Selam-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Selam  (Okunma sayısı 8131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hoshigaki Kisame

• Ziyaretçi
Ynt: Selam
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2013, 11:55:36 »
Hoş geldin Yasemin, ben de senin gibi online izlemeyi sevmiyorum. Netten indirip izlediğim ( dosya upload siteleri linkleri ve torrent alternatifleri veren ) siteyi vereyim. Arama kısmına Naruto yazınca istediğin bölümleri indirebilirsin. Birde ilk sezonda isen, 160'a kadar izle. 2. sezon olan Shippuden 160'dan sonrasını konu alıyor, gerisi filler o yüzden zaman kaybetme 2. sezona geç derim :)

(click to show/hide)

Çevrimdışı Jin-Tan

• "this is your life and it's ending one minute a time."
  • Seviye 9
  • *
  • Karma 12
  • Alınan Beğeni: 4
  • Do Not Fuck With Us
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2013, 12:00:15 »
Hoşgeldin Nana-San umarım kalıcı olur iyi vakit geçirirsin ^^

Çevrimdışı nana

• Seviye 1
  • *
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 07 Nisan 2013, 20:44:56 »
Hoş geldin Yasemin, ben de senin gibi online izlemeyi sevmiyorum. Netten indirip izlediğim ( dosya upload siteleri linkleri ve torrent alternatifleri veren ) siteyi vereyim. Arama kısmına Naruto yazınca istediğin bölümleri indirebilirsin. Birde ilk sezonda isen, 160'a kadar izle. 2. sezon olan Shippuden 160'dan sonrasını konu alıyor, gerisi filler o yüzden zaman kaybetme 2. sezona geç derim :)

(click to show/hide)
teşekkür ederim, hoşbuldum :)
Bi program indirdim adı Orbit. işime yaradı baya  :ss: online izlemek  hiç tat vermiyor, hemen hoop bitiyor gibi :) . böyle 12 bölümden uzun animeleri depolayıp sonra izlemek pek hoş oluyor,kalıcı ve etkileyici geliyor bana:  :muzik: Naruto doldurma bölümler listesine baktım, ona göre izliyorum ama bazıları da komik oluyor yine de izlediğim fill bölümler var  :uc:
 dediğin site de iyiymiş teşekkür ederim aklımda :) bi sorun çıkarsa kaçacağım bi site var artık  :uc:

hoşbuldum Jin-Tan iyi vakit geçireceğime eminim. çok sevdim burayı. ismin de çok güzelmiş  :utandim:

zaten bi kısmını izlemiştim nantokanaru. iyiydi aslında neden bıraktığımı da hatırlamadım  :blm: baştan başlayacağım  :hero:
ilginize teşekkür ederim  :muck:
Selam-http://i.imgur.com/cyIdE6w.jpg?1

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal