Naruto Anime Tartışma [Güncel]-http://www.anitr.com/anitr_manga.png
  • Naruto Anime Tartışma [Güncel] 5 1
Currently:  

Gönderen Konu: Naruto Anime Tartışma [Güncel]  (Okunma sayısı 137307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ayumi-san

• Özgürüm.
  • Seviye 10
  • *
  • Karma 25
  • Alınan Beğeni: 30
  • Bitmişse bitmiştir.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Naruto Anime Tartışma [Güncel]
« Yanıtla #75 : 03 Kasım 2011, 00:10:39 »
Filler ne ya? :?  Bizim bildiimiz fil mi? :speh: Yorumumu istediin gibi düzeltebilirsin Dark san sana izin veriyorum  :haha:
''Hayatın yedek kulübesinde oturmaktansa sahada olmayı yeğleyin'' Ayumi-san

Çevrimdışı oqueys

• Tuki
  • Emektar Üye
  • *
  • Karma 22
  • Alınan Beğeni: 3
  • WhySoSerious?
    • Profili Görüntüle
    • Olur Öyle Arada
« Yanıtla #76 : 03 Kasım 2011, 00:13:56 »
mangasını okumayan biri olarak spoiler ları acmıyorum  :hero:    umarım en yakın zamanda  bu lastik (luffy alınma  :uc: ) konular bitter  ve bizde animenin tadını yeniden cıkarırız  :guc:

Alıntı
Filler mangada yazılmayıp animede cıkan bölümlerdir.peki neden çıkarlar anime mangaya yaklaşınca arayı acmak için 1 2 bölümlük filler gelir

nedense  bu tanım naruto da 20-30 bölüm oluyor  :haha:

Çevrimdışı Ayumi-san

• Özgürüm.
  • Seviye 10
  • *
  • Karma 25
  • Alınan Beğeni: 30
  • Bitmişse bitmiştir.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 03 Kasım 2011, 00:23:23 »
Dark san önceki mesajımı düzelttim  :ok:
oqueys san bilgi için tşkler  :ok: Bi soru daa sorcaktım neyse  :uhu:
Sanki adaya yaklaşıyolar gibi he?Yani öölebi gidişat var  :blm:
''Hayatın yedek kulübesinde oturmaktansa sahada olmayı yeğleyin'' Ayumi-san

Çevrimdışı ogi

• Seviye 5
  • *
  • Karma 3
  • Alınan Beğeni: 0
  • Nasıl bakarsan öyle görürsün..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 29 Kasım 2011, 15:36:00 »
arkadaşlar Naruto Shippuuden serisini seyretmeye yeni başladım ama çok sevdiğim narutoya inceden uyuz oluyorum bölümler geçtikçe sakuraya bakıyorum güçlenmiş tıbbi ninja olmuş, sasukeye bakıyorum daha bir iki bölüm görmeme rağmen adam intikam yolunda emin adımlarla yürüyor, bizim naruto koskoca Jiaraiya'da 3 seneye yakın özel ders aldı güya ama hala Kage Bunshin yapabiliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yanlışım varsa düzeltin yoksa ben yanlış narutoyu mu seyrediyorum  :yk:

Çevrimdışı DarkMP

• Darkened eyes and a faded smile...
  • Dark Admin
  • *
  • Karma 322
  • Alınan Beğeni: 286
  • You live with a stench, a stench of a rotten soul
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 29 Kasım 2011, 16:08:51 »
arkadaşlar Naruto Shippuuden serisini seyretmeye yeni başladım ama çok sevdiğim narutoya inceden uyuz oluyorum bölümler geçtikçe sakuraya bakıyorum güçlenmiş tıbbi ninja olmuş, sasukeye bakıyorum daha bir iki bölüm görmeme rağmen adam intikam yolunda emin adımlarla yürüyor, bizim naruto koskoca Jiaraiya'da 3 seneye yakın özel ders aldı güya ama hala Kage Bunshin yapabiliyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yanlışım varsa düzeltin yoksa ben yanlış narutoyu mu seyrediyorum  :yk:

İlk naruto serisini bitirdikten sonra Shippuuden'e başladıysan doğru gidiyorsun. Naruto'nun daha fazla güçlenmesini beklerdik ama ne yapalım bu NAruto :D İzlemeye devam et günceli yakalayıncaya kadar güzel bölümler var.^^
Her türlü sorununuzu bana Kişisel İleti ile yollayabilirsiniz

