Soul teşekkür ederim
Uzun ve bi okadar da zevkle okuduğum yorum seninkiydi SineBirYan.
Başlarda burda paylaştığım manga(!) diye tanımladığım ki tam değildi; mangalarım vardı.Onları görsen sanırım beni yerin dibine sokardın ki ben bile pek beğenmiyorum onları.Yani şimdiki sabrım olsaymış çok daha iyi çizeceğimi biliyorum.
Her neyse.Ben çizim yapmaya niyetlendiğimde yada bazen aniden, gözümün önünde canlanan görüntüleri çiziyorum.Bu tek bi kare de olabiliyor hikayeli bişeylerde.Bu hikaye ise 4-5 kareden oluşan yine gözümün önünde canlanan kanyondaki kadın ile ilgiliydi.Ama başını ve sonunu tam oturtamamıştım.Bi yerlerden başlamak için yer olarak kanyona yoğunlaşınca gün gün hikaye çıktı.Ve kağıda dökebildim.Biliyorum çok eksiğim var.
Bu işe başlarken en korktuğum şey ise bi karakteri diğer karede çizememekti.Yakalamaya çalıştım elimden geldiğince yakaladığıma inanarak çizdim.Farklı gördüğün hangi karakterse lütfen onu bana söyleki belki bileyim.Yada o zaten farklı karakterdi diyebileyim.

Artı yorumların için teşekkür ederim

Eksi yorumlarına tek tek açıklık getireyim.
-Çizimlerim taslak gibi durabilir çünkü net canlanan hayalimdeki görüntüyü çiziyorum.önce okuduğun sayfaya kurşun kalemle silik çiziyorum sonra üstünde koyu geçiyorum.
-Hayaletin saçı dikkat ettiysen 1.sinde siyahtı.Çok koyu duruyor diye kurşun kalemle boyadım.Farkedileceğini biliyodum

-Yazıya ağırlık verdim.Çünkü yazıya ağırlık vermem gerektiğine dair yorum yapılmıştı.Ve sırf çizerekte hikayeyi anlatmaya kalksam heralde 40 sayfa bişi çıkardı.Final olduğu için açıklama gereği duydum.

-Kamera ile çekilmiş gibi durmuş, değil kamerayla çekilmiş.

Napiim her evde tarayıcı olabilir ama benim evde yok maalesef.Zaten 11.Naruto resim yarışmasında tarayıcıyla yollayın gibi bişeyler istenince katılamamıştım.Tarayıcı fakiriyim naapiim
-San ve chan girince neresi karıştı anlamadım?Japon dramalarını izlediğim zaman lise yada üniversitede geçen konularda kızlara chan deniliyodu.

Final de Hana san ve Ueda san diye belirtmek istemedim sadece o kadar.
Hastaymışsın geçmiş olsun

diyorum.İnşallah kısa zamanda toparlarsın kendini