Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?  (Okunma sayısı 207320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ogawa

• Ziyaretçi
Ynt: Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?
« Yanıtla #60 : 31 Ağustos 2012, 14:55:10 »
internetim geri gelsin istiyorum bir parazit gibi orda burda internete girmekten bıktımm  :uhu:
okullar acılmasın istiyorum hüü :(
bi de herkes mutlu olsun istiyorum dünya barısı istiyorum savaslar olmasın istiyorum kendimi missworld gibi hissetmek istiyorum hihiii :P

Çevrimdışı Hilda

• Hildegard
  • Seviye 6
  • *
  • Karma 20
  • Alınan Beğeni: 1
  • Haters Gonna Hate!
    • Profili Görüntüle
    • My Anime List
« Yanıtla #61 : 10 Eylül 2012, 14:21:32 »
Bu okul beni deli edecek. Önce ders seçimleri için 27 Ağustos dediler, sonra 3 Eylül dediler, sonra tutup 17 Eylül'e aldılar, şimdi de gidip ders seçimlerini açmışlar.  :kg:
Sayın öğrenci işleri yetkilileri, neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bir de derslerim görünmüyor, okul ile aynı şehirde olsam bile okula gitmek için 1.5 saat yol çekiyorum. -_- Dersim görünmüyor diye tel açsam tınlanmayacağım, sanki bu benim suçummuş gibi muamele göreceğim, neyse ki okulun civarında oturan vefalı arkadaşlarım var da hallettiler sağolsunlar ya da her zamanki gibi tamam diyip halletmeden öğrenciyi yollamış da olabilirler. -_- Ama şimdi de yoğunluktan dolayı sayfaya giremiyorum, en kazık seçmeliler bana kalacak asdf. >.<
Yine çöker bu sistem, bir İÜ klasiğidir zaten. -_- Sonra bu ders seçimi uzar uzaaaarrr uzaaaaaaarrrrrrrr. -_- Allah'a şükürler olsun ki bu yıl kurtuluyorum inş. Allah kalanlara sabır versin. -_-

Edit: Sonunda otomasyon sisteminin mübarek ders seçim sayfasına ulaşmayı başardım ve ne göreyim... Dediğim gibi halletmeden hallettik demişler. -_-" Okul yolu göründü bana. -_-"
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://i1154.photobucket.com/albums/p538/Hildegard_/PS/beelimza_zps485d7f71.jpg

Belmark Kaibeelzebub Bellbottom &amp; Bellboy plus Belgian Waffle the 35th u.u"

Beelzebub FC~

(click to show/hide)

Çevrimdışı herogue

• Seviye 3
  • *
  • Karma 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 10 Eylül 2012, 15:24:45 »
Bu okul beni deli edecek.
Yine çöker bu sistem, bir İÜ klasiğidir zaten. -_- Sonra bu ders seçimi uzar uzaaaarrr uzaaaaaaarrrrrrrr. -_- Allah'a şükürler olsun ki bu yıl kurtuluyorum inş. Allah kalanlara sabır versin. -_-

senin bitiyomuş bak ben hazırlığı bitirdim bu yıl balıyacağım tam olarak 2haftaya 1ci sınıf ım , ders secimi hakkında bi fikrim yok kafamca cok rahat gidicez alıcaz onatlatıcaz asıl soru dersler nasıl olucak söyledikleri gibi zor mu bilmiyorum cok soru vardı kafamda ondan hepsini attım :D gidince görücezzz.

bu aralar bi bavul telası basladı aynen söyleyim :  :kt: ya da  :ah: ne unuttum unutmadım derken bi baktım eylul olmuş , hayırlısı :D
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/084/8/f/renji_signature___bleach_by_lasan15-d3cgycj.jpg
(click to show/hide)

Çevrimdışı Hilda

• Hildegard
  • Seviye 6
  • *
  • Karma 20
  • Haters Gonna Hate!
    • Profili Görüntüle
    • My Anime List
« Yanıtla #63 : 10 Eylül 2012, 16:11:26 »
@herogue
Hayırlı olsun ve Allah kurtarsın kardeşim. -_-" Ama ders seçimleri başladı ki, neden bekliyorsun? :? Valla dersleri bilmem de inş öğrenci işlerinin eline düşmezsin. xD Bu arada hangi bölüm?
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://i1154.photobucket.com/albums/p538/Hildegard_/PS/beelimza_zps485d7f71.jpg

