0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hoşgeldim kardeşim
Alıntı yapılan: Naruto Uzumaki - 02 Mart 2013, 22:49:28hoşgeldim kardeşim hoşgeldin kardeş (yukarda yazmamış mıydın sen
Alıntı yapılan: kerem91 - 02 Mart 2013, 23:11:31Alıntı yapılan: Naruto Uzumaki - 02 Mart 2013, 22:49:28hoşgeldim kardeşim hoşgeldin kardeş (yukarda yazmamış mıydın sen Dalga mı geçiyorsunuz?
sanırım arkadaş hoş geldin derken beni kasttemiş diğer arkadaş yanlış anlamış burada hoş bulduk tekrardan sakin olun konu uzamasın daha relax
Alıntı yapılan: güneş - 06 Mart 2013, 22:06:25 sanırım arkadaş hoş geldin derken beni kasttemiş diğer arkadaş yanlış anlamış burada hoş bulduk tekrardan sakin olun konu uzamasın daha relax evet aynen öyle oldu güneş ben sana demiştim hoşgeldin diye (malum o zaman 20 kadar mesajın vardı yani sen de yeniydin) sonra naruto kardeş hoşbulduk dedi ben de bozuntuya vermedim
Alıntı yapılan: kerem91 - 07 Mart 2013, 13:56:49Alıntı yapılan: güneş - 06 Mart 2013, 22:06:25 sanırım arkadaş hoş geldin derken beni kasttemiş diğer arkadaş yanlış anlamış burada hoş bulduk tekrardan sakin olun konu uzamasın daha relax evet aynen öyle oldu güneş ben sana demiştim hoşgeldin diye (malum o zaman 20 kadar mesajın vardı yani sen de yeniydin) sonra naruto kardeş hoşbulduk dedi ben de bozuntuya vermedim ewt konu baya dagılmış sanırım tanışma sayfanı tartışma sayfasına çevirmeyelim ben yeniyim ama eskilerdenim
Hoşgeldin Adın Kerem de yaşım belli, derken sakın 91 deme bana kalpten giderim bak
hoş geldin forumda iyi vakit geçirirsin umarım ^_^
yani biz kardeş degilmiyiz burda modlar mı kardeş oluyor