Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız  (Okunma sayısı 2160 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı panres

  • yeliz-art
  • Moderatör
  • *
  • İleti: 1281
  • Karma 41
  • Alınan Beğeni: 115
  • Cinsiyet: Bayan
  • Güven iki ucu keskin kılıçtır.
    • Profili Görüntüle
    • yeliz-art.blogspot
Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız-http://divxplanet.com/news_path/1347374022.jpg

Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGEL’ı Yapacağız

Son zamanlarda Avatar hakkında birçok şey konuşuluyor. Yapımcı Jon Landau Avatar 2 ve Avatar 3’ün gelişim aşamasından bahsetti. Ayrıca, James Cameron Avatar 4’ün bir ön tanıtım filmi olacağını söyledi. Peki bu filmler önümüzdeki birkaç sene içinde tamamlandıktan sonra ne olacak? Daha önce çıkan haberlere göre, Yukiro Kishiro’nun mangası Battle Angel Alita’nın uyarlaması yapılacak. Mangada bir hurdalıkta bir android keşfeden bir bilim adamının hikayesi anlatılıyor. Bilim adamı androidi hayata döndürüyor, tamir ediyor ve kendi kızı gibi yetiştiriyor. Daha sonra, ikili ödül avcılılığı yaparak maceradan maceraya koşuyor. Cameron proje konusunda hevesli ama manganın ve Cameron’ın hayranları Battle Angel’ı beyazperdede izlemek için 2017’yi beklemek zorundalar.
Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız-http://divxplanet.com/local_photos/4849/Gunmu-337164.jpg

Landau bir röportajda, Battle Angel’ı 2017’de sinemalarda görme olasılığı konusunda şunları söyledi:
Battle Angel’ı izleyeceğinizden eminim. Benim en sevdiğim hikayelerden biri. Genç bir kadının kendini keşfetme yolculuğu. Film izleyiciye şu soruları soruyor: “İnsan olmak ne demek?”, “Kalbiniz, beyniniz veya bir ruhunuz olduğunda mı insan olursunuz?” Bu filmi izleyiciyle buluşturmayı dört gözle bekliyorum.
Battle Angel projesinin hayata geçmesine daha uzun bir sure olduğu için, henüz herhangi bir oyuncu kadrosu oluşumu yok. Landau da manga uyarlamasından önce Avatar devam filmleriyle meşgul olacaklarını belirtti.
Filmin başrolüne bugün uygun bulduğumuz isimle, o zaman uygun bulduğumuz isim farklı iki isim olabilir. Bu nedenle önümüzdeki beş sene sadece Avatar’a odaklanacağız. Ondan sonra Battle Angel’a başlayacağız.
Beş sene tahminde bulunmak için oldukça uzun bir sure. Film bugün gerçekleştirilseydi sizce Alita karakterini kim canlandırırdı? Beş sene sonra kim uygun olabilir? Bir fikriniz varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.


Manga serisini bilmeyenlere ilk sayıyı kısaca tanıtalım:

Oldukça yetenekli bir siberfizikçi olan Doktor Ido Alita’nın başını bir hurdalıkta bulduğunda, Alita’nın geçmiş hayatını tamamen unutmuş olduğunu fark eder. Ido onu tamir edip daha iyi bir hale getirdikten sonra, Alita bedeninin hala en güçlü sayborg dövüş tekniği olan Panzer Kunst’u hazırladığını fark eder. Hurdalığın kıyamet sonrası dünyasında Alita’nın geçmişindeki sırlar ortaya çıkmaya başladıkça, her gün yeni bir hayatta kalma mücadelesi haline gelir.

(click to show/hide)

Kod: [Seç]
Kaynak: http://divxplanet.com/icerik/186/
Haber: Nisan Benzergil
Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız-http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/329/0/9/self_portrait__5_by_panres-d4ha65d.jpg
resim benim çalışmam ve imzamı kendim yaptım

 

GoogleTagged - Etiketler

Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız

Jon Landau: AVATAR Devam Filmlerinden Sonra BATTLE ANGELI Yapacağız