0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Naruto - 11 Eylül 2011, 03:11:32Alıntı yapılan: NeverSoft - 22 Ağustos 2011, 18:16:15Hinata konusu da bana senaryonun sayili eksiklerinden gibi geliyor. Sonucta Naruto sevgisiz buyumus acilarin cocugu biri. Boyle bi soz duymak onu mutlaka cok etkilerdi. Ama o olaydan beri Nariyo'nun agzindan Hinata lafi cikmadi. Sakura'ya gelincede seride olse uzulmuyecegim tek karakter. Kizin saclarina bakinca aklima cilek pudingi geliyo. Sakura yuzunden cilekli puding yemez oldum.....oysaki cok severdim, pembeye tek katlanabildigim yerdi... (oruc basima vurdu )Ben Hinata'nin yanindayim arkadas... Sakura "Sasuke-kun Sasuke-kun" diye ciyaklarken Hinata isaret parmaklarini birbirine durte durte Naruto-kun derdi. Gerci sesini bi kendi duyardi Nasilsa ayni koyun cocuklari, elbet bi gun rastliycaklar Bu konunun herkez farkinda ve Masashi de bu konu yuzunden laf duymaktan bikmistir kesin.... Buyuk beklentilerim var zaten Şahsen ne hinatayı nede sakurayı Naruto'ya yakıştırabiliyorum. Sakuradan zaten nefret ediyorum. Hinataya gelince onu hiçbi şekilde Narutoya yakıştıramıyorum. Narutoya yakıştırdığım tek kişi Konandı oda olmadı. Zaten imkansızdı da bana kalırsa kendi dengi olan tek kişi Konandı. Ne sakura gibi iğrenç bi tarzı var nede hinata gibi Naruto'ya uyumsuz. 10 numara hatundu katılıyorumAlıntı yapılan: ReceL - 25 Ağustos 2011, 20:11:15Öhm öncelikle bu dediklerimi barışa söylemeyin (msn grubunda beni az kalsın pataklıcaktı ) Naruto Sasukeyi değil Sasuke Narutoyu seviyor. yine katılıyorum sakura maymun iştahlı narutoyu görüyo güçlü aaaa naruto !!! diyo sasuke'nin saçını görsün zaten sasuke -kun sasuke-kun deyip duruyo hinataya gelince şahıs mavi saçlardan ve 50-55 kiloluk bir kütleden ibaret
Alıntı yapılan: NeverSoft - 22 Ağustos 2011, 18:16:15Hinata konusu da bana senaryonun sayili eksiklerinden gibi geliyor. Sonucta Naruto sevgisiz buyumus acilarin cocugu biri. Boyle bi soz duymak onu mutlaka cok etkilerdi. Ama o olaydan beri Nariyo'nun agzindan Hinata lafi cikmadi. Sakura'ya gelincede seride olse uzulmuyecegim tek karakter. Kizin saclarina bakinca aklima cilek pudingi geliyo. Sakura yuzunden cilekli puding yemez oldum.....oysaki cok severdim, pembeye tek katlanabildigim yerdi... (oruc basima vurdu )Ben Hinata'nin yanindayim arkadas... Sakura "Sasuke-kun Sasuke-kun" diye ciyaklarken Hinata isaret parmaklarini birbirine durte durte Naruto-kun derdi. Gerci sesini bi kendi duyardi Nasilsa ayni koyun cocuklari, elbet bi gun rastliycaklar Bu konunun herkez farkinda ve Masashi de bu konu yuzunden laf duymaktan bikmistir kesin.... Buyuk beklentilerim var zaten Şahsen ne hinatayı nede sakurayı Naruto'ya yakıştırabiliyorum. Sakuradan zaten nefret ediyorum. Hinataya gelince onu hiçbi şekilde Narutoya yakıştıramıyorum. Narutoya yakıştırdığım tek kişi Konandı oda olmadı. Zaten imkansızdı da bana kalırsa kendi dengi olan tek kişi Konandı. Ne sakura gibi iğrenç bi tarzı var nede hinata gibi Naruto'ya uyumsuz. 10 numara hatundu katılıyorum
Hinata konusu da bana senaryonun sayili eksiklerinden gibi geliyor. Sonucta Naruto sevgisiz buyumus acilarin cocugu biri. Boyle bi soz duymak onu mutlaka cok etkilerdi. Ama o olaydan beri Nariyo'nun agzindan Hinata lafi cikmadi. Sakura'ya gelincede seride olse uzulmuyecegim tek karakter. Kizin saclarina bakinca aklima cilek pudingi geliyo. Sakura yuzunden cilekli puding yemez oldum.....oysaki cok severdim, pembeye tek katlanabildigim yerdi... (oruc basima vurdu )Ben Hinata'nin yanindayim arkadas... Sakura "Sasuke-kun Sasuke-kun" diye ciyaklarken Hinata isaret parmaklarini birbirine durte durte Naruto-kun derdi. Gerci sesini bi kendi duyardi Nasilsa ayni koyun cocuklari, elbet bi gun rastliycaklar Bu konunun herkez farkinda ve Masashi de bu konu yuzunden laf duymaktan bikmistir kesin.... Buyuk beklentilerim var zaten
Öhm öncelikle bu dediklerimi barışa söylemeyin (msn grubunda beni az kalsın pataklıcaktı ) Naruto Sasukeyi değil Sasuke Narutoyu seviyor.
Benim kafama takılan şeylerden bir tanesidir. Pain ile dövüşünde Hinata yaralanmadan önce Naruto' dan hoşlandığını dile getiriyor. Savaş bitiyor. Ee hiç birşey olmamış gibi devam ediyor olaylar. Bari başbaşa oturup özel konuşsalardı :S
Off Yha En Nefret Ettiğim Kız Karakter Sakura :bö:Keşke Naruto Sakura Yerine Hinataya Aşık Olsaydı =S