0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hyouka 13. bölümFairy Tail 1,2,3. bölümleri
Alıntı yapılan: NaNtokaNaru - 02 Eylül 2012, 13:40:39Hyouka 13. bölümFairy Tail 1,2,3. bölümlerinasıl buldun ilk 3 bölümünü ? ben devam ettiremedim pek 9 da bıraktım,one piece naruto bleach izlemiş biri olarak.
Bleach 295'e kadar izledim..--------------yok böyle karizma zanpaktou salışı! (Hirako Shinji'den söz ediyorum!) http://www.youtube.com/watch?v=IBs2th8OCKM bir de; (click to show/hide)tüm kaptanların vaizardların birlikte dalıp çizik bile atamadığı bu Aizen denen adamı içigo mu yenecek gerçekten
Uzun zamandan sonra çeviriler dışında anime izlemenin haklı gururunu yaşıyorum dshjsh *Okul açıldı ya hep ondan hep ondan. =p*Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3
Alıntı yapılan: Hilda - 26 Eylül 2012, 15:36:44Uzun zamandan sonra çeviriler dışında anime izlemenin haklı gururunu yaşıyorum dshjsh *Okul açıldı ya hep ondan hep ondan. =p*Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3Aferin, aferin Hilda-san! İzle izle beğenmezsen eksik yada olmamış ama şöyle olsa fena olmazdı dediğin yerleride söylersen, bir dahaki sefere daha düzgün yaparım. Bu arada,Xam'd: Lost Memories - 1
Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3