0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
64'e geldim de mangasına geçsem pek bi sorun olur mu@FuLLBusteR @Trao @tezzari001
Alıntı yapılan: eyo-sama - 30 Ekim 2021, 14:14:3164'e geldim de mangasına geçsem pek bi sorun olur mu@FuLLBusteR @Trao @tezzari001Sorun olmaz. Animenin ilk bölümleri eski olduğu için mi mangadan devam etmek istiyorsun?
Acayıp sıkmıştı ama bi sitede 1080p tam ekran halini buldum tüm bölümlerın, ordan devam ettim. Türkanimede 480p ve yarım ekran olduğu için sıkıcı geliyordu. 77'deyim
Alıntı yapılan: eyo-sama - 01 Kasım 2021, 11:52:21Acayıp sıkmıştı ama bi sitede 1080p tam ekran halini buldum tüm bölümlerın, ordan devam ettim. Türkanimede 480p ve yarım ekran olduğu için sıkıcı geliyordu. 77'deyim İlk bölümler 4:3 ekran oranına sahip. Nasıl tam ekran yaptılar anlamadım. Alttan üstten kırpmamışlardır umarım. 77. bölüme baktım biraz, duygulandım.
şu şekilde
997.bölüm de güzel şeyler görmeye baslicaz sanırım bi an önce güncele gelin vaktiniz oldukça izleyin
Alıntı yapılan: eyo-sama - 02 Kasım 2021, 12:56:25 şu şekildeGoogle görsellerden baktım 80. bölümden ekran alıntısı almışsın sanırım. Türkanime'den izledim bölümü, kırpmışlar bence.Türkanime'deki ekran alıntısı;Yalnız Türkanime'deki videonun kalitesi gerçekten kötü. 9-10 yıllık video, güncellense iyi olurdu.---Alıntı yapılan: FuLLBusteR - 02 Kasım 2021, 20:02:20997.bölüm de güzel şeyler görmeye baslicaz sanırım bi an önce güncele gelin vaktiniz oldukça izleyin Animenin son bölümlerini izlemedim daha. 1000. bölümü çıksın toplu izleyeceğim. Mangayı takip ediyor musun?
One Piece gen diye bi site buldum ordan devam ederim artık
mangayı güncel olarak takip edemiyorum anca hafta sonları anime olarak izliyorum güncel olarak