Naruto 562 Tartışma ve Görüş-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Naruto 562 Tartışma ve Görüş  (Okunma sayısı 4256 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uzumakijutaro

  • Emektar Üye
  • *
  • İleti: 798
  • Karma 45
  • Alınan Beğeni: 6
  • Cinsiyet: Bay
  • Kimileri sadece dünyanın yanışını izlemek ister...
    • Profili Görüntüle
Naruto 562 Tartışma ve Görüş
« : 04 Kasım 2011, 18:15:30 »
Bu hafta geneli konuşmalı ve planların geliştirildiği bir bölüm okuduk. Pek aksiyon yoktu doğrusu ee bu kadar aksiyon üstüne bir durulalım dedi sanırım kishimoto. Yine de gayet güzel bir bölümdü. Özellikle son sayfa çok detaylı ve güzel çizilmiş tüm sayfa ayrılmış birde... Neyse son olayı konuşmak bana daha makul geliyor açıkçası. Şimdi düşünüyorumda herkes bir yerde... Tobi yolda geliyor... Naruto bee ile anlamadığım bir yere gidiyor... Madara ve kageler savaşmak için toplandılar... Kabuto kendi mekanında... İtachi bir yere gitti tahminim kabutoya doru gidiyor. Birde üstüne Sasuke var... Şuanki durumda dövüşlerden bir tek Madara vs 5 Kage belli boşta kalan kişilerin hepsi birbiriyle dövüşebilir. Ama sanırım en az bir 4-5 chapter Madara vs 5 Kage dövüşüyle geçicektir. Gayet zevkli ve baya birşey öğrenceğimiz bir dövüş olcağından şüphem yok. Birde şu Tobi kim açıklasalarda bizde rahatlasak ;D Siz neler düşünüyorsunuz bu haftaya dair?
Naruto 562 Tartışma ve Görüş-http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4rxs.png

(click to show/hide)

Çevrimdışı DarkMP

  • Darkened eyes and a faded smile...
  • Dark Admin
  • *
  • İleti: 1833
  • Karma 322
  • Alınan Beğeni: 286
  • Cinsiyet: Bay
  • You live with a stench, a stench of a rotten soul
    • Profili Görüntüle
Ynt: Naruto 562 Tartışma ve Görüş
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2011, 18:51:05 »
Muhtemelen Kagelerin görmediğimiz diğer yeteneklerini göreceğiz :guc:

Bence Madara hepsini zorlar hatta yenebilecek güçte ama iyilerin kaybetmesine izin vermez kishi gibi geliyor bana. En azından savaş yarıda kesilebilir. Diğer kagelerin yenilmesi neyse de Gaara'nın yenilmesine izin vermez.
Muhtemelen şimdi kagelerin savaşını değilde diğerlerini gösterir.
Kageler savaşıyor diyoruz ama narutonun klonu var orda o da belki birşey yapar. Madara'nında yanında eski tsuçikage var, aslında daha kalabalık bir savaş:) o yanındakini harcarlar hemen... Sasuke'yi gösterebilirler bekliyorum öyle bir şey.

Her türlü sorununuzu bana Kişisel İleti ile yollayabilirsiniz

Naruto 562 Tartışma ve Görüş-http://i.imgur.com/NrhVJFT.jpg

(click to show/hide)
http://www.facebook.com/pages/AniTR/134073190017447

 

GoogleTagged - Etiketler

Ynt: Naruto 562 Tartışma ve Görüş

Ynt: Naruto 562 Tartışma ve Görüş

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal