--hayatını renkler ile ifade etmen gerekse, hangi renk neyi simgelerdi? neden?
Cevap: Hayatım 4 renkten oluşuyor aslında. Turuncu, Siyah, Mavi, Mor.
Turuncu: Pek kin tutan birisi değilimdir. Yani olaylar üzerinden bir kaç saat yada en fazla bir kaç gün geçtikten sonra sakinlerim. Saman alevi gibidir sinirim. Bu yüzden karşıdakini uyarıcı niteliğinde sarıda yüksek fakat kırmızıya yakın değilimdir.
Siyah: Umursamaz ve boşluk halim. Bazen öyle anlar geliyor ki her şeyi umursamaz olup açarım filmimi yada animemi izlerim.
Mavi: Çoğunlukla içerisinde bulunduğum sakinliğimi koruduğum ruh halim. Beni bu renkten koparmak ve turuncuya yönlendirmek için biraz uğraşmanız gerekir ^.^
Mor: Eğlence ve heyacana aç olan rengim. Ara sıra doyurmam gerekiyor. ^.^--ölmeden önce yapmam gerekenler listen var mı? çokkkk özel değilse yazınız?
Şu anki hayalim. Manga sisteminde çok iyi bir seviyeye gelmek anitr için. Garip olabilir ama ölmek üzere olsam bunun için ekstra üzülürüm. Aklımda kaldı çünkü iyice 
Yamaç paraşütüde meraklarımdan birisi.--gezmeyi severmisin? en çok görmek/gitmek istediğin yerler nereler olurdu?
Gezmeyi seviyorum, fakat yalnız değil. Yanıma birilerini bulmalıyım. Genelde ya çalışıyor olurlar yada okul için başka şehirlere gitmiş. Sonuçta bende çalışıyorum. Bu büyük bir kısıtlama. Ama kafama uygun birisi bulduğumda mümkün oldukça dışarı çıkarım. Burada ki çoğunluk gii bir Japonya hayalim var. Birde uzun süredir tatile gidemedim. Ayaklarımı denize sokmak istiyorum 
--müzik nedir? müziğin ne kadar içindesin? (dinleyici/icra eden gibi) kaliteli müzik hangisidir?
Müziğin pek içinde olduğum sayılmaz. En çok içli dışlı olduğum zamanlar fansub çalışmalarımız da karaokeyi düzenlediğim anlar diyebilirim.
--seni senden alan şarkılar var mı? bir playlist alalım
Beni benden alan şarkı tam olarak malesef yok. Sadece güzel ve uygun bir oyun havası duyduğumda azıcık göbek atasım gelir
Ama "Fırat Tanış - Yani" ve "Mabel Matiz - Aşk Yok Olmaktır" bu ikisini seviyorum.