Beelzebub FC~

(click to show/hide)

Çevrimdışı herogue

• Seviye 3
  • *
  • Karma 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 10 Eylül 2012, 18:43:38 »
@herogue
Hayırlı olsun ve Allah kurtarsın kardeşim. -_-" Ama ders seçimleri başladı ki, neden bekliyorsun? :? Valla dersleri bilmem de inş öğrenci işlerinin eline düşmezsin. xD Bu arada hangi bölüm?
teşekkürler :)
ne nasıl hayır başlamamalı
''19 - 21 Eylül 2012    
Etkileşimli kayıtlar ve danışman onayları (önlisans, lisans ve lisansüstü programlar)'' yazıyo akademik takvimde o arada yapılıyo bızım okulda diye bılıyorum bazı arkadaslarım da öyle biliyo ondan sorun olmaz heralde  :?  :uc: bölüm moleküler biyoloji ve genetik  :kt: neden onu seçtin tarzı cevabını veremeyeceğim ama mantıklı olan sorular sorma  :ihih2: ben de bilmiyorum
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/084/8/f/renji_signature___bleach_by_lasan15-d3cgycj.jpg
(click to show/hide)

Çevrimdışı Hilda

• Hildegard
  • Seviye 6
  • *
  • Karma 20
  • Haters Gonna Hate!
    • Profili Görüntüle
    • My Anime List
« Yanıtla #65 : 11 Eylül 2012, 22:13:45 »
@herogue
Hmm ders seçim zamanı, fakülteler arası farklı olabilir. ^^" Tam emin olamadım şimdi, eğer arkadaşların da öyle diyorsa muhtemelen öyledir. =D Sormayı düşünmemiştim asdf çünkü ben de bu soruya cevap veremeyenlerdenim, anlıyorum yani. xD Bölümün güzelmiş, başarılar. ^^

Beelzebub FC~

(click to show/hide)

Çevrimdışı herogue

• Seviye 3
  • *
  • Karma 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 12 Eylül 2012, 12:03:12 »
@Hilda
teşekkür ettim :)

@minna
 ya hellsing ova ya başlayacağım laakin inglizce mi izlesem japanca mı bilemedim , seslendirme baamında. gerçi tek biri mi var ikisi de var ı bilmiyorum :D  :ihih2:
(click to show/hide)

demkir

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 12 Eylül 2012, 16:38:55 »
bilmem okulların acılması bana yaradı.çünkü ben köydeydim tabii net yok tlf dende girilmiyor.anlayacağiniz biraz sıkıcı bir tatildi.lise yılları güzeldir diyolar yasayıp görücez.

ogawa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 13 Eylül 2012, 00:42:56 »
kus sonunda yuvasına döndü fiyuww  :puf:
ama sorunlar burda da pesini bırakmadı tabii  :al2: son bir kac haftadır sinirden gerim gerim gerilmis ogawa kendini tokyo towerdan asağı bıraktı yeeyy(ilginç bir deneyim olabilir aslında  :?  ama tokyoya gidipte intahar eden türk kızı sekilnde anılmak istemem doğrusu ne büyük sacmalık olurdu)
ve son yasadığım bu olay da beni iyice insanlıktan cıkardı sanırım hayvan sevgimin sınırlarını zorlayan yapıskan bir sokak köpeğiyle basa cıkamayan ben kafamda garip ve hain planlarla dolasır oldum (pazardan aldığım karpuzu kafasına fırlatmak istedim bir an   :kg: )
bu garip ruh haliyle daha ne kadar yasarım bilmiyorum ama kosullar el verdikce bendeniz ogawa simdilik buralardayım gibi görünüyor ;) hatta kalın lütfen...

Çevrimdışı massalia

• Karneval - Yogi sama *_*
  • Emektar Üye
  • *
  • Karma 40
  • Alınan Beğeni: 4
  • Yesrib chan gaaalp ben
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 13 Eylül 2012, 11:47:08 »
ogawa-chan;yanlış anlama ama iyi olduğuna eminmisin sen? :speh: tokyo'ya gidip de intihar edilir mi onca yolu kendini atmak için mi gitçen? ;D illa istersen türkiye'de de yüksek noktalar var yani.anladım ki şuan ikimizin ruh hali aynı ehehehe ;D
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://i.imgur.com/MCsfaU8.png

İskender feth ettiği yerlere baktı ve ağladı.Çünkü artık,feth edilecek başka bir dünya kalmamamıştı...

