Bende yorum yapayım bari emek harcanmış, Öncelikle oyum genelde olduğu gibi neversoft hanıma gitti resimlere yorumlarım ise şu şekilde;
1. resim; Saç çizimi hoşuma gitmedi o yüzden oy vermedim, çizimin geneli hoş ama detay ve gölgeleme açısından.
2. resim; Sağ ayağı sol ayak gibi çizdiği için oyumu bu esere vermedim, eğer o ayak hatası olmasaydı oyum bu çizime gidecekti.(parmak boyut hatasıda olabilir)
3. resim; Her ne kadar en kawai çizimde olsa bu kadar detaylı çizimlerin arasında oyumu sana veremedim abrek-kun kusura bakma
Ama güzel çizmişsin bence gelecekteki yarışmalarda görmek isterim seni yeap!
4. resim; Ahh kardeşim vah kardeşim dark şu elleri bi yapamadın gitti ters parande atıp kikku vurucam artık sana!
Birde karakterin kafa erkek gibi duruyor, neden öyle geldi anlamadım ama öyle görüyorum
Biraz erkeksi çizmişin yüz ve kafayı bu hatalar olmayaydı oyum sanaydı
5. resim; Her ne kadar çevre detayı olmasada tarz olsun karakterin estetizmi olsun her zamanki gibi en iyi çizim sana ait naik
sana oy vermediğim günleride görürüm umarım
Tüm çizimler güzel ve emek harcanmış hepinizin ellerine ve gözlerine sağlık, umarım hak edenin kazandığı bir başka yarışmamız olur. Eleştrilerde sürç-ü lisan ettiysek affola ^^