0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekrardan hoşbulduk. 18 yaşındayım , 13 yaş civarında ciddi ciddi araştırmaya , ilgilenmeye başladım o zamandan önce de One Piece , Death Note , Hellsing(TV) gibi serileri izlemiştim.İzlediğim animeleri tamamen saymam çok zor ama şöyle bi zorlarsam kendimi(Anime Freakteki listeden yardım alıyorum şuan hatırlamak için. ) Air Gear,Azumanga Daioh,Basilisk,Berserk,Black Lagoon,Blade Of The Immortal,Bleach(manga güncel , anime değil),Buso Renkin,Burst Angel,Claymore,Code Geass,D.Gray Man(yarısını falan izlemişimdir.),Death Note,DMC,Elfen Lied,Fairy Tail(ilk 20-30 bölüm),Gantz,FMA(Brotherhood'u tamamlamadım.),Hellsing,Higurashi No Naku Koro Ni,He is My Master,Ikkitousen,KHR(ilk 80 bölüm falan),Kiss x sis,One Piece(Çok uzun süre güncel takip ettikten sonra bıraktım.)Rosario Vampire,Samurai 7,Samurai Champloo,Sengoku Basara,Soul Eater,Trigun gibi bir liste anca oluşturabildim. Tabi 1-2 bölüm izleyip bıraktığım serileri, pokemon , digimon , tsubasa ve rasgele izlenen dbz bölümlerini ve Miyazaki filmlerini saymadım.Manga olarak : Junji Ito'nun neyi varsa, Wolf Guy , Vinland Saga , Berserk , Gantz , Vagabond, Claymore, Soul Eater, Hellsing falan filan.Tür olarak tamamen Seinen'e yönelmiş durumdayım Shounen klişeleri bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başladı.Bunun dışında Mystery/Horror olsun bizim olsun.Animekolik'te görev aldım nick'im Date Masamune'ydi.Yeterli cevaplar verebilmişimdir umarım .