Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!  (Okunma sayısı 17335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar, uzun süre önce sadece ilk bölümünü yazdığım bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım beğenirsiniz. İsteğinize bağlı olarak, devam edebilir yada burada bırakabilirim. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Yorumlarınız benim için çok önemli çünkü.  :8:

Ama değerlendirme yaparken, bunun amatör bir hikaye olduğunu unutmazsanız sevinirim.    :)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)

(click to show/hide)
-Çok yakınmış gibi geliyor, ama ellerimi uzatsam bile tutamıyorum. Öyle bile... Ona uzanamasam bile... Kalbimde kalacak şeyler var. Aynı zamanda olmak... ve aynı gökyüzüne bakmak... Eğer bunu hatırlayabilirsem, birbirimizden uzakta olsak da, inanıyorum ki beraber olabiliriz. Artık ileriye doğru koşacağım. Eğer hedefimi yeterince uzağa koyarsam, o zaman bir gün... hedeflediğim şeye ulaşacağım.

Emiya Shirou…

Çevrimdışı panres

• yeliz-art
  • Moderatör
  • *
  • Karma 41
  • Alınan Beğeni: 115
  • Güven iki ucu keskin kılıçtır.
    • Profili Görüntüle
    • yeliz-art.blogspot
Ynt: Sihirli Dokunuş
« Yanıtla #1 : 11 Nisan 2012, 13:28:24 »
 :ok:  Hikayen güzel ve akıcı eğer hikayeni devam etmeye kararlıysan böyle devam ettir derim.
Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!-http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/329/0/9/self_portrait__5_by_panres-d4ha65d.jpg
resim benim çalışmam ve imzamı kendim yaptım

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 11 Nisan 2012, 13:43:44 »
Teşekkürler. Beğendiğine sevindim..    :)
-Çok yakınmış gibi geliyor, ama ellerimi uzatsam bile tutamıyorum. Öyle bile... Ona uzanamasam bile... Kalbimde kalacak şeyler var. Aynı zamanda olmak... ve aynı gökyüzüne bakmak... Eğer bunu hatırlayabilirsem, birbirimizden uzakta olsak da, inanıyorum ki beraber olabiliriz. Artık ileriye doğru koşacağım. Eğer hedefimi yeterince uzağa koyarsam, o zaman bir gün... hedeflediğim şeye ulaşacağım.

Emiya Shirou…

ogawa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2012, 22:29:56 »
güzel bir hikaye bence devam etmelisin :ok:

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2012, 00:33:35 »
Teşekkürler. En yakın zamanda, ikinci bölümü yazmaya çalışacağım.  :)

Emiya Shirou…

Çevrimdışı NaNtokaNaru

• いたち ^/_\^
  • Seviye 10
  • *
  • Karma 24
  • Alınan Beğeni: 22
  • ええじゃないか
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 12 Nisan 2012, 00:47:57 »
Vallaha bence ikinci bölümü hemen yazmalısın çok merak ettim  :k: Ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Bu sitede hikaye okumak çok hoşuma gidiyor  :speh:

Mastering others is strength. Mastering yourself makes you fearless. Lao TZU
(click to show/hide)

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sihirli Dokunuş 2.Bölüm
« Yanıtla #6 : 12 Nisan 2012, 09:33:55 »
İkinci bölüm geldi. Yeni bölümü, elimden geldiğince çabuk ve güzel yazmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz.  :8:

Emiya Shirou…

Çevrimdışı NaNtokaNaru

• いたち ^/_\^
  • Seviye 10
  • *
  • Karma 24
  • ええじゃないか
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 12 Nisan 2012, 10:05:23 »
:) İkinci bölümde çok güzel olmuş bir çırpıda okunuyor ve akıcı gidiyor. Benim favorim Amaya :) Eline sağlık

(click to show/hide)

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 12 Nisan 2012, 10:28:16 »
:) İkinci bölümde çok güzel olmuş bir çırpıda okunuyor ve akıcı gidiyor. Benim favorim Amaya :) Eline sağlık

Heheh. Beğendiğine sevindim. :)  :guc:
Amayayı favorin seçmek için erken değil mi ya. Yeni karakterler de gelecekti ilerideki bölümler de.  :?

Emiya Shirou…

Çevrimdışı NaNtokaNaru

• いたち ^/_\^
  • Seviye 10
  • *
  • Karma 24
  • ええじゃないか
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 12 Nisan 2012, 11:03:47 »
Şu an için Amaya favorim :guc: Net insanları severim ^^ Amaya Amaya Çok Yaşa  :haha: Ama çok da maymun iştahlıyımdır  :bö:

(click to show/hide)

Çevrimdışı DarkMP

• Darkened eyes and a faded smile...
  • Dark Admin
  • *
  • Karma 322
  • Alınan Beğeni: 286
  • You live with a stench, a stench of a rotten soul
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2012, 23:57:55 »
Devamı ne zaman gelir? Belirlediğin bir tarih var mı?
Her türlü sorununuzu bana Kişisel İleti ile yollayabilirsiniz

Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!-http://i.imgur.com/NrhVJFT.jpg

(click to show/hide)
http://www.facebook.com/pages/AniTR/134073190017447

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2012, 00:01:04 »
Devamı ne zaman gelir? Belirlediğin bir tarih var mı?

Word'du açtım, daha rahat yazabilmek için, Anime müziklerinden oluşan listemi dinlemeye başladım. Son bir kez foruma bakmak için sayfayı yeniledim ve senin iletini gördüm. Yani en geç sabaha yenibölüm geliyor.  :)

Emiya Shirou…

Çevrimdışı panres

• yeliz-art
  • Moderatör
  • *
  • Karma 41
  • Alınan Beğeni: 115
  • Güven iki ucu keskin kılıçtır.
    • Profili Görüntüle
    • yeliz-art.blogspot
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2012, 00:06:59 »
Word'du açtım, daha rahat yazabilmek için, Anime müziklerinden oluşan listemi dinlemeye başladım. Son bir kez foruma bakmak için sayfayı yeniledim ve senin iletini gördüm. Yani en geç sabaha yenibölüm geliyor. :)

:uc:   :uc:   :uc:  Yeni bölümü çok merek ettim.Acaba ne olucak  :?
Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!-http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/329/0/9/self_portrait__5_by_panres-d4ha65d.jpg
resim benim çalışmam ve imzamı kendim yaptım

Çevrimdışı Kızıl Şaman

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
    • Profili Görüntüle
Yeni bölüm geldi. Umarım beğenirsiniz. Yazım hatalarım olabilir, lütfen affedin.  :8:

Emiya Shirou…

Çevrimdışı DarkMP

• Darkened eyes and a faded smile...
  • Dark Admin
  • *
  • Karma 322
  • Alınan Beğeni: 286
  • You live with a stench, a stench of a rotten soul
    • Profili Görüntüle
Sıkıldığım için geldim  :haha:

Beğendim :)
Her türlü sorununuzu bana Kişisel İleti ile yollayabilirsiniz

Sihirli Dokunuş 4.Bölüm; Ichiro’nun başı belada! Yumi ya da Amaya! Seç bakalım!!-http://i.imgur.com/NrhVJFT.jpg

(click to show/hide)
http://www.facebook.com/pages/AniTR/134073190017447

Ynt: Sihirli Dokunuş 3.Bölüm; Şeytanlar, Melekler, Savaş ve Ichiro!!

Ynt: Sihirli Dokunuş 3.Bölüm; Şeytanlar, Melekler, Savaş ve Ichiro!!

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal