Naruto > Naruto Tartışma

Naruto'da sevmediğiniz karakterler.

(1/6) > >>

Strawberry:
Aklıma gelenler;

Sakura: Hemen hemen seveninin hiç olmadığı animenin fuzuli karakteri.Sürekli ağlamak ve göze hitap etmekten başka bir etkinliği yok,Naruto onu kurtartır ama kendisi yine "Sasuke-kuğğn" diye bağırır.
En çok kızdığım nokta ise sayın Kishi'nin sırf onun işe yaramaz yeteneklerini göstermek için Sasori'yi ziyan etmesidir.Yine de Naruto'daki kız karakterlerin içinde kötünün iyisi.

Ino:Dövüşüp işe yaradığı kaç sahne vardır acaba.

Deidara: "Sanat patlamadır.." Gel gelelim sanatına bir dediğimiz yok, ancak kendisi Itachi'nin yeteneklerini sindiremeyip ve ona karşı koyamayacağını bildiği için hıncını Sasuke'den çıkarmak isteyip hazımsızlığı sonucu kendini patlatmıştır. İyi ki gereksiz yere böyle yaptı..

Tobi:Gücüne ve yeteneklerine diyeceğim bir şey yok,ancak kendini sürekli işe yaramaz bir maske altında gizleyip başkasının adını kullanacak kadar karaktersiz ve kendimi dünyanın hakimi sana Naruto'daki en kişiliksiz karakter şahsen

Kabuto: Orochimaru'nun yalakası, kendisinin fark ve kabul ettirme çabası bakımından Tobi'nin bir örneği  bana göre..


Buradaki yorumlarım abartı olmakla birlikte espri amaçlıdır, yazdıklaırm arasında sizlerin sevdiği olabilir elbette ki.=) bakalım sizlerin sevmediği karakterler kimler?..:)

bdkocan:
Sakura: Bir kere kızın cırlamaları beni delirtiyor. Sasuke'nin de diye başlayasım gelmiyor değil. Sonra hep bir çelişki halinde olması ve adam akıllı bir işe yaramamasıyla yeteri kadar nefretimi toplamış bulunmakta... Tek tek bütün kızları yazmak istemediğimden Hinata hariç serideki yaşayan kızları sevmediğimi söylemeliyim... Belki 1 istisna olabilir. Onunda adı aklıma gelmiyor oluşundan yani...

Lee: Çok sıradan bir karakter sevmediğim için değilde yani sevdiklerime girmez... Dövüşmesini unutsam bile giysisiyle Lee ve hocası -la herifin adı neydi  :? - giydikleri beni soğutuyor. Tabi komikler o ayrı :P

Danzou: La adam ölmüş arkasından konuşmayayım :P

Naruto: Adama ana karakter olması ve çok saf olması nedeniyle- üstelik adam akıllı teknikleri olmaması nedeniyle- kendisinden sanırım 3-4. bölümler arasında duymaya başladığım nefretim yer yer azalma göstersede kesin olarak varlığını içimde devam etmektedir. (Ya o nasıl bi tiptir...)

Not: Uzun zamandır animesini izlemediğimden ve mangasında da karakterlerin çoğu şuanda olmadığından dolayı aklıma karakter gelmiyor. ileriki mesajlarda hatırladığım karakterleri yazarım  :haha: :haha:

Son olarak bir kişi daha var; Masashi Kishimoto: Öyle cins karakterler yaratıp, öyle saçma yerlere bağlayarak beni sıktığından dolayı kendilerine duyduğum sinir, bazı karakterleri yarattığından dolayı ve bazı kurgularından duyduğum minnet birleşince onu bu listede bir karakter gibi yazmaya karar verdim.  :hero:

tohatlı:
sizlere katılıyorum en basta bu sakuraya uyuz oluyorum kendısı bır ıse yaramaz hep naruto kurtarır o ılla sasuke dıye bagırır hepten delı edıyor adamı. narutoyada uyuz oluyorum hem sasukenın yerıne dayak yemesı hemde ılla sakura demesı halbukı askını ıtıraf eden hınata var..lee-gai ikiliside cok komıgıme gıdıyor acayıp suzme salak tıplemeler :D danzo-daıdara- bunlarda gercekten can sıkıcı..

FLashcan:
Saske : Uyuz oluyorum.

Sakura : En gereksiz diyebileceğim kişilik.

uzumakijutaro:
Güzel konu yalnız bu konuda sevilmeyen karakterlerden sevenleri olanlar çıkabilir. Yine de herkes soğuk kanlılığını korumasını rica ediyorum. Herhangi aptalca bir tartışma görürsem mesajları silerim. Uyarımı şimdiden yapıyorum. Seviyeli biçimde yapın eleştrinizi.

Benimkiler şu şekilde;

Saske; Başından beri sevmiyorum. Kendini beğenmiş insanları sevmem zaten. Yaptığı tüm hareketleri saçma buldum. Bence uchihaların içinde en az zeki olanı saskedir. Biraz abisine çekebilseymiş keşke... Hiç sevmedim. hiçte sevmiyecem.

Sakura: Bu kadar gereksiz bir ana karakter olamaz. Daha ağır konuşmak istemiyorum. Umarım saskeyle bir olup ölürlerde kurtuluruz.

Ve jinchurikileri dışlayan embesil halk: Bunlara acayip sinir oluyorum işte. ELimde olsa hepsini katlederdim. Küçücük suçsuz çocukları dışlayarak kendilerinden soğutup sonrada onları canavar olarak nitelendiriyorlar. Hepsi acınasılar. Güçsüz ve değersizler.. Kurtarıldıklarındada jinchurikileri kahraman yaparlar. Aldıkları her nefes naruto dünyası için bir kirlilik bence.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git