Shoujo > Shounen-Ai/Yaoi Tanıtım

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru -Tanıtım-

(1/1)

Kizoku:


İsim: Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru
Tip: TV
Bölüm Sayısı: 24
Durum: Sonlanmış
Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2010 - 20 Eylül 2010
Yapımcı: J.C. Staff
Tür: Macera, Dram, Doğaüstü, Shoujo, Shounen-Ai
Puan: 7,49

Sakurai Yuki, doğduktan kısa süre sonra annesi tarafından yetimhaneye terkedilmiş bir lise öğrencisidir. Aynı zamanda insanlara dokunduğu zaman onların duygularını ve içlerindeki acılara sebep olan karanlığı görebilme gibi bir yeteneğe sahiptir. Yuki, yetimhanedeki ve okuldaki insanlar tarafından sevilen bir çocuktur. Ama buna rağmen bir süredir ölüm tehditleri içeren mektuplar almaya başlar ve bunlar arkalarını izler.

Bir gün kendisini kurtaran gizemli bir adamla karşılaşır. Garip bir şekilde, ilk defa karşılaştığı bu adam bir yerlerden tanıdık gelmektedir. Yuki ilginç yetenekleriyle karşılaşmaya ve olumsuz şeyler yaşamaya devam ederken bu gizemli adamı görmek isteme dürtüsünü de içinden atamamaktadır. Yine bir gün gizemli bir şekilde ortaya çıkan, kendisini Yuki'nin abisi olarak tanıtan bir adam yetimhaneye gelir. Ve bundan sonra olaylar daha da ilginçleşmeye başlar. Peki bundan sonra Yuki için olaylar nasıl gelişecektir?

~Kizoku
Tanıtım Filmi

http://www.youtube.com/watch?v=ju-BoQrWDvg

CloudT:
Ben bunu bizim arkadaşa tavsiye edeyim. :?

Teşekkürler, Kizoku. Paylaşımlarını görmek sevindiriyor. :ss:

Amahara:
Animenin kendisini pek sevemedim maalesef :S

Çizimler ve karakter dizaynları güzeldi. Animede bir karanlık atmosfer vardı ki çok severim o tarz atmosferleri.

Ancak, bu seriye şu an 6 veriyorsam sadece çizim kalitesi ve karakterlerin yakışıklılığı yüzündendir (gözüm şenlendi izlerken *-* ). Shounen ai serisi diye başladığım animede hiç bir shounen ai sahnesi görmemenin hayal kırıklığını yaşasam sırf gene iyi. Hikaye güzel başlamıştı ama ortalarda sıkmaya başladı. Ya da acaba ben mi başlangıcı yüzünden çok ümitlendim. 24 bölüm boyunca ne oldu, ne gelişti hiç birşey gelişmedi gibi duruyor. Aksiyona dair düzgün bir sahne bile göremedim. Seri Yuki üzerine kurulmuş ama Yuki'nin kendiside baydı içimi. Paso ağlıyor, hüzünleniyor tamam duygusal bir karakter, önceki hayatında kızmış, acı hissediyor falan ama... İnsanlar ihanet eder cümlesinden neden dona kalır bir insan, evet ederler, bu kadar şok olacak bir şey bir ben mi göremiyorum, fazla mı duygusuzum  Bunun yanı sıra, karakterlerde Yukiye fazla odaklanmış. Yani Sabahtan akşama kadar salonda 4ü birden oturuyorlar ve her gördüğümüzde "Yuki acaba ne yapacak" "yuki ne düşünecek" başka bir şey konuşmadan sırf bunu konuşmaları... Ne kadar çok boş vakitleri varmış dedim  Ha bir de, bu savaşçılar sürekli ölüp tekrar dirilip savaşıyorlar. Ama 1. seviye dışındaki hiç bi Durası (durastı di mi yanlış hatırlamadım ) öldüremiyorlar. Bu yüzden Luka onların tarafına geçmese hiçbiri Duras öldüremeyecekmiş diyor insan  Neden bu kadar güçsüzler ya :S O da ilginçti... Neyse, biraz fazla yerden yere vursamda karakterler sayesinde seri izleniyor .

Kizoku:
@Amahara, ben de sizin gibi düşünüyorum. Seriyi izleme amacım bir süre sonra sadece animedeki gothic hava ve bir shounen-ai sahnesi görme umuduydu. Shounen-ai havası olmamasına karşın tür olarak öyle geçmesinin tek sebebi de benim düşünceme göre Yuki'nin erkek olarak tekrar gelmesi ve Luka'nın aşkının buna rağmen devam etmesi. Seriyi izlemek isteyenler ortalama bir gothic-shoujo serisi izleyeceklerini bilerek başlasınlar yoksa biraz hayal kırıklığı yaşamanız kaçınılmaz olur.

Ha izlenmez mi? Vaktiniz varsa izleyebilirsin, çok büyük bir kayıp olmaz.

eyo-sama:
Teşekkür

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git