-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Khiosima

Sayfa: 1
1
Anime Tanıtım / Ynt: ANOTHER
« : 05 Mart 2012, 23:09:36 »
Ne demek rica ederim :ds: Bence de bir an önce bir bak Neversoft  :hi: Bence daha da ilgi çekici olacak gelecek bölümler sonunu çok merak ediyorum açıkçası CloudT  :haha:  :8:

2
Anime Tanıtım / ANOTHER
« : 26 Şubat 2012, 17:02:37 »
Anime Adı : Another
Anime Türü : Gizem , Korku , Drama , Okul   
Bölüm Sayısı : 12
Anime Yılı : 2012
En son çıkan bölüm : 11. bölüm

         26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta okuyan Misaki adında bir öğrenci vardı. Onur öğrencisiydi aynı zamanda sporda da iyiydi, sınıf arkadaşları arasında popüler olan büyüleyici bir kızdı. Aniden vefat edince, sınıf arkadaşları çok üzülür.Bir gün sınıf arkadaşlarından biri parmağını onun sırasın doğrultarak "Bakın! Misaki ölmemiş işte orda! " diye bağırır.Ardında bütün sınıf hatta öğretmenler bile Misaki hiç ölmemiş gibi davranmaya başlar.Nihayet 3-3 sınıfının mezuniyeti günü gelit çatar.Törenden sonra çektirilen fotoğrafa bakan herkes şok olur.Misaki oradadır.Aradan 26 yıl geçmiştir 1998 yılının baharında Sakakibara Kouichi Toky'dan annesinin doğduğu yer olan Yomiyama'ya taşınır.Annesinin mezun olduğu ortaokulun sınıfına yani 3-3 sınıfına kayıt olur.Akciğerindeki rahatsızlıktan dolayı hastaneye yatmak zorunda kalan Koichi asansörde tek gözünde bandı olan bir kızla karşılaşır.Bodrum katına (morg) inen kız, orada ne işi olduğunu merak eden Koichi'ye "Diğer yarım orada kaldı" cevabını verir ve adının Misaki Mei olduğunu söyleyerek asansörden iner.İyileştikten sonra okula dönen Koichi asansörde karşılaştığı Misaki ile aynı sınıfta olduğunu görünce onunla konuşmak ister.Fakat sınıfta garip bir atmosfer vardır; kimse Misaki'yi görmüyor gibidir.Koichi olayın üzerine gidince arkadaşları ona "Olmayan biri ile uğraşmayı bırak" diyerek onu uyarır.

    Peki "olmayan" nedir?


Tanıtım Videosu



Opening 1




      Another serisinin 1.bölümü çıkar çıkmaz herkesin ilgisini çekmeyi başardı.İzlemenizi tavsiye ederim  :hero:  :ds:

3
Tanışma / Ynt: Selam !
« : 26 Şubat 2012, 16:15:12 »
Hoşgeldin  :hi:  Umarım takip ettiğin serilere yeni seriler eklersin  :haha: İyi paylaşımlar yapman dileğiyle  :hero:

4
Sohbet-Muhabbet / Ynt: Alttaki üyeye soru sormaca
« : 26 Şubat 2012, 00:36:17 »
Söyleyemediklerimi söyleyemediğim kişilere söyleyebileceklerimi söylerim . Garip oldu  :yk2:  Alttaki arkadaşım Naruto'yu biliyorsan Tobi kimdir  :? Bilmiyorsan yaptığın en çılgın şey nedir ?

5
Naruto Galeri / Ynt: Naruto Yüksek Kalite Wallpaper
« : 25 Şubat 2012, 23:48:31 »
Yok istediğiniz kadar istek yapabilirsiniz ^^ Dediğim gibi her karakterin wallpaperı var elimdeki kaynak baya bir geniş isteklerini en yakın zamanda paylaşıcam.
     Rica etsem Gaara da paylaşabilir misin ? Bu arada resimler süper  :ds:

Sayfa: 1