Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?  (Okunma sayısı 207743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dromenda

• Moderatör
  • *
  • Karma 38
  • Alınan Beğeni: 17
    • Profili Görüntüle
Ynt: Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?
« Yanıtla #225 : 11 Mart 2013, 22:13:17 »
Nisan - Mayıs ayına kadar yetiştirmem gereken beş tane projem var, tembellikten hiç birine başlamadım. Keşke oyunlarla veya animelerle ilgili bir araştırma yapmam istense  :yk:  :8:
Ayrıca eğitim sistemi beni deli ediyor, hiçbir şey belli değil şimdi biz şu lanet giresi sınavlara girecek miyiz, girmeyecek miyiz? Yazılı notları etkili olacak mı, olmayacak mı?! Fen lisesini düşündüğümden mecbur olarak her türlü çalışmam lazım. Ama dediğim gibi, üşengeçlik başa bela.

Çevrimdışı panres

• yeliz-art
  • Moderatör
  • *
  • Karma 41
  • Alınan Beğeni: 115
  • Güven iki ucu keskin kılıçtır.
    • Profili Görüntüle
    • yeliz-art.blogspot
« Yanıtla #226 : 11 Mart 2013, 22:25:04 »
Nisan - Mayıs ayına kadar yetiştirmem gereken beş tane projem var, tembellikten hiç birine başlamadım. Keşke oyunlarla veya animelerle ilgili bir araştırma yapmam istense  :yk:  :8:
Ayrıca eğitim sistemi beni deli ediyor, hiçbir şey belli değil şimdi biz şu lanet giresi sınavlara girecek miyiz, girmeyecek miyiz? Yazılı notları etkili olacak mı, olmayacak mı?! Fen lisesini düşündüğümden mecbur olarak her türlü çalışmam lazım. Ama dediğim gibi, üşengeçlik başa bela.

Derin bir nefes al ve nefesi geri ver. ilk  önce verilecek projeleri sıraya koy . En önemli olan "ÜŞENGEÇLİK"  :al: SIRANI BEKLE   :sopa:  de. işte bu kadar :D
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/329/0/9/self_portrait__5_by_panres-d4ha65d.jpg
resim benim çalışmam ve imzamı kendim yaptım

Çevrimdışı Dromenda

• Moderatör
  • *
  • Karma 38
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #227 : 11 Mart 2013, 22:54:48 »

Derin bir nefes al ve nefesi geri ver. ilk  önce verilecek projeleri sıraya koy . En önemli olan "ÜŞENGEÇLİK"  :al: SIRANI BEKLE   :sopa:  de. işte bu kadar :D

Aslında benim suçum hangi insan Bilişim Teknolojileri ve Teknoloji Tasarım dersinden proje alır ki? :D Neyse en azından eğlenceli olanlar da var aralarında. Her neyse, dediğini yapmak een mantıklısı. Öncelikle oyunları kısmam lazım. Tabii şuan beni çağırıyorlar ama :D

Bu sene E-Biko'ya site tasarlama kategorisinde katılacağım arada bakın benim düşünceme göre kesin ilk 5 teyim, olmadı mansiyon. :D

Değerli fikrin için teşekkürler, yarın sabah sıralamaya koymam en mantıklısı olacak.

Çevrimdışı souleater

• Seviye 9
  • *
  • Karma 17
  • Alınan Beğeni: 1
  • Beni tek şeyden alı koyamazsınız= ANİME
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #228 : 13 Mart 2013, 19:42:22 »
Bugün Hatsune Miku'nunki gibi bir pırasa gördüm... Ve dayanamayıp elime aldım ve bir an kendimi kaybedip Leven Polka'daki gibi salladım :haha: :haha: :haha:

Çevrimdışı massalia

• Karneval - Yogi sama *_*
  • Emektar Üye
  • *
  • Karma 40
  • Alınan Beğeni: 4
  • Yesrib chan gaaalp ben
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #229 : 13 Mart 2013, 20:13:42 »
bugün sürpriz bir arkadaştan sürpriz bir telefon aldım (natsu aradı da :P ) ve çok mutlu oldum.
dışarıda buluşalım mı dedi,(hayır gray'e söz verdim dedim ;D ) ama ne yazık ki olmadı.

Yine de eski arkadaşlar tarafından aranmak kadar güzel bir şey yok,darısı sizin başınıza.

:speh:
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://i.imgur.com/MCsfaU8.png

İskender feth ettiği yerlere baktı ve ağladı.Çünkü artık,feth edilecek başka bir dünya kalmamamıştı...

Prenses ve Ejderha
Natsu ve Lucy

(click to show/hide)

Çevrimdışı souleater

• Seviye 9
  • *
  • Karma 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #230 : 20 Mart 2013, 18:54:46 »
Bugün Sherlock Holmes'u okudum, kulağımda kulaklık müzik de tam olayla uyuşuyordu bide yanıma çerez niyetine çağla da aldım, müthiş bir gündü :8: fark etmeden 150 sayfa okumuşum *–*

Çevrimdışı sasukEms

• Piety
  • Seviye 6
  • *
  • Karma 16
  • Alınan Beğeni: 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #231 : 20 Mart 2013, 22:38:26 »
Okuldan birini mangacı yapma uğraşlarımın meyvelerini vermeye başladığı gün.  8)  Bakalım başkalarına da sıçrayacak  mı bu durum :O .

Çevrimdışı souleater

• Seviye 9
  • *
  • Karma 17
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #232 : 28 Mart 2013, 17:21:07 »
Bugün Death Note manga serisini tamamlamış bulunuyorum :8:

Death Note sonu ile ilgili spoiler, bitirmeyenler açmasın.
(click to show/hide)

Çevrimdışı ogawa

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
  • Alınan Beğeni: 11
  • "Always"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #233 : 11 Nisan 2013, 16:17:16 »
su sıralar hayat benim için fazla hızlı akıyor yetisemiyorum arkides yaa  :al2: bu yüzden bende bir zaman döndürücü istiyorum bazen cok lazım olduğunu düsünüyorum hatta bazen değil her zaman lazım evet evet her zman zamanda bir ileri bir geri ohh miss valla  :ihih2:
(click to show/hide)
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://j1304.hizliresim.com/18/c/lzrcz.gif
(click to show/hide)

Çevrimdışı Jin-Tan

• "this is your life and it's ending one minute a time."
  • Seviye 9
  • *
  • Karma 12
  • Do Not Fuck With Us
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #234 : 11 Nisan 2013, 19:51:03 »
Bu gün hastaydım ve okula gitmeim tüm gün anime izledim süperdi ^^ ama çok halsizim Ano Natsu De Matteru'yu bitirdim ^^  :8: Evden çıkamıyorum ühüüüüü  :uhu: Yataktan bile çıkamıyorum hoş evden nasıl çıkayım değil mi? Ama en azından okula gitmiyorum yarında böyelyim :uhu:

Çevrimdışı Dromenda

• Moderatör
  • *
  • Karma 38
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #235 : 11 Nisan 2013, 22:50:40 »
Bu gün hastaydım ve okula gitmeim tüm gün anime izledim süperdi ^^ ama çok halsizim Ano Natsu De Matteru'yu bitirdim ^^  :8: Evden çıkamıyorum ühüüüüü  :uhu: Yataktan bile çıkamıyorum hoş evden nasıl çıkayım değil mi? Ama en azından okula gitmiyorum yarında böyelyim :uhu:
Geçmiş olsun, şu sıralar -ben dahil- hemen herkes hasta. Sadece rahatla ve anime izle  :muzik: :haha:

Çevrimdışı Jin-Tan

• "this is your life and it's ending one minute a time."
  • Seviye 9
  • *
  • Karma 12
  • Do Not Fuck With Us
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #236 : 12 Nisan 2013, 17:42:16 »
Geçmiş olsun, şu sıralar -ben dahil- hemen herkes hasta. Sadece rahatla ve anime izle  :muzik: :haha:

Sağol Erdem-Kun ^^   :puf:

Çevrimdışı ogawa

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
  • "Always"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #237 : 13 Nisan 2013, 01:10:22 »
Öğrenciliğin en güzel yanıdır sınavlardan bir gün önce ders calısmak ve bittiğinde aman seneye hallederim nidaları tasımak  :dv: (ama gercek sudur ki o "seneye"lere her sene bir yenisi daha eklenir ve sonu gelmeyen bir döngüye girilir ta ki kep kafada kantinin ortasında deli danalar gibi kosturuncaya dek  :ah: iyisimi ben ona sıra gelinceye dek senelerimi harcamakla mesgul olayım bari   :pist: )
                                                                                                             jub jub jub*,*
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://j1304.hizliresim.com/18/c/lzrcz.gif
(click to show/hide)

Çevrimdışı panres

• yeliz-art
  • Moderatör
  • *
  • Karma 41
  • Alınan Beğeni: 115
  • Güven iki ucu keskin kılıçtır.
    • Profili Görüntüle
    • yeliz-art.blogspot
« Yanıtla #238 : 13 Nisan 2013, 12:58:50 »
günler daha hızlı geçse şu Nisan ayı biran önce bitse
Düşünceleriniz, Paylaşmak İstedikleriniz?-http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/329/0/9/self_portrait__5_by_panres-d4ha65d.jpg
resim benim çalışmam ve imzamı kendim yaptım

Çevrimdışı ogawa

• Seviye 2
  • *
  • Karma 2
  • "Always"
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #239 : 15 Nisan 2013, 14:09:00 »
yağmur tanrının bir lütfu değil adeta gazabı  :uhu:
yağmur yüzünden köpecikle birlikte restorantın semsiyesinin altında mahsur kaldım ben annemin imdanına yetismeye calısrken o benimkine yetisti  :puf: cok korkunc dakikalardı kulaklarımı tıkayacağım diye bir hal oldum köpecikte ıslanmıs ve cok üsümüstü ama kendi canının derdine düsen ogawa annesini görmenin sevinciyle köpeciği geride bırakarak oradan hızla uzaklastı üzgünüm köpecik umarım daha kuru bir yer bulabilirsin :(
(click to show/hide)

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal