-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - an7

Sayfa: 1
1
Tanışma / Ynt: Herkese Selamlar An da geldi
« : 09 Mart 2013, 22:40:11 »
Hoşgeldin Berat,
Biliyorsundur ama yine de yazayım eğer bilmeyenler varsa onlarda belki buradan görüp yararlanabilirler.
Naruto'ya başlayacaklar bazen karıştırabiliyor ve Naruto Shippuuden'e başlayabiliyor. Önce Naruto izlenmeli daha sonra Naruto Shippuuden'e geçilmelidir.
İyi eğlenceler ^^

Tamam öğrendiğim iyi oldu yoksa karıştıracaktım . Sağol  :hero:

2
Ne sitesi olacak onu anlamadım Oyun mu  :puf:

Kısaca şöyle diyim .  :speh: Hani  Mmorpg tarzında değil normal rpg role play tarzında kurgulu böyle yazarak yapıyorsun herşeyi ? :) Mesela sitenin kurgusu oluyor o kurgu üzerinden gidiyorsun böyle 3d 2d falan değil yazışarak yapıyorsun . :)

3
Arkadaşlar avatar ve naruto karışımı gibi birşey düşünüyorum . İster Narutoyu tarzını seçin  ister avatarı fark etmez. Umarım ilgi görür görürse zaten daha çok hırslarınırım ve daha kısada bitiririm . Yani bu iş yunan mitolojisine kadar uzanabilir .  Baya eğleneceğiz sözün kısası  :utandim: Şimdi diyeceksiniz niye böyle birşey yapıyorsun böyle karışım olarak hiçkimse yapmamış .  :ok: O yüzden değişik birşey yapmaya karar verdim .  :hero:

4
Hayırlı olsun sevindim .  :speh: Şarkı isteği yapmakda varsa sitede olan arkadaşlara şarkı hediye edebilirim .  :hero:

5
Tanışma / Ynt: Herkese Selamlar An da geldi
« : 07 Mart 2013, 10:48:29 »
CloudT Bayadır animede izlemiyorum . Tekrar girmek güzel :D

panres sağol hoşbuldum eğlendim zaten şimdiden :)

Erdem67 hatırlıyorum one pieceyi eskiden onu severek izlerdim sonra birşey olduda izleyemedim öyle kaldı :D  Devam edebilirim narutodan sonra :)

KaraKartal Naruto ve pieceyi  bitireyim isterim hoşbuldum :)

souleater Bayadır izlemiyorum desem yeridir . :) Pokemonuda izlerdim şimdi hatırladım . :D Yinede heyecan var eskilere dönnmek :) One Piece herkes onu tavsiye ediyor zaten eskilerden izlediğim animelerden birtaneside one piecedir korsan :D

6
Arkadaşlar size bulduğum Naruto oyununun videosunu göstermek istiyorum fakat malesef oyun ps3 ve xbox360 oyunu :) Sadece beğendiğim için sizlerede göstermek paylaşmak istedim . Umarım yanlış yere açmamışımdır konuyu  :hero: Narutoyla ilgili olduğu için paylaşayım dedim .  :utandim:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=VwmhptMKXKs" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/watch?v=VwmhptMKXKs</a>

7
Tanışma / Ynt: Herkese Selamlar An da geldi
« : 06 Mart 2013, 15:25:42 »
Aramıza hoşgeldin. Anladığım kadarı ile anime hayatına yeni başlayanlardansın. İzlenecek o kadar animen var ki. Puff :D

İzlediğim animeleri söylemeyi unutmuşum  :hero: Beyblade Captan Tsubasa gibi animeleri izledim . Ama izleme oranına göre konuşursam fazla anime izlemişliğim yok  :speh:

8
Tanışma / Herkese Selamlar An da geldi
« : 06 Mart 2013, 14:53:33 »
Herkese Selam arkadaşlar :) Adım Berat Narutoyu element bükme oyunlarını araştırırken tesadüf eseri biri Naruto çizgifilmini önermiş öbür üyeye bende o sayede Narutoyu buldum .  :utandim: Güzel bir animeye benziyor ama daha başlamadım . İlgimi çekti diyebilirim .   :speh: İlk element bükme filminden son hava bükücü sayesinde elementlere merak sarmaya başladım . Umarım hep birlikte güzel vakit geçiririz . :hero:

9
Naruto Tartışma / Ynt: Naruto Sorularınız
« : 06 Mart 2013, 14:47:45 »
Arkadaşlar bir sorum olucak ben naruto filmini yeni izlemeye başlayacağım ama eskiden adını çok duyduğum ikinci animelerden birtanesidir . bir sorum olucak Sasuke galiba şimşek çaktırıyor bir videoda görmüştüm . Acaba o kaçıncı sezonda ortaya çıkıyor ? :) Bilmediğimden soruyorum . :)

Sayfa: 1