Naruto 556 Tartışma ve Görüş-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Naruto 556 Tartışma ve Görüş  (Okunma sayısı 4170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uzumakijutaro

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 45
  • Alınan Beğeni: 6
  • Kimileri sadece dünyanın yanışını izlemek ister...
    • Profili Görüntüle
Naruto 556 Tartışma ve Görüş
« : 23 Eylül 2011, 20:57:22 »
556. sayıda açıkçası Gaara'nın ezilişini görceğimizi düşünüyordum. Su elementinin baskın olduğu bir rakibi vardı. Gerçi sonradan anlaşıldı yağ gibi daha farklı bir element kullanıyormuş süslü Mizukage... Yinede Gaara'nın kazanamıyacağını düşünmüştüm... Beni yanılttı Kumandan Gaara ;D Zevkli bir dövüş izledik diyebilirim. Mizukage gerçektende zorlu bir rakip çıktı... Yavaş yavaş Kishi bize kagelerin seviyesini gösteriyor. Bunu yapmasıda lazım zaten seri başında kageler çok büyütüldü gözde. En azından ben büyütmüştüm ;D Neyse tam herşey bitti Mizukage mühürlendi diye düşünürken başka bir tekniği daha çıktı süslü Mizukagenin... Garip bir patlama tekniği kullanıyor sanırım. Deidaradan beri patlama tekniği kullanan birini görmemiştik. Merak ettim doğrusu bu patlama tekniğini.. Sizin görüşleriniz neler bakayım Naruto takipçileri ?

:ss2:
Naruto 556 Tartışma ve Görüş-http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4rxs.png

(click to show/hide)

Çevrimdışı NeverSoft

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 21
  • Alınan Beğeni: 23
    • Profili Görüntüle
Ynt: Naruto 556 Tartışma ve Görüş
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011, 01:23:31 »
Kimse Gaara'yi ezikleyemez uleyyyn  :al2:  Gerci bolumun sonunda eziklenecek gibiydi bi dahaki bolume ;D
Manganin gidisatina gore Gaara'ya bisey olmiyacagi kesin. Bi iki bolume de muhurlerler zaten  o uyuzu ;D
Gerci savas uzasa isime gelir daha cok gormus olurum Gaara'yi  :speh:
Bence mizukagenin teknikten coook buyuk bisey cikmaz. Belki milleti biraz zorlar ama pek beklentim yok yine de nedense ;D

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal