0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Turkuaz - 29 Aralık 2012, 17:23:47sakin sakin. Bu kadar takılmayın iki kelimeye bence. Olumsuz bir maksatla söylememiştir ^^hmm (click to show/hide)en güncel resmimbu da 3sene öncesine ait bir resim aslında Resim çok güzel ama Allah kolaylık versin. Ben 2 sene dayanabilmistim, tavsan bakmak zor iş Şu an kedim var, rahatım
sakin sakin. Bu kadar takılmayın iki kelimeye bence. Olumsuz bir maksatla söylememiştir ^^hmm (click to show/hide)en güncel resmimbu da 3sene öncesine ait bir resim aslında
Alıntı yapılan: ibodi - 30 Aralık 2012, 19:05:28Alıntı yapılan: Turkuaz - 29 Aralık 2012, 17:23:47sakin sakin. Bu kadar takılmayın iki kelimeye bence. Olumsuz bir maksatla söylememiştir ^^hmm (click to show/hide)en güncel resmimbu da 3sene öncesine ait bir resim aslında Resim çok güzel ama Allah kolaylık versin. Ben 2 sene dayanabilmistim, tavsan bakmak zor iş Şu an kedim var, rahatım Ne kedi, ne tavşan , nede köpek. Dışarıdan sevmek iyidir ama bakıp beslemek zahmet ister. Yaşasın freedom.
Alıntı yapılan: Wizy - 18 Ocak 2013, 00:01:45Alıntı yapılan: ibodi - 30 Aralık 2012, 19:05:28Alıntı yapılan: Turkuaz - 29 Aralık 2012, 17:23:47sakin sakin. Bu kadar takılmayın iki kelimeye bence. Olumsuz bir maksatla söylememiştir ^^hmm (click to show/hide)en güncel resmimbu da 3sene öncesine ait bir resim aslında Resim çok güzel ama Allah kolaylık versin. Ben 2 sene dayanabilmistim, tavsan bakmak zor iş Şu an kedim var, rahatım Ne kedi, ne tavşan , nede köpek. Dışarıdan sevmek iyidir ama bakıp beslemek zahmet ister. Yaşasın freedom.Kedi mi? Hayır o bir tavşan!!! Yo yo bir köpek olabilir mi ki? Haaayııır tabi ki de süpermen
Asıl erkek etse şüphe çeker ayumi-san Bu arada turkuaz ne güzelsin çıkalım mı