Afro Samuray-http://www.anitr.com/anitr_manga.png

Gönderen Konu: Afro Samuray  (Okunma sayısı 13297 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _HEX

  • Seviye 3
  • *
  • İleti: 70
  • Karma 6
  • Alınan Beğeni: 0
  • Cinsiyet: Bay
  • I Love Limbo!
    • Profili Görüntüle
Afro Samuray
« : 09 Temmuz 2011, 16:39:16 »
AFRO SAMURAY

Afro Samuray-http://imagecache2.allposters.com/images/pic/GEE/GE-9767~Afro-Samurai-Posters.jpg


Çok küçük yaşta babasının gözlerinin önünde öldürülmesine şahit olan ve o günden beri babasının intikamını almak için çalışan ve ona engel olmak isteyen herkesi temizleyen afro-amerikan bir samurayın 5 bölümlük hikâyesi.
Eski zamanlarda insanların güç simgesi olan iki adet kafa bandı vardı. Herkim bu kafa bantlarından iki numaraya sahip ise o ancak bir numara ile düello yapma hakkı kazanırdı. Bir numara olmak ise o devirde bir tanrı olmak ile aynı anlamdaydı.
Afro samuray’ın babası eski bir numaradır ve iki numaranın kendisi ile karşılaşmak istemesi üzerine düelloya tutuşurlar. Babası düelloya başlamadan önce oğluna “Burada bekle, evlat. Yakında sona erer…” dedikten sonra gerçekten de kısa sürede düello sona erer ve babası iki numara tarafından mağlup edilir. Bütün olan bitene şahit olan Afro babasının başı yanında ağlamaya başlar. Babasını öldüren yeni bir numara kendisine meydan okur. “Bir tanrıyla dövüşmeye hazır olduğunda bana meydan oku.”
Bunun ardından Afro tüm kiniyle bu meydan okumaya cevap vereceği gün için hazırlanır. Bu süre zarfında karşılaştığı olaylar ve kişiler Afro’nun daima zihninde yer etmeye devam eder.
Seri, sadece 5 bölüm olduğu ve toplamda 1,5 civarı bir süreye sahip olduğu için izlendiğinde pek de pişman olunacağını sanmam. Ayrıca soundtrack albümü de 5 bölümlük bir seri için fena sayılmaz.

Not: Serinin 5.bölümü bittikten sonra Afro Samuray: Resurrection adlı filminin de en kısa sürede izlenmesini tavsiye ederim. Filmde yaklaşık 1,5 saat sürüyor. Filmde Samuel L. Jackson’ın da payı olduğunu bildirmek isterim.



Herkese bol animeli günler.

by _HEX
"Bizler Tanrı değiliz, sadece gücümüz yetmediğinden değil. Bazen şeytanın ta kendisi olmaya çalıştığımızdan" Nicholas D. Wolfwood

Afro Samuray-http://i56.tinypic.com/2aakeh1.jpg

Çevrimdışı NaNtokaNaru

  • いたち ^/_\^
  • Seviye 10
  • *
  • İleti: 640
  • Karma 24
  • Alınan Beğeni: 22
  • Cinsiyet: Bay
  • ええじゃないか
    • Profili Görüntüle
Ynt: Afro Samuray
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2012, 21:13:36 »
Teşekkürler tanıtım için. İzlemeye başladığım ilk anda güzel bir seri olduğunu anlamıştım :8: Kan içeren anime sevmeyenlere tavsiye edemem  :al: ama konusu çok sağlam bence  :hero: 
İnsanlar çizimlerini beğenmiyorlar ama bence her çizerin kendine has bir tarzı olmalı çizimleri benim hoşuma gidiyor  :ok:


Mastering others is strength. Mastering yourself makes you fearless. Lao TZU
(click to show/hide)

 

GoogleTagged - Etiketler

Ynt: Afro Samuray

Ynt: Afro Samuray

SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal