Sanırım çoğumuz önceden başlamış,xD ama tohatlının da yorumun okuyunca sevindim o da benim gibi geç başlayanlardan sanırım.
Benim hikayem aslında çok yine değil ama yine de biraz geç olduğunu varsayıyorum.^^
Yıl 2011 Ocak ayı,Naruto'nun Mtv'de yayınlandığı ilk gün, ve benim de össye hazırlandığım sene,çok net hatırlıyorum,dershaneden 5.30-7 etüdü çıkışı, yağmurdaki trafik yüzünden eve çok geç gelmiştim, ve eve geldiğimde yorgun bir şekilde müzik dinlemek amacıyla kanalları karıştırırken Mtv'de gördüğüm dizi..Naruto!.xD İzlediğimde o kadar çok hoşuma gitmişti ki hemen devam etmenin yoluna koyuldum.xD
Daha önceden de Avatarın (Burda kastettiğim gerçekten son hava bükücü.xD) bir formuna üyeyken ordaki üyelerin avatarları ve imzalarında hep dikkatimi çekiyordu,ama görüp izleyene kadar başlmaya hiç yeltenmemiştim, sonrasında sonrasında yine o forumdaki insanlara nasıl başlyacağımı sordum ve bana online anime siteleri önerdiler.

Bu konuda gerçekekten ciddiyim,internet imkanım olduğundan beri ilgilendiğim en basit bir şeyin bile forumuna üye olup paylaşım yapma gibi tuhaf bir hobim var.asdf.xD
Tabi benim gerçekten o ana kadar animelerin varlığından veya çizgi filmden farkından haberim yoktu.Ciddi anlamda anime izlemeye ilk Naruto'yla başladım ve sonrasında Bleach,Fairy Tail gibi diğer serileri izledim. O yüzden Naruto'nun benim için yeri çok ayrı ve büyüktür.*-*
Eminim yazdığımı okuyanların güldüğüne eminim.

Mangada son z
amanlarda her ne kadar eski tadı alamasam da hala en sevdiğim seri Naruto'dur.

Umarım iyi bir sonla biter.^^