Naruto Anime Tartışma [Güncel]-http://i.imgur.com/NrhVJFT.jpg

(click to show/hide)
http://www.facebook.com/pages/AniTR/134073190017447

Çevrimdışı uzumakijutaro

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 45
  • Alınan Beğeni: 6
  • Kimileri sadece dünyanın yanışını izlemek ister...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 29 Kasım 2011, 16:38:56 »

Öncelikle böyle uzun serilerde sabırlı olmak gerektiğini söylemeliyim ^^ Çünkü seri uzun olduğu için gerekli gereksiz bir sürü şey oluyor ve özellikle Naruto'da karakterin geçtiği tüm aşamaları görüyoruz. Shippuuden de kaçıncı bölüme geldin bilmiyorum ama Naruto'nun bu kadar güçsüz olduğu falan yok. Biraz sabır edersen olayların ne denli değişeceğini görürsün. Sakura'yı övmüşsün ona şaşırdım. Sanırım Sasori dövüşünden dolayı övdün Sakura'yı... Sonrasında pekte öyle düşünmeyebilirsin. Sasuke'ye gelirsek. 1. si Sasuke sharinganlı bir ninja ve sharinganın sağladığı bir sürü avantaj var. Çakra çokluğu yapılan hareketleri görme vs gibi. Ayrıca Naruto Sasuke gibi güçlerini bedavadan değil zorlukla ve gayret ederek elde ediyor. Senin düştüğün bu hayal kırıklığına bende düşmüştüm. Ama biraz bekleyip sabır ettikten sonra gereksiz bir trip yaşadığımı farkettim. Sende biraz sabır edersen istediğin Uzumaki Naruto'yu görüceksin ^^
Naruto Anime Tartışma [Güncel]-http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4rxs.png

(click to show/hide)

Çevrimdışı ogi

• Seviye 5
  • *
  • Karma 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 29 Kasım 2011, 19:42:32 »

Öncelikle böyle uzun serilerde sabırlı olmak gerektiğini söylemeliyim ^^ Çünkü seri uzun olduğu için gerekli gereksiz bir sürü şey oluyor ve özellikle Naruto'da karakterin geçtiği tüm aşamaları görüyoruz. Shippuuden de kaçıncı bölüme geldin bilmiyorum ama Naruto'nun bu kadar güçsüz olduğu falan yok. Biraz sabır edersen olayların ne denli değişeceğini görürsün. Sakura'yı övmüşsün ona şaşırdım. Sanırım Sasori dövüşünden dolayı övdün Sakura'yı... Sonrasında pekte öyle düşünmeyebilirsin. Sasuke'ye gelirsek. 1. si Sasuke sharinganlı bir ninja ve sharinganın sağladığı bir sürü avantaj var. Çakra çokluğu yapılan hareketleri görme vs gibi. Ayrıca Naruto Sasuke gibi güçlerini bedavadan değil zorlukla ve gayret ederek elde ediyor. Senin düştüğün bu hayal kırıklığına bende düşmüştüm. Ama biraz bekleyip sabır ettikten sonra gereksiz bir trip yaşadığımı farkettim. Sende biraz sabır edersen istediğin Uzumaki Naruto'yu görüceksin ^^

yok yanlış anladınız şu an 60'lardayım bölüm olarak ama narutonun sadece rasengan'ını geliştirdiğini ve genjutsudan nasıl kurtulabileceğini öğrendiğini gördüm asıl demek istediğim şu 3 yıl jiaraiya ile tavla mı oynadı bu adamlar :) ve emin olun sabredeceğim  :hero:

Çevrimdışı uzumakijutaro

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 45
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 29 Kasım 2011, 21:47:19 »
Tabiki tavla oynamadılar ;D Ama gelişim hızlı olmuyor eğer bedavadan gelmiyorsa veya belli bir nedeni yoksa. Aslında düşünürsek Naruto'da baya bir gelişme var. Farkettiysen shuriken atmada falan gelişmiş. Ayrıca klonlarını daha etkili şekilde kullanıyor. 1. seride bu kadar etkili değildi bazı konularda. Tabi Sasuke'yi görünce Naruto'daki gelişme basit geliyor ama.... Sasuke bir Uchiha ve tamamen farklı bir yol çiziyor. Kolay ve kötü yoldan güç elde ediyor. Nefretide cabası. Naruto serisinin olayı zaten nefret kolay güç demek. En basit örneğide Naruto'nun sinirlenince kyuubi moda girmesidir ^^

(click to show/hide)

Çevrimdışı ogi

• Seviye 5
  • *
  • Karma 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 30 Kasım 2011, 10:30:54 »
Tabiki tavla oynamadılar ;D Ama gelişim hızlı olmuyor eğer bedavadan gelmiyorsa veya belli bir nedeni yoksa. Aslında düşünürsek Naruto'da baya bir gelişme var. Farkettiysen shuriken atmada falan gelişmiş. Ayrıca klonlarını daha etkili şekilde kullanıyor. 1. seride bu kadar etkili değildi bazı konularda. Tabi Sasuke'yi görünce Naruto'daki gelişme basit geliyor ama.... Sasuke bir Uchiha ve tamamen farklı bir yol çiziyor. Kolay ve kötü yoldan güç elde ediyor. Nefretide cabası. Naruto serisinin olayı zaten nefret kolay güç demek. En basit örneğide Naruto'nun sinirlenince kyuubi moda girmesidir ^^
tabi bende farkındayım bir çok gelişmenin ama insan daha fazlasını bekliyor işte neyse teşekkür ederim :) son olarak biliyorum anime geride ama konu itibari ve yaşananlar olarak manga ile aynı olarak duydum yani filler hariç, o yüzden manga okumam gerekir mi gerekmez mi yani animeyi yaşananlar olarak eksik yapmıyorlar değil mi?

Çevrimdışı uzumakijutaro

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 45
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 02 Aralık 2011, 16:11:14 »
Yok manga ve anime çok farklı zamanlarda ilerliyor şuan. Yani aralarındaki fark filler yüzünden baya bir açıldı. En basitinden söylemem gerekirse animede kaldığımız yerle manganın şuan olduğu yer arasında toplam 75 manga bölüm sayısı var. buda ortalama 30-40 anime bölümü yapar. Yani manga animeye göre acaip ilerledi son filler ile. Yerinde olsam animede güncele gelince manga okurum. Çünkü animenin şuan manganın olduğu yere varması baya bi zaman alcak ;D

(click to show/hide)

Çevrimdışı blackmons5

• Seviye 1
  • *
  • Karma 1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 25 Aralık 2011, 18:51:07 »
Sen 60 lardasın ya bi 100 e gel o zamana Kadar geliştirdiği 2 jutsu var Onları izle. SOnra konuş diceğin şey bu.
(click to show/hide)
Ohhaaaa 40 bölüm önceki Naruto mu bu yookk artık Diceksin emin ol.

Çevrimdışı ogi

• Seviye 5
  • *
  • Karma 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 26 Aralık 2011, 18:09:50 »
sona yaklaştım naruto gerçekten gelişti adam genin ama bir sennin oldu :D

Çevrimdışı uzumakijutaro

• Emektar Üye
  • *
  • Karma 45
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 30 Aralık 2011, 14:41:10 »
Vatana ve millete hayırlı olsun arkadaşlar Naruto Shippuuden Fillerı bu hafta gelen 242. bölüm ile bitti! 243ü bölümle birlikte anime manga hikayesiyle devam edicektir! Sonunda mükemmel sahneleri animede görebileceğiz ^^

(click to show/hide)

Çevrimdışı ogi

• Seviye 5
  • *
  • Karma 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 30 Aralık 2011, 16:13:16 »
klavyene eline sağlık Allah senden razı olsun bu güzel haberi verdin ya bana daha ne olsun be yaw :D bende tam gerçek hikayeyi bitirmiştim filler başlamıştı hiç başlamam fillere o zman ama önce filmlerini izleyeceğim tabi  :ok:

Çevrimdışı whatismyusername

• Seviye 2
  • *
  • Karma 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 05 Şubat 2012, 19:29:06 »
Bende zorlamıştım kendimi fillerları izlemek için ama fillerlarla birlikte 3-4 bölüm kaçırdım.Fillerlarda bitmiş oh kebap(Canım çekti şimdi :8: )Neyse yakında ninja dünyasına geridönüş yapacağım hahahaha :hero: .(Kendimi tanıtırken söylemiştim esprilerim iğrençtir diye.Ne?Espri yapmadım ki... :P)
The Bird of Hermes is my name,Eating my wings to make  me tame...
Naruto Anime Tartışma [Güncel]-http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2011/289/4/e/alucard_banner_by_dragonaiser-d4d06d8.png

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal