İstemeden de olsa yazdığınız bazı cümleler kırıcıydı. Yarışmamızda büyük ödüller yok, sonuçta hepimiz eğlenmek için katılıyoruz. İyi ya da kötü çizmek önemli değil, önemli olan birlikte birşeyler paylaşmış olmamız.
Aksi takdirde yarışmaya katılanları daha baştan iyi ya da kötü diye elerdik değil mi? Ama herkes katılmalı, Kötü çizende günün birinde iyi çizecek ^^
Çizimleri beğenmeyip, oylamadan vazgeçmek yerine elindekileri değerlendirmek lazım. Bu yarışmada bunlar varsa onların arasında değerlendirme olacak. 10 çizim iyi de olsa berbatta olsa karşılaştırılabilirler.
Adada mahsur kaldım önümde bir kaç çeşit yemek var, beğenmedim. En iyisi bir şey yemeyim açlıktan öleyim! Biraz daha olumlu olalım ve anın keyfini çıkaralım ^^
Burada kimseyi aşağılamayalım, kötülemeyelim. Neler yapabildiğimizi ve eleştiri ile oylamalar sonucunda da neler yapamadığımızı görüyoruz. Bu yüzden yarışmalarımızın faydalı olduğunu düşünüyorum.
Fazla tartışmaya ve büyütmeye gerek yok, zaten farkına varıp özür dilemişsiniz
NeverSoft'un dediği gibi paylaşımlarınızı FanArtta sergileyebilirsiniz. Ben dahil bir çok üyemizde çizimlerinizi görmek isteyecektir. Ne kadar utangaçta olsanız sizi tanımıyoruz sonuçta en kolay sergi yapabileceğiniz ortam internet ortamıdır.