Bu aralar nedense hep manhwa okuyorum, öyle denk geliyor yani ama kore draması izlediğim için hikayeler benzer&ilgi çekici geliyor olabilir tabi. (Evet kore dramaları <3 )
Şu aralar bitmiş serilerden Absolute Witchde takılıp kalmış durumdayım. Adından da anlaşılabileceği gibi supernatural bir hikaye. Cadılar, büyücüler, alchemistler vs. büyülü bir evrende geçiyor ve bu evren ortaçağ avrupası gibi bir yer olunca tadından okunmadı. Tabi cadıların op olduğu bir hikayesi olduğu için biraz daha feminen içerik söz konusu bu supernatural atmosferde. Shoujo zaten vazgeçilmezi. Ama bi Vampire Knight gibi abuk subuk değil dengeli ve güzeldi bence içindeki aşk hikayeleri. Kısaca Skyla adında bir cadının (dünyada kalan son cadı) kocasıyla buluşmak için çıktığı yolda başlayıp çok acayip ve bambaşka maceralarda son bulan bir seri. Okurken çok keyif almama rağmen sonunda bir sürü karakterin düzgün bir sona bağlanmaması sebebiyle bana eksik geldi, belki sağdan sola okumaya çalıştığım için ve gece karanlıkta gözüm görmediği için önemli noktaları kaçırmışımdır onu ben de bilemedim o yüzden tekrar okuyacağım sanırım. 7/10 verdim sırf bu havada kalma hadiselerinden ötürü. Onlarda olmasa 8/10 alırdı muhtemelen. Bu tür içeriği seven herkese tavsiye edebileceğim oldukça güzel bir manhwa.
Bir de devam edenlerden Nocturne biraz daha psikolojik yönü ağır basan, henüz benim de tam olarak çözemediğim ama karanlık aurası ve arada sırada bir cümleyle beni mahveden bir seri olması sebebiyle ilgimi çekiyor. Bunu da tavsiye ederim. Okuyun.