Prenses ve Ejderha
Natsu ve Lucy

(click to show/hide)

ogawa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 13 Eylül 2012, 18:46:55 »
ogawa-chan;yanlış anlama ama iyi olduğuna eminmisin sen? :speh: tokyo'ya gidip de intihar edilir mi onca yolu kendini atmak için mi gitçen? ;D illa istersen türkiye'de de yüksek noktalar var yani.anladım ki şuan ikimizin ruh hali aynı ehehehe ;D
simdi sevgili massalia mesela bi bogaz köprüsünden atlamakla tokyo towerdan atlamak bir mi bogaz köprüsü artık cok klise bir intahar yeri azcık farklılık yaratayım istedim :P (tabiki isin gırgırındayım :D)
ama iyi olup olmadığım konusuna gelirsek bundan ben bile emin değilim bu aralar  :vada: mesela bugün sabah bogazımdaki acı agrıyla uyandım ve bütün günümü hastayım modunda gecirmeye karar verdim zaten günlerin yorgunluğuda üstümdeyken azcık kendime vakit ayırıp uyucam  :uyu: (herkesin kendine vakit ayırma anlayısı vardır benimkide uyumak olsa gerek :D )
neyse gittim ben...  :ah:

Çevrimdışı yuemiy

• Butsubes! Ya-Ha!
  • Emektar Üye
  • *
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 9
  • Ya-Ha!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 15 Eylül 2012, 00:00:34 »
Bunu sormak için doğru yer olduğundan emin değilim. Forumda fazla dolaşmadığım için olsa gerek. Çeviri sonrası encode&düzenleme işlerinden anlamam. Bunlar için yardımcı olacak birini arıyorum. Her şeyi wizy'in üstüne yıkmak istemiyorum :bnn: Yardım istediğim proje Pandora Hearts Extra'ları. 9 bölümden oluşuyor :)

Çevrimdışı CloudT

• Shindara dou suru?
  • S.Moderatör
  • *
  • Karma 54
  • Alınan Beğeni: 177
  • I LOVE CURRY RAMEN!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 15 Eylül 2012, 13:58:19 »
Ben yardım ederim diyeceğim ama malesef, megui ile problemlerim var, yakın zamanda sistemi ve donanımı yenileceğim ancak o zaman yardım ederim tabi bu arada kodlama ve çeşitli düzenlemeleride öğreniyorum. Yine de dediğin gibi, ben de Wizy'den yardım isterken biraz zor oluyor, her şeyi üstüne yıkıyormuş gibi ve zaten çalışıyorda, vakit bulunması pek kolay değil. Bu yüzden, foruma encode için birilerini alsak fena olmaz. Hatta ben bu konuyu Wizy'e sorayım ardından encode konusunda tecrübeli birileriyle konuşup bakalım foruma katılmaları için zamanları var mı varsa en azından bu işten sorumlu biri(leri) olur.

Çevrimdışı yuemiy

• Butsubes! Ya-Ha!
  • Emektar Üye
  • *
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 9
  • Ya-Ha!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 15 Eylül 2012, 14:19:30 »
Encode öğrenmeye çalışacağım ben de. Şuan aegisub da sadece çeviri ve temel şeyleri yapabiliyorum. Zaman zaman Türkçe karakter sorunum bile oluyor. :yk: Öğrenmek şart.

Çevrimdışı mikroq

• Seviye 9
  • *
  • Karma 14
    • Profili Görüntüle
    • myanimelist
« Yanıtla #74 : 15 Eylül 2012, 14:24:17 »
Türkçe karakter sorununu çözebilmek için yapman gereken tek şey,

Animeler için kullanabileceğin, 12 tane alt yazı seçeceksin, içinde Ş ve Ğ si de olan. :) Sürekli onları kullanacaksın. :D o zaman beklenmedik problemlerle karşılaşmazsın ;)
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://i1154.photobucket.com/albums/p538/Hildegard_/PS/anakinimza.jpg
(click to show/hide)

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal