Shoujo > Shoujo Anime

Shoujo Bölümü -Duyuru- 【Konu Açmadan Önce Bakalım】

(1/1)

Kizoku:
Dün itibari ile Shoujo Bölümü'ndeki tüm konuları gözden geçirmiş, düzenlemiş ve güncellemiş bulunuyorum. Lütfen daha özenli, imla kurallarına uygun ve göze hitap eder şekilde konular açalım. Konu açmış olmak için konu açmayalım.

Yetersiz ve yukarıda belirttiğim şartlara uymayan konular ilk önce uyarılır, düzeltilmediği takdirde tarafımca kaldırılır.

Bildiğiniz üzere bölümümüz şuanda sitenin en yeni bölümü. Sadece yorum yazmakla kalsak bile site üyeleri olarak gerekli desteği verelim.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. ^-^
~~~
Not: Sitede yaşanan sorun nedeniyle tüm güncellemelerim gitmiş durumda. Bu akşam tekrar ilgileneceğim.
15.08.2014Son Ekleme: 16 Ağustos 2014, 00:22:39Tüm konular yeniden düzenlenmiştir.

Ve bunu özellikle tekrarlıyorum arkadaşlar, lütfen Türkçe'yi düzgün kullanalım. Siz "değişik" kelimesini "degisik" şeklinde yazdınız diye ben bu yazımları tek tek düzeltmek zorunda değilim. Ve açıkçası böyle yazılınca insanın okuyası dahi gelmiyor. Biraz daha özen.

Herkese iyi forumlar.

Kizoku:
Üniversite sınavı sebebiyle yaz dönemine kadar paylaşım açısından aktif olamayacağım. Ama bölüm hakkındaki her konuda bana DM atabilirsiniz. Yazın yeni seri, fikir ve projelerle birlikte görüşmek üzere.
^-^v

Kizoku:
Bir yandan sınavlar da olsa insan zevklerinden vazgeçemiyor tabii. Hemen konuya giriyorum, shoujo-ai bir manga serisine başlama düşüncem var (ki aslında birinci bölüm çevirisi bitti). Edit konusunda şuan için bir sorun yaşasak da olabilen en kısa sürede sitemizde görebileceğiz. ^-^ Arta kalan boş vakitlerimde bu seriyle ilgilenmeyi düşünüyorum bu yüzden pek güncel bölüm veremeyeceğim, şimdiden söyleyeyim... Buraya tıklayarak da manganın tanıtımına ulaşabilirsiniz. Takipte kalın. ^-^v

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git