One Piece 707-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: One Piece 707  (Okunma sayısı 3312 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hdbfresh

  • Seviye 6
  • *
  • İleti: 157
  • Karma 5
  • Alınan Beğeni: 9
    • Profili Görüntüle
One Piece 707
« : 25 Nisan 2013, 15:25:59 »
http://www.turkcraft.com/One_Piece

Oda 3 haftadır olduğu gibi bu haftada çoğunlukla yan karakterlere yer verdi. Tamam yer versin ama 15 sayfa nedir arkadaş? 2 haftadır az sayfa çıkarıyor. Zaten önünde bir ton konu olan seriyi basit konularla uzatmaya ne gerek var. Diğer yandan bu arenayı bu kadar uzatması sanki yarışma sona ermeden ortalık karışacak duygusu uyandırıyor. Umarım fazla uzatmaz.

Göze çarpan noktalara gelirsek:

Barto' nun rahatlığı beni bitirdi. Adam kenarda uzanmış milletle dalgasını geçiyor :D

Kral Elizabelio' nun yumruğu da değişik birşeymiş ama 1 kere kullanılabiliyor olması güçlü karakterlere karşı bir işe yaramaz gibi. Özellikle yonko bile indirebilir denmesi garip ama yonko olmuş adamda gel ben beklerim sen yumruğu at demez. Tahminim bu krala çalışan grup arenada ki çöpleri indirecek. En sonunda da Barto bunları indirecek.

Dikkat çeken bir diğer kişide Jinbei' nin dostu olan balık adam güçlü görünüyor belki bizimkilere yardımı dokunabilir. Eğer balık adam fos çıkmazsa B bölgesinden en sona Barto, Bellamy ve bu balık adam kalabilir diye düşünüyorum.

Diğer taraftan tanıyan herkes Luffy' yi tanıdı şu  sakalı bıyığı çıkarsalar artık. Zaten tanımayan da Luffy' yi 8 metrelik dev sanıyor.  İhtiyar Luffy' yi nasıl öğrendi acaba. Ayrıca bu üstünde numara olan adamlar (ihtiyarda dahil) Kaido' nun adamları olabilir. X Drake' yi karşılayan robotta da bu şekilde numara vardı ve o robot Kaido' nun adamıydı. Bakalım kimin nesi çıkacaklar. Ayrıca Cavendish de Luffy' yi öğrendi atıp tutuyordu bakalım ne yapacak.
One Piece 707-http://i45.tinypic.com/2q8wo7c.gif


(click to show/hide)

 

GoogleTagged - Etiketler

One Piece 707

One Piece 707