-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Tegin

Sayfa: 1
1
Anime Genel / Ynt: Sizce en güçlü anime karakteri kim?
« : 25 Ocak 2014, 01:48:02 »
Uchiha Itachi ( Naruto' da teker teker baş edemedikleri bütün kötü gurubuna tek basına korku saldıran yegane koruyucu melek :)  )

2
                   Beyler şu konuya dikkat çekeyim. Akatsuki' nin Konoha' ya saldırmamasının tek nedeni Uchiha Itachi' dir. Yani gruba kökten korku salan adam. Obito falan hikaye. Durumun dikkatini cekerseniz yaşayanlardan en iyileri sebepleriyle yazıcam.
                                 1- Uchiha Itachi ( Obito ve Painin birlesip yenmeyi akıllarından geciremedikleri adam)
                                 2- Uchiha Madara (Edo Tensei hali)
                                 3- Uzumaki Naruto ( Şu an kyubi "en güçlü bijuu olarak bilinir. Diğerlerinin toplam gücüne eşit olduğunu söylüyor kendileri" ile birleşip aynı zamanda Itachi' nin gücünün birazına sahip olması. Aynı zamanda Sage moda girebilmesi ve cakra kapasitesi)
                                 4- Uchiha Sasuke (Benim tahminime göre Madara ve Obito sahnesini kazanma olayının anahtar sahnesini üstlencek kişi. Tabi Itachinin bıraktıgı güc sayesinde)
                                 5- Uchiha Obito (Rinnegan ve mangekyou sharingan var ve bu sayede boyut atlayıp kolayca sıvısabiliyor. Kesintisiz savunma örneği hacı daha ne diim)
                                 


Sayfa: 1