0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: CloudT - 26 Eylül 2012, 16:33:05Alıntı yapılan: Hilda - 26 Eylül 2012, 15:36:44Uzun zamandan sonra çeviriler dışında anime izlemenin haklı gururunu yaşıyorum dshjsh *Okul açıldı ya hep ondan hep ondan. =p*Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3Aferin, aferin Hilda-san! İzle izle beğenmezsen eksik yada olmamış ama şöyle olsa fena olmazdı dediğin yerleride söylersen, bir dahaki sefere daha düzgün yaparım. Bu arada,Xam'd: Lost Memories - 1-de bağlacının yazımına dikkat etsen şimdilik kâfidir, CloudT-san! Alıntı yapılan: HildaSekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3+Chi's Sweet Home~70,71,72~
Alıntı yapılan: Hilda - 26 Eylül 2012, 15:36:44Uzun zamandan sonra çeviriler dışında anime izlemenin haklı gururunu yaşıyorum dshjsh *Okul açıldı ya hep ondan hep ondan. =p*Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3Aferin, aferin Hilda-san! İzle izle beğenmezsen eksik yada olmamış ama şöyle olsa fena olmazdı dediğin yerleride söylersen, bir dahaki sefere daha düzgün yaparım. Bu arada,Xam'd: Lost Memories - 1
Uzun zamandan sonra çeviriler dışında anime izlemenin haklı gururunu yaşıyorum dshjsh *Okul açıldı ya hep ondan hep ondan. =p*Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3
Sekiei Ayakashi Mangatan~1,2,3