MerhabaArkadaşlar-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: MerhabaArkadaşlar  (Okunma sayısı 2804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Neonate

• Seviye 1
  • *
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
MerhabaArkadaşlar
« : 12 Ağustos 2013, 15:56:42 »

Adım Tevfik Ama Sizler Bana Balder diyebilirsiniz Herkez böyle der .d  19 Yaşındayım Çanakkalede Yaşamaktayım Erkeğim Şehrimde Çogunlukla Herkez BeniTanır gitar çalarım anime izler müzik dinlerim bunları yapmak acayip eğlenceli geliyor  Küçüklügümden Beri Şiir Hikaye yazar ve Resim Çizerim Bunlar Beni Mutlu Eder :) amaManga Yapmak İstiyorum Hayalm Bu Benim Yada Tutkum oldu diyeyim sizce denemelimiyim bana yardımcı olabilirmisiniz

(Hayallerim İçin Suanda Japonca Ve Korece Dil Dersi Alıyorum İngilizcem İyi Oldugu İçin Fazla Onun Üzerinde Durmuyorum Sizce Türkiyede Bir Manga Serisi Yapıla Bilirmi =?

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

• Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
    • Profili Görüntüle
Ynt: MerhabaArkadaşlar
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2013, 17:57:57 »
Hoşgeldin Tevfik, bu isim çok sevdiğim eski bir arkadaşımın adıydı, görünce mutlu oldum.. e birazda nostalji oldu artık görüşemiyoruz çünkü.

Türkiye'de Manga çıkarabilmek, Manga kültürünü yaymaktan çok daha zor bir şey. Çıkartırsın ama kimse bilmez, sponsor, reklam vs. bu şeyler Manganı satabilmen için önemlidir ama destekçi(sponsor, nakit destek) bulamazsın. Hadi destekçi bulsan dahi çok rağbet göreceğini sanmıyorum çünkü Manga'ya aşina olan insanlar pek de fazla değil.

Manga yazıp güzel işler yapabilmek için önce Türkiye'de manga kültürünü yaymak lazım ki onun için kafadan 10 yıl geçmesi gerekiyor çünkü eski nesillerin kafa yapısı çok farklı. Şimdiki nesil yeni şeylere çok daha açık olduğu için Anime&Manga vs. gibi konulara daha açıklar. Yani onların büyümesini beklememiz lazım :D Yoksa eski nesil televizyonları karşısında kurtlar vadisi izleyen amcalardan farksız gibi :D

Benim de hayalim manga yazarı olmak, bunun için Japonya'ya gidicem. Belki beraber gideriz :)

Bende Abrek memnun oldumm!  :hi:

(click to show/hide)

Çevrimdışı Neonate

• Seviye 1
  • *
  • Karma 0
  • Alınan Beğeni: 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Ağustos 2013, 21:37:23 »
Olabilir Bende Memnun Oldum Tanıştığımıza Japonyaya Beraber Gidebiliriz :) Bu Konudada Arkadaş Buldugum İçin Memnun Oldum Bu Arada Özelden Facebook Adresimi Göndereceğim....Japonya Hakkında Birbirimizin Fikirlerini Değerlendire biliriz :guc:

Çevrimdışı Mugiwara'nın Aynası

• Abrek-kun
  • Moderatör
  • *
  • Karma 4
  • Alınan Beğeni: 33
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Ağustos 2013, 23:44:42 »
Sosyal medyayla aram çok iyi değil, Face-Twit vs. kullanmıyorum :8:  İletişim olarak burayı kullanıyorum :D

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal