsuritama nın tanıtımını beklemiyordum açıkçası çok sevindim :D bende tsuritamayı aşırı bir şekilde severim de olmasaydı tanıtımı ben yapmacaktım iyi ki sen yapmışsın  :ok: ben biraz acemiyim de kötü olabilirdi tanıtım   :uhu:  kısacası ellerine sağlık demek için yazdım bunca şeyi  :hi:
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: pacman - 07 Eylül 2012, 10:39:50
açıkçası bu seriyi ilk defa gördüm  :? ama çok hoşuma gitti :D teşekkürler  :8:
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: massalia - 07 Eylül 2012, 11:54:34
ben de ilk defa görüyorum ama iyi olabilir;her zaman aksiyon aksiyon olmuyo,konusunda balık tutma olması bile yetti şuan yani.biraz huzur ve yavaş sahneler^^
Başlık: Ynt: Tsuritama ( つり球 )
Gönderen: CloudT - 07 Eylül 2012, 14:55:24
Rica ederim ve beğeneceğinizi düşünüyorum en azından ben baya baya sevdim -ki seiyuu kadrosundan tutunda, çizim teknikleri ve animasyonlara kadar her şeyiyle farklı ve keyifli. Karakterlerin kişilikleride bir o kadar kendine çekiyor.

İzlerseniz, yorumlarınızı bekliyorum.
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal