Herkese selam. Ben direk kendimi tanıtmaya geçeyim

Adım Ergin. İzmir-Karşıyaka'da yaşıyorum. Lise 2 bilişim öğrencisiyim, bu sene dersler baya zorluyor. Ben de rahatlamak için kendimi daha da çok animelere verdim

En sevdiğim anime Code Geass'dır. Diğer sevdiğim animeler ise Death Note, Bakuman, Naruto, Vampire Knight, Sword Art Online falandır. Sword Art Online'a düşmanlık duyuyorum bile diyebilirim. Benim her zaman istediğim bir hayattır sanal dünyada yaşamak fakat animenin gidişatı yarısından itibaren bozuluyor ona bir sinir oldum

Rock müzik severim, uzun zamandır türkçe müzik dinlemiyorum sanırım. Rock dışında anime soundtrack'leri hastalığımdır, özellikle gaza getirenler

Çok fazla manga okumuyorum, sadece Naruto'nun düzenli takipçisiyim. Senaryo yazmaya bayılırım, burada da yazabilirim belki

Gerçi şu sıralar biraz meşgul olabilirim, ama yine de deneyeceğim sanırım.

Aklıma da yazıcak başka bir şey gelmedi, hah son olarak! Zero Nick'i benim için özeldir biraz. En sevdiğim anime Code Geass'da Lelouch'un gizli kimliği olmasının dışında aynı zamanda en çok sevdiğim anime karakterlerinden biri olan Kiryuu Zero'nun da ismidir. Eh, böyle bir ortak nokta olunca da benim daimi Nick'im haline geldi

Son olarak bunu da söylediğime göre susuyorum