Narutonun bütün bölümleri seyretmeme ragmen bugun tekrar ızledımde aklıma geldı sızlerle paylasark sızlerınde fıkrını alayım;
narutonun sasuke yerıne o kızdan dayak yemesi, sasuke tam sakurayı zehırlı bıcakla vurrken naruto son anda yakalaması ve kendısı zehırlenmesı vb gıbı olaya karsın bu kız neden hala narutoyu gormezden gelıyor sasukeye asık cok uyuz oluyorum, fılmın bazı yerlerınde acayıp uyuz oluyorum yanı karsımda olsa yanı reel olsa ben dalıcam o derece bazı yerder kopuyorum sizinde aklınıza gelen bolum ıcınde sınır olduklarınız varmı?
ayrıca bır kac duyusal sahnede az daha aglayacaktım, o sahnede kendım aklıma geldı cok bnzer olayda ben yasadm yaa bu anıme mı cızgıfılm mı neyse bı alıstırdılar oyle koptuk gıdıyoruz ya vallaha sımdıye kadar hıc boyle baglanmadım bı cızgı fılme cocukken...
Aklıma gelmişken birşey daha vardı: bu paınle dovusurken hınata sevdıgını soyluyor bızım odun naruto hala anlamadımı acaba kızın kendısnı sevdıgını bı olayı cozemedım gıttı o kadar kız bellı ettı sonunda dayanamadı soyledı bızım naruto hala kendı havasında, su sakurayada uyuz oluyorum her dafasında narutoya vurup duruyo kendısı hıc bır ıse yaramıyor ustelık, narutonun onune gecmıyor korumak ıcın fakat ıs sasukeye gelınce hemen koruma modunda...(bugun bayagı eskı bolum ızledımde bıraz uyuz oldum

)
bu sabah aklıma geldı, sakura yalandan askkını ıtıraf ederken ıyıce bır tane gecırmesını cok ıstedım narutodan ama yapmadı..