Çok eskiden SwordShield adlı kasabada 300 000 den fazla insan mutlu mesut yaşıyormuş.Ta ki lanetli beyaz altın gelene kadar! Beyaz altının lanetini bilmeyen gizli bir örgüt(örgütün adı Bing)beyaz altının peşindedir.Ancak o altını bulanın 10 tane dilek dileme hakkı vardır.Bu örgüt de dileğini soylarını getirmek ve dünyayı ele geçirmek olarak amaçlamışO örgütün ve örgüte soyunun esir olduğu Masakazu adındaki çocuğun maceraları.
BEYAZ ALTIN 1.BÖLÜM
Masakazu adında bir çocuk,SwordShield adlı bir kasabada yaşıyordu,bir gün dışarı çıkarken kan sesleri duydu.Evine geri döndü ve bir baktı ki amcasını öldürmüşler.Annesi ve babası bodrumda saklanmış,amcası da o olay olmadan önce onları ziyarete giderken Dao adlı bir Bing örgütü üyesi amcasını öldürmüş.
Masakazu:Olamaz!Eğer amcamı öldürdüyseler,sonra öbürlerine de sataşacaklar.Ne yapmalıyız? Derken Annesi ve Babasını bulup bu seferde Bai adında Bing örgütü üyesi onları öldürür.Kısacası evi basarlar.Sonra Masakazu'nun arkadaşlarının ailesi de yavaş yavaş telef olmaya başlamıştır.Bu arkadaşları Zabuza,Yuan ve Nagato'dur.
Nagato:Arkadaşlar bizde bence bu Bing adlı örgütten ailemizi öldürdüğü için intikam almaya gidelim.
Zabuza:Gidelim gitmesine de,önce beyaz altın'ı bulmalıyız.Beyaz altını bulursak hem ölenleri canlandırırız,hemde güzelce bir intikam alırız.
Yuan:Durun!İntikam almak işleri daha da batırır.Eğer intikam alırsak bu intikam başka intikamlar doğuracaktır.
Masakazu:Yuan haklı.Ama gerçekten beyaz altını bulmalıyız ve ölen ailelerimizi canlandırmalıyız.
Böylece Masakazu,Zabuza,Yuan ve Nagato beyaz altın haritasını bulup CHEESY Kasabasına doğru yola çıkarlar.
DEVAM EDECEK...